Yeşil kaka iştahsızlık

nisanur97

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2025
8
13
3
28
Merhabalar, 5 aylık bebeğimde yaklaşık bir aydır yeşil kaka beraberinde karın guruldamasi ve iştahsızlık var. Probiyotik ve reflü surubuna başladık ama hala şikayetlerimiz devam ediyor böyle sorun yaşayanlar var mı? Fotoğraf içinde kusura bakmayın ama tarif etmem zor olduğu için eklemek istiyorum.. son günlerde böyle parçalarda eklendi bunlar nedir?

Eklentiler

• IMG_20251027_195915.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 8
Anne sütü ile mi besleniyor mama mı?

Laktoz intoleransından dolayı kolik bir bebekti zaten sürekli ağlıyordu anneliği anlayamadım ilgilenmekten bebeğimi doğru düzgün sevemedim bile henüz.
Tam gaz sancılarımiz azaldı derken böyle bir şeyle karşı karşıya kaldık günde 2 kez anca aktif emiyor sütüm ne kadar daha dayanır bilmiyorum çok yıprandım yıprandık.
Yeşil kakaya normal denilse de asla normal değil böyle olduğundan beri guruldama iştahsızlık var sindirim sisteminde bir sorun var belliki ama probiyotikten başka bir şey önermedi doktor. Ne zaman toparlanir bağırsakları nolur hiç bilmiyorum

Hangisini kullanıyorsun? Demir kakayı yeşile boyar ama 1 yaşa kadar bırakmadan kullansan iyi olur, marka değiştirebilirsin

Hangisini kullanıyorsun? Demir kakayı yeşile boyar ama 1 yaşa kadar bırakmadan kullansan iyi olur, marka değiştirebilirsin
Benim bebeğe malesef her şey yan etki yapıyor bağırsakları çok hassas sanırım bu şekilde nasıl vereyim tekrar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…