- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi imagemaker
-
size bir tavsiye önce iyice okumadan yorum yapmayın .Yahu anlamıyorum prestij için bir ton masraf yapıp yurt dışına çıkıcam ya demişsiniz birine yorum yaparken eğer çıkmaya durumunuz müsait değilse neden pasaport almak istiyorsunuz ki öyle pasaport hakkının elden alınacağı filan yok nereden çıkarıyorsunuz adam haklı gitmeyecekseniz neden uğraşsın. Öyle dolapta beklesin diye mi? ayrıca süresi var onların o süresi dolunca yeniletmeniz lazım filan bunun yerine gideceğiniz zaman alırsınız yeşil pasaport daha kolay veriliyor zaten konu açmış olmak için mi açıyorsunuz anlamadım adamı sık boğaz etmeye değer mi ne büyük dert ama sırf yeşil pasaportum var demek için millete pasaport almak istiyorsunuz durum bundan ibaret benim de eşimden dolayı var valla kısmet olmadı daha yurtdışına çıkmak Almanya işimiz vardı o yüzden almıştım iptal oldu gidemedik yoksa bana da alalım demek aklıma hiç gelmedi durup dururken ya da sorun çıkarmak bunun için.
Yıllardır yeşil pasaport kullanıyorum,vize istemiyor.
Tek sıkıntı kıbrısa yeşil pasaport ile giriş çkış yaparsanız,yunanistana gitme şansınız kalmıyor..
Kesinlikle ülkeye almıyorlar..
Sadece yeşil değil, hiçbir pasaportla almıyorlar. Pasaportta Kıbrıs damgası olmaması lazım. O nedenle en iyisi Kıbrıs'a nüfus cüzdanıyla girmek.
Yeşil pasaport büyük kolaylık. İngiltere'ye gideceğim zaman vize işlemleriyle hiç uğraşmamıştım, tabi yaş durumundan kaybettim artık. Kısmetse mesleğim sayesinde tekrar alacağım.
Eşinizi ikna edin bir şekilde, şu an yurtdışına çıkma planınız olmasa bile bir gün karşınıza çok güzel bir fırsat çıkar, vize derdiyle uğraşmazsınız.
İngiltere yeşil pasaport istiyor diye biliyorum 2 kez gittim ama ben yeşili kaybedince gitmiştim vize gerekli yeşile de sanki
Yeşile de vize istiyor. Ben yeşil varken gitmiştim İngiltere'ye, yine de 6 aylık vize almam gerekti.İngiltere yeşil pasaport istiyor diye biliyorum 2 kez gittim ama ben yeşili kaybedince gitmiştim vize gerekli yeşile de sanki
Yeşile de vize istiyor. Ben yeşil varken gitmiştim İngiltere'ye, yine de 6 aylık vize almam gerekti.
Ama başvurularda yeşilleri ve daha önceden ABD vizesi olan pasaportları ayırıyorlar, onları fazla incelemeden ve bekletmeden neredeyse doğrudan veriyorlar vizeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?