Çok geçmiş olsun yeşilim dualarımız hep sizinle zaten siz yeterki güçlü kalın.
Sevgilerimi yolluyorum sizedeiyi günler a.s.
senin adına sevindim yeşilim.İnan evde olduğun için sen de biraz rahatlayacaksın.Allah sana sabır ve dayanma gücü,halacığına da şifa versin inşallah.Evine hoşgeldin..........
Ablacım canım ablam Allahım sabır versin sana başın sağolsun dileklerimi iletmiştim ama halanın hastalığını yeni duyuyorum çok ama çok geçmiş olsun..Allah sana dimdik ayakta durabileceğin gücü versin inşallah.Lütfen güçlü bir kişiliğinin var bu bedeninide geçsin daha güçlü ol ..Seni Seviyoruz ablacım Allaha emaneta.s.
canım benim,evinize hoş geldiniz.inşallah tez günde sağlığına kavuşur hala.seni daha fazla yormadan.sabırların en kuvvetlisi senin olsun bitanem.
eşinde ameliyat olacakmış heralde,lereenim yazmış. dilerim kolay ve zahmetsiz bir ameliyat gecirirde oda sağlığına kavuşur inşallah.
acill şifalar canım tüm sevdiklerin için.duacınızım :Saruboceq:
sende sağlıcakla kal.allah güç versin.:1hug: :teselli:
İnsanlar plan yapar, kader gülermiş...
Neler paylaşacaktım sizlerle, neler oldu
Halam ameliyattan sonra kendine gelemedi Bitkisel hayatta biliyorduk böyle olacağını ama bu kadar çaresiz olunacağını bilmiyordum
Yatıyor ama uyumuyor. Üç kaşık ya yiyor ya yemiyor Ağrı kesicisini alınca birazcık rahatlıyor...
Sayıklıyor hiç susmadan. Ölmüş annesi, babası yeğenleri ve kardeşleriyle konuşuyor “Hadi Artık ben hazırım ne olur gelin alın “diye yalvarıyor
Öyle izliyor, dinliyorum.. Şaşkınım, üzgünüm elimden hiç ama hiçbir şey gelmiyor..
Bir şey yapamamanın verdiği eziklik var yüreğimde. Okşuyorum sanki hissediyor ”Teşekkür ederim” diyor. Kime dediğini bilmeden...
Gecenin bir vakti “Yeşilim, Yeşilim hadi sırtımdan tut gideyim bak beni bekliyorlar “diyor. Dualar ediyorum, sabahlıyorum. Onu o halde görmek artık dayanılmaz geldi Üzülüyorum, ondandır geçmeyen ağrılarım
Babacığımın üzüntüsünü yaşayamadım doyasıya...Şimdi bu durum
Bazen canım yazmak istemiyor...Ağlayamıyorum da sanki kitlendim.
Üzgün, yorgun ve çaresizim....iyi ki buradayım, iyi ki varsınız
keske başkalarına destek oldugumuz kadar kendimizede ola bilsek yesilim herseyin farkındayız ama en büyük eziyeti gene kendimize yapıyoruz
inşallah allah halan hakkında en hayırlısını verir unutma hastalıkta saglıkta aslında bizim elimizde olmayan bir sey
ve allah cc kulların günahla huzuruna gelmemesi icin dünyada onları hastalık fakirlik kötü insanların zulmü ile bırakır onların sükür etmelerini beklermiş sizde sükür edin canım insallah allah cc aydınlığına cıkarır dünyada olmayacak hic bir sey yok
sevgi ile kalın
sevgili yesilim
gecmis olsun allah kolaylık versin sana seni teselli edecek cümlelerim yok ne yazık ki
lütfen acılarını erteleme insanız sonucta güclü olmak yada görünmek zorunda degiliz ertelenen duyguların sonradan basımıza is actıgını unutma allahtan dayanma gücü ve saglık diliyorum dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?