Yeşilim'in günlüğü

senin adına sevindim yeşilim.ınan evde olduğun için sen de biraz rahatlayacaksın.Allah sana sabır ve dayanma gücü,halacığına da şifa versin inşallah.Evine hoşgeldin..........

Ablacım canım ablam Allahım sabır versin sana başın sağolsun dileklerimi iletmiştim ama halanın hastalığını yeni duyuyorum çok ama çok geçmiş olsun..Allah sana dimdik ayakta durabileceğin gücü versin inşallah.Lütfen güçlü bir kişiliğinin var bu bedeninide geçsin daha güçlü ol ..Seni Seviyoruz ablacım Allaha emaneta.s.

canım benim,evinize hoş geldiniz.inşallah tez günde sağlığına kavuşur hala.seni daha fazla yormadan.sabırların en kuvvetlisi senin olsun bitanem.
eşinde ameliyat olacakmış heralde,lereenim yazmış. dilerim kolay ve zahmetsiz bir ameliyat gecirirde oda sağlığına kavuşur inşallah.
acill şifalar canım tüm sevdiklerin için.duacınızım :Saruboceq:
sende sağlıcakla kal.allah güç versin.:1hug: :teselli:

Çok geçmiş olsun yeşilim dualarımız hep sizinle zaten siz yeterki güçlü kalın.
Sevgilerimi yolluyorum sizedeiyi günler a.s.

senin adına sevindim yeşilim.İnan evde olduğun için sen de biraz rahatlayacaksın.Allah sana sabır ve dayanma gücü,halacığına da şifa versin inşallah.Evine hoşgeldin..........

hepinizi kocaman öpüyor, dualarınıza amin diyorum. sizi çok seviyorum. biliyorum hissediyorum hep yanımdasınız. şimdilik hoşçakalın yine uğrarım.. sizde kendinize iyi bakın Şeniz

Ablacım.. bu zorlu günlerde ,Rabbim sana kolaylıklar versin.eşiniz ameliyat olacakmış,birde buradan geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim..
kendine çok çok dikkat et..sen sevdikleriine lazımsın..

Çok beğendiğim Nıetzche'nin şiirini sizinle paylaşmak istedim

HAYAT...

Gidene kal demeyeceksin...
Gidene kal demek zavallılara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır.
Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme, yoksa değersiz olan hep
sen olursun...

Düşün...
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
Her şey sende başlar, sende biter...
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama
sevgisini...
Ya çare sizsiniz ya da çaresizsiniz...

Öyle bir hayat yaşadım ki cenneti de gördüm cehennemi de.
Öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm pes etmeyi de.
Bazıları seyrederken hayatı en önden, kendimi bir sahnede buldum,
Oynadım.
Öyle bir rol vermişlerdi ki okudum okudum anlamadım.

Kendi kendime konuştum bazen evimde, hem kızdım hem güldüm halime.
Sonra dedim ki söz ver kendine
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin,
Uçmayı biliyorsan düşmeyi de bileceksin,
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredeceksin.
Öyle hayat yaşadım ki son yolculukları erken tanıdım.
Öyle değerliymiş ki zaman hep acele etmem bundan anladım.

NIETZCHE

Alıntı

canım çok geçmiş olsun bilmiyordum , bir sorun yok dimi şimdi (

ablacığım canım ALLAHIM inşallah gelen günlerini güzellik sağlık huzur ve mutlulukla doldursun:Saruboceq: sen herşeyin en güzeline layıksın .........Şeniz Şeniz Şeniz

İnsanlar plan yapar, kader gülermiş...
Neler paylaşacaktım sizlerle, neler oldu

Halam ameliyattan sonra kendine gelemedi Bitkisel hayatta biliyorduk böyle olacağını ama bu kadar çaresiz olunacağını bilmiyordum
Yatıyor ama uyumuyor. Üç kaşık ya yiyor ya yemiyor Ağrı kesicisini alınca birazcık rahatlıyor...
Sayıklıyor hiç susmadan. Ölmüş annesi, babası yeğenleri ve kardeşleriyle konuşuyor “Hadi Artık ben hazırım ne olur gelin alın “diye yalvarıyor

Öyle izliyor, dinliyorum.. Şaşkınım, üzgünüm elimden hiç ama hiçbir şey gelmiyor..
Bir şey yapamamanın verdiği eziklik var yüreğimde. Okşuyorum sanki hissediyor ”Teşekkür ederim” diyor. Kime dediğini bilmeden...

Gecenin bir vakti “Yeşilim, Yeşilim hadi sırtımdan tut gideyim bak beni bekliyorlar “diyor. Dualar ediyorum, sabahlıyorum. Onu o halde görmek artık dayanılmaz geldi Üzülüyorum, ondandır geçmeyen ağrılarım

Babacığımın üzüntüsünü yaşayamadım doyasıya...Şimdi bu durum

Bazen canım yazmak istemiyor...Ağlayamıyorum da sanki kitlendim.

Üzgün, yorgun ve çaresizim....iyi ki buradayım, iyi ki varsınız

Ablacım.halanın durumuna üzüldüm.
Babamın acısını yaşayamadım kilitlendim diyorsunya.
ablacım sakın kendini sıkma..içinden ağlamak geliyorsa ağla..rahatlarsın. yaşadıklarınız hakikaten kolay şeyler değil..şu an kilitlenmeden sakin gibi duruyor olabilirsin ama ,inş daha sonra bunu kötü bir şekilde dışa vurmazsın.. vucut bir şekilde bu sıkıntıyı atmak istiyor... ve yine inş. kötü bir şekilde patlamaz..halanın başında yasin duasını okuyun.. rahatlattığını biliyorum..sana sabırlar diliyorum..Allah yardımcınız olsun birkez daha..

