yeşil pasaport sorunu

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
Kocam eski memur ve yeşil pasaport alma hakkına sahip ama onu bir türlü pasaport almaya ikna edemiyorum ne desem kabul etmiyor çıldırmam yakındır .Nasıl ikna edebilirim .

Kocam eski memur ve yeşil pasaport alma hakkına sahip ama onu bir türlü pasaport almaya ikna edemiyorum ne desem kabul etmiyor çıldırmam yakındır .Nasıl ikna edebilirim .
Yurt dışına çıkacak mısınız yakın zamanda? Çıkmayacaksanız çok gerekli değil sanırım.

Ne işinize yarayacak?
Aktif olarak kullanıyor musunuz? Çok sık yani?
Sıra beklememek gibi bir prestij mi yaratmaya çalışıyorsunuz? Amaç ne yani?

Ne işinize yarayacak?
he prestij için bir ton masraf edip yurt dışına çıkmayı planlıyorum .

Yurt dışına çıkma planınız varsa pasaport çıkartır zaten ama şuan yurt dışına çıkma planınız yoksa neden çıkarsın ki?
Bizde yeşil pasaport almaya hak kazandık lakin henüz çıkarmadık yurt dışına çıkma planımız var o zaman çıkarmayı düşünüyoruz.

bence çıkarttırım eşiniz aksi değilse benimki gibi çünkü yasalar her an değişiyor belki de bu hak elimizden alınacak .Torba yasa çıkıyor her gün

Yeşil pasaportta da süre var değil mi? Çıkmaya kara verdiğinde tur rezervasyonu falan yaptığında alırsın bence. Kısa süreli oldumu çok çabuk doluyor meretin süresi.

he prestij için bir ton masraf edip yurt dışına çıkmayı planlıyorum .
normal bordo ile de çıkabilirsin yani sana katacağı artı ne sana göre?
Kolay vize almak mı onu soruyorum sana.
Bence sen de sadece rengine yanıksın artılarını bilmiyorsun.

beni tanımadan bu yorumu neden yapıyorsunuz . Rica ederim yazmayın konuma olur mu ?

rahatlık tabi .elinde bir hak olup kullanmamak bana saçma geliyor .Benim bu kocam tam dayaklık aslında .Cidden insanı çıldırtıyor
Yani bence de, benim pasaportum çıktığında küçücüktüm sağ olsun babam lazım olur diye hepimize çıkartmıştı. Ben de ziyan olmasın diye kullandım Yaş sınırı getirmişler ama şimdi çok üzülüyorum

bence çıkarttırım eşiniz aksi değilse benimki gibi çünkü yasalar her an değişiyor belki de bu hak elimizden alınacak .Torba yasa çıkıyor her gün

Yasa değişse de değişmese de yurt dışına çıkma planı yoksa neden alıp evde yeşil pasaportu bekleteyim ki.
Seneye yurt dışına gitme planımız var o zaman çıkartırırz zaten.
Ama siz çıkıcaksanız almanızda fayda var.

Ne işinize yarayacak?

Yeşil pasaport vize almadan girmeyi sağlıyor benim bildiğim ki büyük kolaylık. Hem de 80-120 euro vermene gerek kalmıyor.

çıkmayı düşünüyorum sephora .Belki de bu sebepten almıyor herifim .

Tam anlamadım. Yurt dışına çıkmaya mı ikna olmuyor çıkacak olursa "yeşil" pasaport çıkarmaya mı?

beni tanımadan bu yorumu neden yapıyorsunuz . Rica ederim yazmayın konuma olur mu ?
seni tanımadığım için sordum zaten. ve bence konuna sorulabilecek en paralel sorulardan bir tanesiydi.
Başka ne tür sorular sorabilirim ki?
Konu pasaport ve pasaport içermeyen bir cümle var mı yazdıklarımda sevgili image maker?

benim de bildiğim isteyen ülkeler de var. ama kolay alınıyor bordoya göre. ama ben de onu soruyorum neden almak istediğini? Bazıları da biliyorsun sıra beklememek gibi vitrin peşinde olduğu için amacı öğrenmek istemiştim aforoz edildim.

Bildiğim kadarıyla turistik gezilerde yeşil pasaportlular vize almıyor.
Böyle bir avantaj varken neden almasın ki?

yahu kendin bilsen zaten artıları ne falan filan bana sormazsın zaten .
Rica ederim yazmayın artık lütfen ama lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…