Merhaba.Bence bu diyetler çok sağlıksız.Diyeti bıraktığında hemen alırsın kiloları. Diyetisyene gitme imkanın varsa bi dene bence. Verdiği listeyi görünce ne kadar yanlış yaptığını anlayacaksın.ben 1.500 kalorilik diyetle 8 günde 2.5 kilo verdim.Sende verebilirsin Sağlıklı olanı seç yani :))
merhaba, çok teşekkür ederim yorumun için, diyetisyenim var zaten, sağlık merkezine üyeyim, spor hocam da var, ama onların verdiği listelerle bir sonuç alamadım yaklaşık 1.5 sene oldu, muntazam bir şekilde kilo aldım bu süre içinde, 63'den 74'e çıktım, benim metabolizmam çok yavaş, ilk bir hafta kadar midemi küçültmek istedim sadece, ondan yani, ama elbet benim bu yaptığımı kimse yapmasın, herkesin metabolizma hızı farklıdır
Rica ederim :)
Test falan yaptırdın mı? Tedavisi vardır elbet.Yediklerin gerçekten az.Kuş doymaz yahuuuuu :))))
Canım hoşgeldin. Hayırlı olsun diyetin ve topiğin. İnşallah ulaşacaksın hedefine. Başarılar diliyorum. Takibindeyim bundan sonra
genetik dediler, testlere girdim, ödem çıktı bir de, bir de protein fazlalığı çıktı, ama sonuç olarak genetik dedi iki diyetisyenim de, sen yediklerine her zaman dikkat edeceksin, sabah bir dilim ekmeğini ye, işte klasik kahvaltını yap zeytin peynir domates biber, çayın kahven şekersiz olsun, yeşil çayını iç, günde 2-2.5 litre su iç, öğlen salata ve ızgara tavuk ya da balık, yağsız, akşam da yoğurt yemeye çalış yağsız o da dedi, çünkü uyku sorunum da var, yanına da meyve yersin dedi, en son böyle konuştuk artık...
2 hafta sonra yeniden gideceğim diyetisyene bakalım ne diyecek.. böyle bir makineye sokuyor yukarıdan aşağıya her yerinde yağ kas su şu bu ölçüyor. yağlı tuzlu şekerli unlu gıdalardan sakın, bol bol sebze meyve ve yağsız protein dedi en son.
ben 1500 kalori günlük yesem kilo almaya devam ederim. maksimum 1200 almam gerekiyor o da kilomu muhafaza etmek istersem
bir de hangi diyetisyene gittiysem sabah doyur karnını öğlen biraz daha az akşam ise kuş gibi ye diyorlarve akşam yemeği saat 6'yı geçmeyecekmiş.
Allah yardımcın olsun.İnşallah burda kilo verdiğin günleri de görücez :)
bende diyeteyim suan 87 kiloydum ve buguun tam 83,6 yimmm :))
yediklerin gercekten az benimde gerci bazen öyleoluyo ama gitcek artik bu kilolar bi sekilde :)
Kızlar yazımı okuyun sorularınızı cevaplarım :)) 25 kilo vermekkk :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?