yeşil pasaport sorunu

Konu sahibi arkadaşım.Sen ghit eşini ikna et.Burda herkesin bakış açısı farklı.Al elinin altında bulunsun.Uğraşma sonra.Zaten 10 yıllık alırsın.10 ylda da illa ki gidersin bir yere.Yasalar değişiyor yarının ne getireceği belli değil.Bak zaten yurtdışına çıkmak istiyormuşsun.Kazanılan hak,kullanılmalı.Kocanın ki,üşengeçlik.

size bir tavsiye önce iyice okumadan yorum yapmayın .

Yeşil pasaportun nesiyle hava atılıyormuş onu da anlasam. Senelerce yeşil pasaportum oldu, bir kere hava atma nesnesi olduğu gelmedi aklıma. Vay arkadaş, öyle havalı olduğunu bileydim keşke.

Altı üstü vize almamaya yarayan bir şeye ne anlam yüklüyormuş insanlar.

Konu sahibi bence çıkartın dursun bir kenarda, pat diye uygun bile bulursunuz bir şey olur, sonra hayıflanırsınız keşke çıkartsaydık diye. Ben Erasmusla gittiğimde aylarca yaşamak için bile vize çıkartmakla uğraşmadım, aldım valizimi gittim.

Yıllardır yeşil pasaport kullanıyorum,vize istemiyor.
Tek sıkıntı kıbrısa yeşil pasaport ile giriş çkış yaparsanız,yunanistana gitme şansınız kalmıyor..
Kesinlikle ülkeye almıyorlar..

Yıllardır yeşil pasaport kullanıyorum,vize istemiyor.
Tek sıkıntı kıbrısa yeşil pasaport ile giriş çkış yaparsanız,yunanistana gitme şansınız kalmıyor..
Kesinlikle ülkeye almıyorlar..

Sadece yeşil değil, hiçbir pasaportla almıyorlar. Pasaportta Kıbrıs damgası olmaması lazım. O nedenle en iyisi Kıbrıs'a nüfus cüzdanıyla girmek.

Sadece yeşil değil, hiçbir pasaportla almıyorlar. Pasaportta Kıbrıs damgası olmaması lazım. O nedenle en iyisi Kıbrıs'a nüfus cüzdanıyla girmek.

Onu bilmiyordum,daha önce kıbrısa nüfus cüzdanıyla giriş çıkış yapıyordum,sonra pasaportu yenileyince onunla hallettim ..

Yeşil pasaportun prestijle 0(sıfır), sıra beklememekle(0) alakası var.

Lojman gibi bir ayrıcalık.
Yani devlet memuru olmanın getirdiği bazı dezavantajlara karşılık veriliyor.

Verilmesi de gayet mantıklı.

Vize araştırması sırasında yapılan gelir kısmını yüksek oranda garantiliyor

Devlet memurluğu: Sabit iş, sabit maaş

Adli sicilin kötü olması neredeyse imkansız

Ülkeye döneceği yüksek ihtimal.

Devlet memuru değilim ama hem adil hem mantıklı buluyorum.

Bazı arkadaşlar da diplomatik pasaportla, business/first class biletle, CIP loungea girmeyi sağlayan belli kartlarla karıştırıyor anlaşılan.

Yeşil pasaport büyük kolaylık. İngiltere'ye gideceğim zaman vize işlemleriyle hiç uğraşmamıştım, tabi yaş durumundan kaybettim artık. Kısmetse mesleğim sayesinde tekrar alacağım.

Eşinizi ikna edin bir şekilde, şu an yurtdışına çıkma planınız olmasa bile bir gün karşınıza çok güzel bir fırsat çıkar, vize derdiyle uğraşmazsınız.

Bir kötülüğüde yaş sınırlaması getirilmesi,25 yaşını doldurdunmu geçerli olmuyor,bordo pasaport çıkartıyorlar..

İngiltere yeşil pasaport istiyor diye biliyorum 2 kez gittim ama ben yeşili kaybedince gitmiştim vize gerekli yeşile de sanki

Konu sahibesi eşini ikna edip al, ilerde düzenlemelerin ne olacağı belirsiz; e harçlar desen her sene saçma şekilde artıyor. 10 senelik alın illa ki gidersiniz bir yere, dursun.

İngiltere yeşil pasaport istiyor diye biliyorum 2 kez gittim ama ben yeşili kaybedince gitmiştim vize gerekli yeşile de sanki

Ben gideli epey oldu ama o dönem vize sıkıntısı yaşamamıştım hiç, daha doğrusu kampla gitmiştim, bu işlerle uğraşan kadın demişti seninkinde gerek kalmadı diye. Değiştiyse bilemem ama :)

Yeşile de vize istiyor. Ben yeşil varken gitmiştim İngiltere'ye, yine de 6 aylık vize almam gerekti.

Ama başvurularda yeşilleri ve daha önceden ABD vizesi olan pasaportları ayırıyorlar, onları fazla incelemeden ve bekletmeden neredeyse doğrudan veriyorlar vizeyi.

Evet ben de 2 adet eski yeşil pasaportumu yerleştirince bi de ABD vizesi vardı 3günde vermişlerdi sağolsunlar . Demek ki yanlış bilmiyormuşum, teşekkürler shot :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…