Anne sütü ile mi besleniyor mama mı?Merhabalar, 5 aylık bebeğimde yaklaşık bir aydır yeşil kaka beraberinde karın guruldamasi ve iştahsızlık var. Probiyotik ve reflü surubuna başladık ama hala şikayetlerimiz devam ediyor böyle sorun yaşayanlar var mı? Fotoğraf içinde kusura bakmayın ama tarif etmem zor olduğu için eklemek istiyorum.. son günlerde böyle parçalarda eklendi bunlar nedir?
Anne sütü arti laktozsuz mama ama bir ay öncesine kadar böyle bir sorunumuz yoktuAnne sütü ile mi besleniyor mama mı?
Merhabalar, 5 aylık bebeğimde yaklaşık bir aydır yeşil kaka beraberinde karın guruldamasi ve iştahsızlık var. Probiyotik ve reflü surubuna başladık ama hala şikayetlerimiz devam ediyor böyle sorun yaşayanlar var mı? Fotoğraf içinde kusura bakmayın ama tarif etmem zor olduğu için eklemek istiyorum.. son günlerde böyle parçalarda eklendi bunlar ned
Laktoz intoleransından dolayı kolik bir bebekti zaten sürekli ağlıyordu anneliği anlayamadım ilgilenmekten bebeğimi doğru düzgün sevemedim bile henüz.Merhabalar, 5 aylık bebeğimde yaklaşık bir aydır yeşil kaka beraberinde karın guruldamasi ve iştahsızlık var. Probiyotik ve reflü surubuna başladık ama hala şikayetlerimiz devam ediyor böyle sorun yaşayanlar var mı? Fotoğraf içinde kusura bakmayın ama tarif etmem zor olduğu için eklemek istiyorum.. son günlerde böyle parçalarda eklendi bunlar nedir?
Çocuk gastroenterolojiye bir muayene olun alerji olabilir. Kaka fotoğraflarını melin muhakkakAnne sütü arti laktozsuz mama ama bir ay öncesine kadar böyle bir sorunumuz yoktu
Evet zaten demirden sonra böyle oldu bır hafta kadar kullandık iştah falan gidince bıraktım ama bir aydır toparlanamadiDemir mi başladın 4 aylıkken başlıyoruz genelde
Gittik probiyotik verdilerÇocuk gastroenterolojiye bir muayene olun alerji olabilir. Kaka fotoğraflarını melin muhakkak
Gittik probiyotik verdil
Çocuk gastroenterolojiye bir muayene olun alerji olabilir. Kaka fotoğraflarını melin muhakkak
Benim bebeğe malesef her şey yan etki yapıyor bağırsakları çok hassas sanırım bu şekilde nasıl vereyim tekrar bilmiyorumHangisini kullanıyorsun? Demir kakayı yeşile boyar ama 1 yaşa kadar bırakmadan kullansan iyi olur, marka değiştirebilirsin
Merhabalar son durumunuz ne oldu? Aynı sorun bende de var. Bebeğim doğduğundan beri kolik bağırdakları gaz yapıyor diye alerji mamasına geçtim. Geçtikten sonra yeşil kaka olduBenim bebeğe malesef her şey yan etki yapıyor bağırsakları çok hassas sanırım bu şekilde nasıl vereyim tekrar bilmiyorum
Merhaba hangi mamayı kullanıyorsunuz?Merhabalar son durumunuz ne oldu? Aynı sorun bende de var. Bebeğim doğduğundan beri kolik bağırdakları gaz yapıyor diye alerji mamasına geçtim. Geçtikten sonra yeşil kaka oldu
Bu arada kendiniz mi geçtiniz mamaya yoksa doktor mu önerdi daha önce emziriyor muydunuzMerhabalar son durumunuz ne oldu? Aynı sorun bende de var. Bebeğim doğduğundan beri kolik bağırdakları gaz yapıyor diye alerji mamasına geçtim. Geçtikten sonra yeşil kaka oldu
Evet ben de bugün öğrendim demir içerikli olduğunda yeşil olabiliyormuş zaten mukuslu değildi normal kaka sadece rengi değişmişti.Bu arada kendiniz mi geçtiniz mamaya yoksa doktor mu önerdi daha önce emziriyor muydunuz
Bu arada 15 gün gibi kısa süre emzirebildim sütüm kesildi hep çok azdı doğduğundan beri mama kullandıkBu arada kendiniz mi geçtiniz mamaya yoksa doktor mu önerdi daha önce emziriyor muydunuz
Bu arada 15 gün gibi kısa süre emzirebildim sütüm kesildi hep çok azdıBu arada kendiniz mi geçtiniz mamaya yoksa doktor mu önerdi daha önce emziriyor muydunuz
Canım Aptamin alerji mamasını verdi önce biz de hiç verim alamadım sonra Evolvia Rp1 rapor çıkardı çok memnun kaldıkMerhaba hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Ben Nestle alfamino kullanıyorum ve mamaların içinde Demir gibi vitaminlerde bulunduğu için kaka renginin değiştiğini biliyorum bizde yeşil kakaya eşlik eden huzursuzluk guruldama ve iştahsızlık olunca ben sıkıntı yaptım yoksa tek başına yeşil kaka önemli değilmiş gastroenterolojiye de gittik iki üç kez doktor bilgisi yani
Yaa laktoz intoleransı çok zor bizde ilk 2.3 ay teşhis alamadık sonra öğrendik. doktorlar bile alerjiyle karıştirabiliyorlar ama ilk bebisten tecrübeli olunca sen ayırt edebilmissin alerjiyle farkınıBu arada 15 gün gibi kısa süre emzirebildim sütüm kesildi hep çok azdı
Canım Aptamin alerji mamasını verdi önce biz de hiç verim alamadım sonra Evolvia Rp1 rapor çıkardı çok memnun kaldık
Kaç aylık şuan bebiş?Bu arada 15 gün gibi kısa süre emzirebildim sütüm kesildi hep çok azdı
Canım Aptamin alerji mamasını verdi önce biz de hiç verim alamadım sonra Evolvia Rp1 rapor çıkardı çok memnun kaldık
Kaç aylık şuan bebiş?Bu arada 15 gün gibi kısa süre emzirebildim sütüm kesildi hep çok azdı
Şuan yani diğer şikayetleri bitti sadece yeşil kaka mi varBu arada 15 gün gibi kısa süre emzirebildim sütüm kesildi hep çok azdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?