Yeşilim ablam teselliler, bir nebze nefes almak için fırsat veriyor insana ..
Dayanma gücümün bittiğini düşündüğüm an,sevdiklerimizin varlığı ,gidenlerin hatırası ,Allahın yardımı işte bütün bunlar ha gayret güçlü ol diyorum kendi, kendime benimdegözümün önün de eriyip biten hastam var son bir yıldır artık kimseyi tanımıyor eskilerden birşeyler anımsıyor belli belirsiz çok zor.Rabbim kimseyi düşürmesin dilerim.
Acımızı ne zaman yaşarız ne zaman doya doya ağlarız hiç bilmiyorum.
Ağlarsak açılırmıyız onu da bilmiyorum henüz ..Ama bildiğim bir şey var acınızı çok yakın dan hissedebiliyorum; inş. Rabbim hakkımız da en hayırlısını verir .
yeşilim
halanmı düştü şaşırdım bilmiyordum.
canım kıyamam sana açil şifalar dilerim halana sanada allahım bol sabır ve dayanma gücü versin sana
sen çok allahın sevgili kulusun ki sana yaşlılara bakma fırsatı vermiş yaşlısına bakan benim gözümde o bi melektir sende bi meleksin tekrar gecmiş olsun allah yardımcın olsun amin
Sevgili Yeşilim sana fazlz uzun yazamıyorum.Ama inan ki kalbimdesin.Halan umarım iyileşir.Sen de zor durumdasın Allah yardımcın olsun.Belki bunda da bir hayır var.Babacığına üzülmeye fırsatın bile olmadı.Ben sana bunları söylemekten bile imtina ediyorum.Çünkü sen her şeyi benden daha iyi biliyorsun bu konularda..
Sadece duacınım bunu bil istedim.Gönlüm,yüreğim seninle.Senin üzülmeni istemiyorum.İnşallah bir an evvel hayata kaldığın yerden devam edebilirsin.İnşallah yine mutlu yaşayacağın günler yakındır!...Seni seviyorum.Biliyorsun.....
gen ç olmama rağmen hep soruyorum kendi kendime nereye gidiyoruz diye.Milletime ne oldu...
Ben, sen diye ikilem... Bencillik ön planda, yardımseverlik yok oldu.
Yapılan güzellikler kıskanılır, açık bulundu mu ukalaca üstüne atlanır oldu
Ata sözlerimiz unutuldu ..
Kutsal kitabımızdaki övgü dolu sözler okunmaz, okunduysa anlaşılmaz mı oldu?
Kafa salla, herkes haklı, arkadan konuşmak moda mı oldu?
Hırs, rekâbet, kıskançlık revaçta. Merhamet, duygusallık, özveriye ne oldu?
Yeşilim
CANIM SENİN VE HALAYIN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
---------------------------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?