Halam hiç anlatmaz eskileri babaannemden duyduklarını babam iletir bize ..Halam çok küçükken savaş çıkıyor
Efelerin yardımıyla tüm halk dağlara çıkıyorlar. Aç, susuz yollarda düşman artlarında..Kaç babam kaç
Mola verdikleri bir yerde, halam elindeki çubukla çukur kazıyor , maksat oyun olsun küçük ya, yapma kızım dedilerse de inatla kazıyor ve derinlerde su buluyor. Herkes sevinip dualar ediyor, o küçük kıza
O küçük kız şimdi 95 yaşı bitirdi. Sanırım o duaların karşılığında hastalıksız, huzurlu bir hayat yaşıyor.
Maşallah turp gibi ihtiyarlığından başka hiçbir şeyi yok az görüyor, az duyuyor...
Geçenlerde “ Harp zamanı ne güzel su bulmuş, hayır duaları almışsın ” dedim. Aman demeseydim ..
“ Neeee! Harp mı, su mu bulmuşum.“ Sen oldum olası beni yaşlı, hatırlamaz sanırsın ona yanarım ” demez mi
Eeeeee olacak o kadar. Şimdi yaşlılıktan hatırlamıyor “ daha gençken de itiraz ediyordun “ diyemezsin halama değimli ??
Öylece kızgın baktı bana “ elin nasıl oldu, saat kaç ”
“ .................”
“ Duymuyorum “
“ Bak yaşım kaç, bende duymuyorum artık Allah sana sağlıklı ömürler versin, bana da sabırlar canım halacığım ” diyorum ama duymuyor.
Barçman, teşekkür ederim bende seni takip etmeğe çalışıyorum
O kadar yorgun oluyorum ki buraya oturup dinleniyor, bir şeyler paylaşmak istiyorum. Elimden geldiğince uğruyorum bir kaç yere çok kalabalığız tabi ki çoğuna ulaşamıyoruz....
Ama biz birbirimize çabuk ulaşabiliyoruz. Sanal olsa da tanışmak sağlıksız değil, insan hissediyor yakın olanı, uzak olanı, seveni, sevmeyeni .
Halacığım ne tatlı değil mi ? onun fotoğrafını burada sizlerle paylaşacağım. İyi günler diliyorum
AY CANIM YAA NE ŞEKER KADIN DEDİĞİM KADAR VAR DEĞİLMİ KIZLAR ELLERİNDEN ÖPÜYORUM DİYECEĞİM AMA KIZAR BEN EN İYİSİ ABLASI OLARAK YANAKLARINDAN öpeyim
o güzel yanaklarından hemde çok çok allah daha çok sağlıklı yıllar nasip etsin kardeşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?