Yeşilim'in günlüğü

Yeşillim; geciktim biliyorum...
Kusuruma bakma!

Halacığın için yazacak söz bulamıyorum gerçekten... İlk defa bu kadar zorlanıyorum...
Seninle tanıyıp, seninle sevmiştik onu.. Allah sabırlar versin...

Sen de biliyorsun ki; Allah, sevdiği kulları en çok sabrıyla imtihan edermiş...
Çileden geçmeyen kul var mı?

Ne olur güçlü olmaya çalış ve kendini yalnız hissetme..
Düşün ki, bu bir rüya ve bir süre sonra uyanacaksın bu rüyadan; belki canın acıyacak; ama geçecek yine de...
Düşün ki, her bitiş; aslında bir başlangıç...

Güzel yürekli ablam benim! Bu sancılı dönemi; en hasarsız biçimde atlatman için dua edeceğim sana...
Elimden başka bir şey gelmiyor çünkü..

Ferzacığım...Dünyanın en kolay şeyi "Nasihat etmek"miş" En zor şeyi "Teselli etmek"miş

Bilirim kelimeler tükenir, teselli zor olur. Yine de yazdıklarına teşekkürler.
içime güzellikler, huzur ekiyorsunuz.
Yazmakta hâla zorlanıyorum. Sanki duygularım bir yerler de ama biliyorum dönecekler, bekliyorum

Seni zevkle okuyorum inan bana, o kadar sevindim ki. Yazmak ve paylaşmak muhteşem bir duygu..Sen yaz ...Kalemine yüreğine sağlık

Yeşilim ablam teselliler, bir nebze nefes almak için fırsat veriyor insana ..
Dayanma gücümün bittiğini düşündüğüm an,sevdiklerimizin varlığı ,gidenlerin hatırası ,Allahın yardımı işte bütün bunlar ha gayret güçlü ol diyorum kendi, kendime benimdegözümün önün de eriyip biten hastam var son bir yıldır artık kimseyi tanımıyor eskilerden birşeyler anımsıyor belli belirsiz çok zor.Rabbim kimseyi düşürmesin dilerim.
Acımızı ne zaman yaşarız ne zaman doya doya ağlarız hiç bilmiyorum.
Ağlarsak açılırmıyız onu da bilmiyorum henüz ..Ama bildiğim bir şey var acınızı çok yakın dan hissedebiliyorum; inş. Rabbim hakkımız da en hayırlısını verir .

yeşilim
halanmı düştü şaşırdım bilmiyordum.
canım kıyamam sana açil şifalar dilerim halana sanada allahım bol sabır ve dayanma gücü versin sana
sen çok allahın sevgili kulusun ki sana yaşlılara bakma fırsatı vermiş yaşlısına bakan benim gözümde o bi melektir sende bi meleksin tekrar gecmiş olsun allah yardımcın olsun amin

Sevgili Yeşilim sana fazlz uzun yazamıyorum.Ama inan ki kalbimdesin.Halan umarım iyileşir.Sen de zor durumdasın Allah yardımcın olsun.Belki bunda da bir hayır var.Babacığına üzülmeye fırsatın bile olmadı.Ben sana bunları söylemekten bile imtina ediyorum.Çünkü sen her şeyi benden daha iyi biliyorsun bu konularda..
Sadece duacınım bunu bil istedim.Gönlüm,yüreğim seninle.Senin üzülmeni istemiyorum.ınşallah bir an evvel hayata kaldığın yerden devam edebilirsin.ınşallah yine mutlu yaşayacağın günler yakındır!...Seni seviyorum.Biliyorsun.....

Sizin hakkınızı ödiyemem ....Dualarınıza, temennilerinize, sevginize çok teşekkürler ediyor ...Tüm Dualarınıza Amin :Saruboceq:diyorum

Ben de sizleri seviyorum..Her şey gönlünüzce olsun.
Beni çok ama çok duygulandırdınız.... Şeniz

Can arkadaşlarım

Evet bu gün doğum günüm...

Yılların acımadan çarçabuk geçtiği acısıyla, tatlısıyla....
Anılarda kalan hoş seda sadece... Geçen onca yıllar, sanki evvelsi gün, sanki dün......Acelesi varmış gibi ne olduğunu anlamadan

Çocukluk, Gençlik, Kadınlık, Annelik, Anneannelik, Kayınvalidelik derken ...Birden boşlukta kalmak şaşkın şaşkın etrafıma bakıp, ne oldu?Aaaa! Ne zaman geçti bu yıllar? Derken

Burayı buldum.... Kadınlar Kulübü

Tekrar Huzuru keşfettim.

Yeni arkadaşlar, taze fikirler, yeni şeyler öğrendim.

Hiç bilmediğim, duymadığım, hangi yaşta olursak olalım, daha öğrenecek çok şey olduğunu fark ettim.

İyi günde, acı gün de bir birimize destek çıktık... Ne mutlu bize

İyi insanın, yıllar geçse de gerçekten iyi olduğunu, burada kendime kanıtladım.

Sahte görüşmelerin hemen anlaşıldığını, sanal da olsa anladım.....Önemsemedim...

