- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
Yurt dışına çıkacak mısınız yakın zamanda? Çıkmayacaksanız çok gerekli değil sanırım.Kocam eski memur ve yeşil pasaport alma hakkına sahip ama onu bir türlü pasaport almaya ikna edemiyorum ne desem kabul etmiyor çıldırmam yakındır .Nasıl ikna edebilirim .
Ne işinize yarayacak?Kocam eski memur ve yeşil pasaport alma hakkına sahip ama onu bir türlü pasaport almaya ikna edemiyorum ne desem kabul etmiyor çıldırmam yakındır .Nasıl ikna edebilirim .
çıkmayı düşünüyorum sephora .Belki de bu sebepten almıyor herifim .Yurt dışına çıkacak mısınız yakın zamanda? Çıkmayacaksanız çok gerekli değil sanırım.
he prestij için bir ton masraf edip yurt dışına çıkmayı planlıyorum .Ne işinize yarayacak?
Aktif olarak kullanıyor musunuz? Çok sık yani?
Sıra beklememek gibi bir prestij mi yaratmaya çalışıyorsunuz? Amaç ne yani?
bence çıkarttırım eşiniz aksi değilse benimki gibi çünkü yasalar her an değişiyor belki de bu hak elimizden alınacak .Torba yasa çıkıyor her günYurt dışına çıkma planınız varsa pasaport çıkartır zaten ama şuan yurt dışına çıkma planınız yoksa neden çıkarsın ki?
Bizde yeşil pasaport almaya hak kazandık lakin henüz çıkarmadık yurt dışına çıkma planımız var o zaman çıkarmayı düşünüyoruz.
rahatlık tabi .elinde bir hak olup kullanmamak bana saçma geliyor .Benim bu kocam tam dayaklık aslında .Cidden insanı çıldırtıyorYeşil pasaport büyük rahatlık neden istemiyor ki?
normal bordo ile de çıkabilirsin yani sana katacağı artı ne sana göre?he prestij için bir ton masraf edip yurt dışına çıkmayı planlıyorum .
normal bordo ile de çıkabilirsin yani sana katacağı artı ne sana göre?
Kolay vize almak mı onu soruyorum sana.
Bence sen de sadece rengine yanıksın artılarını bilmiyorsun.
Yani bence de, benim pasaportum çıktığında küçücüktüm sağ olsun babam lazım olur diye hepimize çıkartmıştı. Ben de ziyan olmasın diye kullandımrahatlık tabi .elinde bir hak olup kullanmamak bana saçma geliyor .Benim bu kocam tam dayaklık aslında .Cidden insanı çıldırtıyor
bence çıkarttırım eşiniz aksi değilse benimki gibi çünkü yasalar her an değişiyor belki de bu hak elimizden alınacak .Torba yasa çıkıyor her gün
Ne işinize yarayacak?
Aktif olarak kullanıyor musunuz? Çok sık yani?
Sıra beklememek gibi bir prestij mi yaratmaya çalışıyorsunuz? Amaç ne yani?
çıkmayı düşünüyorum sephora .Belki de bu sebepten almıyor herifim .
seni tanımadığım için sordum zaten. ve bence konuna sorulabilecek en paralel sorulardan bir tanesiydi.beni tanımadan bu yorumu neden yapıyorsunuz . Rica ederim yazmayın konuma olur mu ?
Yeşil pasaporta bir çok ülke vize istemiyor, avantajı bu.normal bordo ile de çıkabilirsin yani sana katacağı artı ne sana göre?
benim de bildiğim isteyen ülkeler de var. ama kolay alınıyor bordoya göre. ama ben de onu soruyorum neden almak istediğini? Bazıları da biliyorsun sıra beklememek gibi vitrin peşinde olduğu için amacı öğrenmek istemiştim aforoz edildim.Yeşil pasaport vize almadan girmeyi sağlıyor benim bildiğim ki büyük kolaylık. Hem de 80-120 euro vermene gerek kalmıyor.
Tam anlamadım. Yurt dışına çıkmaya mı ikna olmuyor çıkacak olursa "yeşil" pasaport çıkarmaya mı?
Bildiğim kadarıyla turistik gezilerde yeşil pasaportlular vize almıyor.normal bordo ile de çıkabilirsin yani sana katacağı artı ne sana göre?
yahu kendin bilsen zaten artıları ne falan filan bana sormazsın zaten .seni tanımadığım için sordum zaten. ve bence konuna sorulabilecek en paralel sorulardan bir tanesiydi.
Başka ne tür sorular sorabilirim ki?
Konu pasaport ve pasaport içermeyen bir cümle var mı yazdıklarımda sevgili image maker?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?