haklısın canım çocuklarmız ne kadar büyürse büyüsün bizim için hala bebekler
onlar mutlu olsun da onların mutluluğuyla bizde mutlu olalım değil mi?
Nedense bu bana hiçmii hiç uzak gelmedi ablacım..Var yakınlarımda el güneşi hatta elgüneşleri..En yakını ise kendimim sanırım şuan ya psikolojim çok bozuk yada sıkıntılı anlarımdan biri bilmiyorum ama zaman zaman bu duyguyu hissederim..Sanırım susmak en iyisisenağlamasenağlamasenağlamaEL GÜNEŞİ
Çocukluğumda duyduğum bir sözcüktü. Hoşuma gitmiş olacak ki büyüklerime ne anlama geldiğini sordum...Güzel anlattılar ..
O gündür bu gündür dikkatle izlerdim o tipleri.. En yakınınızdadır., size değil de sizden başka herkese övgü yağdırır EL GÜNEŞİ
Siz ne yaparsanız yapın, onlar size değil diğerlerine gösterirler tüm maharetlerini ve ...En iyi abla, en iyi ağabey oluverirler, etrafa karşı...Neden bana o payın bir dilimini sunmaz diye bakar kalırsınız..Göze alıp sorsanız,kıskanç olduğunuzu söyler...Ondandır susmalarınız.
Sizi anlamak istemez onlar... Diğerlerine takılır kalırlar.
Diğeri farkındadır el güneşliği yaptığını. Kullanıp kullanıp zamanı gelince atıverirler pis kağıt misali..EL GÜNEŞİ üstüne alınmaz ..Hemen buluverir yeni birilerini.
Var mı sizinde yakınlarınızda el güneşiniz... Hatırladınız mı..Hiç önemsemeyin gitsin.
Hayırlı Cumalar, sevginiz içten olsun.
Yeşilimin duyguları
Sizlerle paylaşmak istediğim, önceleri paylaşmayı ertelediğim bu güzel haber kızımla ilgili ..Evlendi
Çocukluk arkadaşı, ailece görüştüğümüz, her daim dertleştiği o özel insanla. .. Önceleri dertleştiği omuzun da ağladığı, arkadaşı evlenip çocuğu olamadan iki sene içinde ayrılmış. Kızımla dertleri paylaşırken senin ki, benim ki lâfları uzayıp giderken daha da yakınlaşmış birbirlerine bağlanmışlar. Önceleri birbirlerine çaktıramamışlar Ve bir gün arkadaşı “Biz neden evlenmiyoruz anlaşıyoruz, birbirimizin her şeyimizi biliyoruz oğlun beni seviyor. Daha ne ister, bekleriz ki” Demiş. Kızım “Oğlumla konuşayım o onaylarsa neden olmasın” deyince önce bizimle paylaştı uzun uzun anlattı. Sonra oğluyla konuştu hepimiz onaylayınca evlendiler. Sade bir nikâh
Şimdi çok mutlu inşallah bir ömür boyu sürer. Oğlu çok mutlu, çünkü annesi mutlu. Anlayışlı bir insanla, oğulu anlayan müşfik bir insanla beraber anne. İçi rahat
Torunum diploma töreninde mezunlar ikincisi oldu inşallah öss sınavı da böyle başarılı geçer
Sınavından sonra İstanbul’a eşinin yanına gidecek kızım yavaş yavaş hazırlanıyor .
0ğlu için yıllardır fedakârlık yaptı Allah emanet olsunlar.
Bazen işte böyle güzel şeyler de oluyor. Paylaşmak güzel hele güzeli paylaşmak çok daha güzel.. Benimde yüzüm gülüyor arada hamdolsun..
Sevgilerimle
Amin canım sizinde herşey gönlünüzce olsunallah kızınıza bi ömür boyu mutluluk versin sizede sağlıklı huzur dolu yıılar nasip etsin inşallah..
ne güzel topik ilk defa girdim...
yeşilim ne güzel yazılar yazmışsınız..
kızınıza çok sevindim..ömürboyu mutlu olsunlar....
yine çok güzel bir yazı yeşilim elgüneşi tabirini ilk defa duysamda çevremde böyle elgüneşleri gözlemliyorum ama bütün elgüneşlerini aynı katagoriye koymak doğru değil öyle elgüneşi ablalarım varki etrafı çok güzel gözlemliyor değer verdiği kardeşlerine kırıldığı şeyleri açıkça söyleyip kendilerini savunma hakkı tanıyor savunma yetersiz gelirse kendini geri çekiyor allah hep böyle elgüneşleriyle karşılaştırsın hepimizi ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?