İyi ki buradayım, iyi ki siz sevdiklerimi tanıdım. Gerçek arkadaşlarım benim

Her şey gönlünüzce olsun. Daha nice yıllara, hep beraber güzel paylaşımlara

:Saruboceq: Şeniz a.s.

merhaba..
bugun senın topigini tıklamak geldı içimden bılmıyorum.. :1rolleyes:
iykide girmişim dogum gunun oldugunu ogrendım a.s

nice mutlu yaşlara diliyorum a.s. alkisalkisalkis
sevdiklerinle beraber bir ömür yaşaman dileğiyle hihoyyyt :lepi:

aklıma dustun sebebsız...

sebebı varmıs...

bır melegın yeyruzune ınısının yıldonumu ımıs...

ıstedıgın gıbı sevdıgın sevıldıgın bır omurde ... saglık ... huzur ... mutluluk .... hep senınle olsun ....

bırde bızler .... ıyıkı dogdun gonul dostum ... ıyıkı burada bulustuk ....

nıce seneler ... sevgı ıle...muhabbet ıle...

Yeşilim ablam bende burada o kadar güzel dostluklar gördümki herkesden allah razı olsun.
Ablacım yaş gitsede gönlümüz genç canım kaydirigubbakcemile3 yaşın ne önemi var değilmi
Öpüyorum canım nece yıllara Şeniz

Gençleri de anlamakta zorlanır oldum. “Derdim var” bölümünde, saçma şeyleri dert edip, dertmiş gibi yazmalarını şaşkınlıkla okuyorum. Etraflarında dönen onca ciddi olayları, hiç mi görmüyor, duymuyorlar.

Duyduklarını, gördüklerini biliyorum, ona rağmen bencilce, saçma sapan konu açmalarına şaşıyorum ya.

Kendimizi sorgulamadan, birilerini suçlamak... Bu daha kolay geliyor kimilerine ...

Gerçek dertlerini anlatanlar ise, ne yazık ki derdini açtığına pişman oluyor.. ..Saçma sapan, içeriğe uymayan yorumlarla karşısındakini yaralamak, kolay geliyor kimilerine

Neden böyle davrandıklarını önceleri çözemediğimi sandım ama çözdüm.. Sadece ve sadece polemik olsun diye...Dikkat çekmek, tartışmayla gündem yaratmak.

Sanal ortam dışında yapamadıkları, söyleyemediklerini....(Annelerine, Babalarına, Eşlerine, Çocuklarına, Kayınvalidelerine vs...vs...) burada söyleyebilmek, yazmak onlar için inanılmaz tatmin edici oluyor.....Ellerine ne geçiyorsa..

Bizler ne dersek, ne yazarsak yazalım, biliyorum ki... “Haklısınız” denecek ama herkes bildiğine devam edecek. Ne yazık ki ...

Tartışacak, beyin fırtınası yapacak onca güzel konu açılmışken, o konuları es geçmek düşündürücü bence.

Sadece geyik, derdim var bölümleriyle değil... Bilgi içerikli tartışmalarda görmek dileği ile....

a.s.

CANIM BENıM NE GÜZEL ANLATMıŞN
GENCLERıMıZ ANLAMAK ZOR
ANLATAMAKTA ZOR
--------------------Sadece geyik, derdim var bölümleriyle değil... Bilgi içerikli tartışmalarda görmek dileği ile.... ------- BENıM TEMıNıM BUUUU SANALDA OLSA GÜZEL PAYLAŞIMLAR OLSUN ıSTERıMMM

Milletime ne oldu...

Ben, sen diye ikilem... Bencillik ön planda, yardımseverlik yok oldu.

Yapılan güzellikler kıskanılır, açık bulundu mu ukalaca üstüne atlanır oldu

Ata sözlerimiz unutuldu ..

Kutsal kitabımızdaki övgü dolu sözler okunmaz, okunduysa anlaşılmaz mı oldu?

Kafa salla, herkes haklı, arkadan konuşmak moda mı oldu?

Hırs, rekâbet, kıskançlık revaçta. Merhamet, duygusallık, özveriye ne oldu?

Yeşilim

gen ç olmama rağmen hep soruyorum kendi kendime nereye gidiyoruz diye.
her şeyin ayrı bir zamanı olduğunu bilmeye çalıştım, ayrı ayrı karakterler taşıdık olduğumuz yere mekana göre. iş yerinde ciddi bir bayan evde annesinin kuzusu olmayı öğrendim ben.
ama inan canım ablacım şimdiki gençle genç olmayı beceremiyorum. komik gelir oldu yaptıkları, davranışları.
kim bilir bizden doğanlar nasıl olacak, nasıl bir dünya bırakacaklar kendilerininkine

inan düşündükçe kahroluyorum. ama birle ikiyle aşılacak problemler değil bunlar

düşüncelerine sonsuz saygılar sunarak sevgiler diliyorum ŞenizŞeniz

CANIM YAVRULARIM

Bana yaşattığınız her güzellikler için...
Kırmadığınız, sevdiğiniz, saydığınız
Beni anladığınız için teşekkür ederim
Tüm emeklerim size helâl olsun
İyi ki varsınız. Allah acınızı göstermesin
Allah’a emanet olun..:Saruboceq:

Anne olmak isteyen tüm Anne adayları..
Dualarım sizinle. Her şey gönlünüzce, hayırlısıyla olsun :Saruboceq:

Anneler gününüz kutlu olsun Şeniz

Yeşilim

canım yeşilim halan için yazdıkların çok iyi biliyorum canın acıyordur şimdiii
ama iyiki senin gibi bi yeğene sahipmiş halanız allah rahmet eylesin geride kalanlara baş sağlığı dileim
eşinizde gecmiş olsunnnn
sıkmayın canınızı herşey iyi olacaktırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…