Teşekkürler Dağçiçeğim. Yasin okuyorum, zaten dua dan başka yapacak bir şey yok. Kendimi iyi olmaya zorluyorum merak etme. Sağol canım seni öptüm.

kıyamam sana bitanem yaa.

halana gercekten üzüldüm.,gözün önünde acı ceken bir insana dayanmak,en çok karşıdaki kişiyi yorar bilirim.inşallah allah cektirmez canım.

kitleme kendini,sonra farkında olmadan bedenin sen istemesende kitlenir.sonrada bayılmalar,mide ağrıları,fevri cıkışlar vs. peş peşe gelir.aslında bunları bilirsin yeşilim.istediğin kadar ağla be güzelim,bağır cağır,gir bi odaya,acıları yutma,buda gececektir elbette,ama gecerkende bir şeyler zedelenip,yıkılıyorda.zaman ilaçmış.inşallah kuvvetli bir ilaç olurda kısa sürede şifa olur can arkadaşıma.seni seviyorum canım benim a.s..
allah yardımcın olsun.tüm sıkıntılardan kurtarsın.:teselli:

ah ablacım ya,hayat bazen ne kadar karmakarışık geliyor bana,
çözemiyorum,bazen o düğümlerin arasında kalıyorum..gibi geliyor...
neden mi??ben yapı itibarıyle kimseyi bilerek üzmem,kırmam,
yapamayacağım bir şey söylense bile,
hemen hayır diyemem,nasıl kırmadan ,incitmeden söylerim,onu düşünürüm,
eh bu düşünme safhasında da,Songül kafayı yemek üzere olur...
halbuki ,belki de o kadar basittir ki,karşı tarafa söylemek,
işte ben,kırarım,üzülür belki diye diye
bu hafta sonunu öyle geçirdim..cumartesi günü hava o kadar güzeldi ki,
Ezgi dersaneye gitti,eşim evde ders çalıştı..(pazar AÖFsınavı vardı ya)..
bende camları sildim,perdelerimi yıkadım,yemek yaptım,
işte öyle akşamı ettim ama kafamdaki sorunla beraber...
ama sırf sevdiğim kişiyi mutlu etmek için,
kesinlikle yapmamam gerekeni de yapamam ki...neyse;
nihayet bu sabah söyledim,hiç beklediğim,düşündüğüm tepkiyi vermedi,
"" ben de hata,sanki seni tanımıyormuşum gibi,
böyle birşey istedim"" dedi...güldü ve öptü beni...
ee insan 7 sinde ne ise,70 inde de o dur derler ya,
bende böyleyim,şimdi düşünüyorum,
o güzel hafta sonumu sadece düşünerek geçirdim...
acaba bende mi hata,yoksa insanlar mı çok rahat..
inanın çözemedim daha...
biraz karışık oldu belki...ama
inanın kafamda düşündüklerimi dökmek istedim...
iyiki varsınız...
sevgiyle kalın...

Yine sevdiceklerim uğramış bana moral vermek için ay! canlarım benim
sizlerle paylaşmasam olmuyor işte ...Ben de sizleri dinlemekten haz duyuyorum

Songülüm bir lâf vardır .".Ben üzüleceğime o söyleyeyim o üzülsün"..."Ben düşüneceğime söyleyeyim de o düşünsün"..Ne kadar doğru...

Sakın erteleme ...içinden geldiği gibi davran ..Çünkü sen kırmadan, üzmeden tatlı dille söyleyebilen birisin. Herkes tanıyor, biliyordur artık seni...yoksa boşuna içini şişirir, mutsuz olursun ...Bak söylemiş, rahatlamışsın ne güzel

Her şey gönlünüzce olsun...SAĞLIK VE HUZURLAR DıLıYORUM

keske başkalarına destek oldugumuz kadar kendimizede ola bilsek yesilim herseyin farkındayız ama en büyük eziyeti gene kendimize yapıyoruz
inşallah allah halan hakkında en hayırlısını verir unutma hastalıkta saglıkta aslında bizim elimizde olmayan bir sey
ve allah cc kulların günahla huzuruna gelmemesi icin dünyada onları hastalık fakirlik kötü insanların zulmü ile bırakır onların sükür etmelerini beklermiş sizde sükür edin canım insallah allah cc aydınlığına cıkarır dünyada olmayacak hic bir sey yok
sevgi ile kalın

sevgili yesilim
gecmis olsun allah kolaylık versin sana seni teselli edecek cümlelerim yok ne yazık ki
lütfen acılarını erteleme insanız sonucta güclü olmak yada görünmek zorunda degiliz ertelenen duyguların sonradan basımıza is actıgını unutma allahtan dayanma gücü ve saglık diliyorum dualarım seninle

Teşekkürler Janet, ne güzel yazmışsınız.Size de sağlık ve huzurlar diliyorum a.s.

Amin filizcan, dayanma gücünü Allahtan ve sizlerin moral veren yazılarınızdan alıyorum inanın..Ben de size huzur, sağlık diliyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…