Yeşilim'in günlüğü

selamını lereenim sağolsun getirdi bitanem.inan sen gelmiş gibi oldun benim için.çok özledim seni,meğer ne çok alışmışım sana.allah geridekilere uzunn,sağlıklı ömürler versin.kendini birazcıkda olsa toparlamana sevindim caaaann.
doğduk er veya gec o acıyı yaşıcağız malesef.bunu her ne kadar bilsekde,çiğere çömertlik olmuyor tabii,bunuda biliyoruz,canıım .yanan yüreklerin en iyi ilaçı sende biliyorsunki ,zaman..
allaha emanet ol.bitanem.seni,eşini ve çocuklarını,birbirinize bağışlasın rabbim.
allah sabırlar versin.Şeniz

Ah canlarım ya, beni bu kadar güzel anlamanız, teselli etmeniz. ne derim bilemedim yumru oldu boğazım şişti ağlamak istedim ağladım. sizi seviyorum sizi özledim

Her satırınıza teşekkürler. çok özlemişim sizi çok

sık sık gelmeğe çalışacağım, gelen giden oluyor sağolsunlar.
kendinize çok iyi bakın

kızlar, inanın daha acım geçmeden halam banyoda düştü kalça kemiği kırıldı
hastanedeyiz. geceleri ben, gündüz gelinim kalıyor yanında. ameliyat edeceklermiş günü belli değil. beni merak edenler için yazdım hepinize sevgiler yolluyorum

Ablacım çok geçmiş olsun :çok üzgünüm:

ablacım çok geçmiş olsun... okuyunca şaşırdım,,Rabbim acil şifa versin..

çok gecmiş olsun bitaenem yaa.kalça kemiğini ameliyat ediyorlar.benimde teyzem düşüp kırmıştı.platin yerleştiriyorlar.umarım sağlık güvencesi vardır halacının.çok üzücü yeşilim canım.allah sana kolaylık versin.bir geldimmi dertler,sıkıntılar peşpeşe gelirmiş.inşallah tez günde feraha cıkarsın bitanem.acil şifalar.:teselli:

bende bugün karsa kızın yanına gidiyorum.ne kadar kalırım pek bilmiyorum duruma göre.hakkını helal et bitanem.öpüyorum çooookkk.:1hug:

geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler kızlar

irnam, iyi yolculuklar diliyorum canım yolun açık olsun kendinize iyi bakın güzel haberlerini bekliyorum tatlım

evet irnam, halamın sağlık güvencesi var emekli sandığı.ameliyat edeceklermiş ikinci kere. aynı bacak kırılmıştı platini vardı şimdi nasıl olacak bilmiyorum

dünya karışık, sıkıntılar yoğun, bir de hastalık haberleri ile sıkmak istemiyorum hiç birinizi. sorduğun için yazdım canım

hepinizi öpüyor, sevgilerimi yolluyorum kendinize çok iyi bakın

Kendini Biraz Toparlamana Sevindim Canım Benim.
İnşallah sağlığına kavuşur Halacığın
Öpüyorum Bende canım

bu hayatta herşey bizler için ablacım..
sıkmak ne demek...
dertlerimizi burada paylaşarak,sevdiğimiz arkadaşlarımızın
o güzel dileklerinden güç alarak,destek alarak
biraz olsun hafifletiyoruz...
hepimize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum...
hasta olanlara da acil şifalar...
sevgiler...

Yeşilim uzun zamandır siteye giremiyordum,girer girmez babanı kaybettiğini okudum,allah sabırlık versin canım,daha önceki yazılarından da biliyorum,ne kadar hassas ailesine düşkün bir evlat olduğunu,baban nur içinde yatsın.Halana da geçmiş olsun diliyorum,umarım en kısa zamanda iyileşir.Allah sana da güç kuvvet versin ,sağlık versin canım.

en son pazar günü yeşilimle telefonda görüştüm,,pazartesi günü halası ameliyat olacaktı bir daha haberleşemedik,, inş ameliyet iyi geçmiştir,,ablacım dualarımız halanızla ve sizinle..rabbim yardımcınız olsun,,sonrasıda zor, her şeye hazırlıklı olmalıyız.. sana sabır ve güç diliyorum..a.s.

Yeşilim;Geldi mi üstüste gelir hep.Allahım şifa verir inşallah.Sana da dayanma gücü......

yeşilim ablacıgım özledim cok..........işallah her şey yoluna gırer ve rabbım bır daha acılar yaşatmaz.....
allah sabırlarını bol versin ablacıgım..........
her şeyden önce kendine dikkat et.........allah gücünü arttırsın ablacıgım.........öpüyorum kocaman.....sevgiler..........

bu güzel dilekleriniz için teşekkürler Allahım sizlere sağlıklar, iyilikler versin

ameliyat oldu ama çok yaşlı olduğu için her şey karışık, bilmiyorum artık kafam almaz oldu bazı şeyleri.
uykusuzum, bitkinim. sizi özledim sevgilerimi yolluyorum

Ablacım hoş geldin,,çok çok geçmiş olsun..
Konuştuğumuz gibi sende kendine iyi bakmalısınki halana daha iyi bakabilesin..
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin..a.s.

Allah hayırlısını versin inşallah dağçiçeğim.

ne zamana kadar hastanede kalacağımızı bilmiyorum, halam çok güçsüz kaldı. eve çıkınca siteye girerim yine... sizleri özledim...hepinize kocaman sevgi ve öpücükler yolluyorum

Hastaneden çıktık evdeyiz Allaha şükür. insanın evi gibisi yok ne olursa olsun.

Halam öyle kalkmadan yatıyor. bakım istiyor, sizlerin dualarıyla şifalar bekliyorum Ben de iyi olursam ayakta kalırsam bakabilirim

Her birinizi özlemle öpüyor, sevgilerimi yolluyorum

hepinize sağlıklı bolluk içinde günler diliyorum

Çok geçmiş olsun yeşilim dualarımız hep sizinle zaten siz yeterki güçlü kalın.
Sevgilerimi yolluyorum sizedeiyi günler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…