- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Ben de iyi ki mobilyalari pahali almamisim diyorum.Valla benimkiler 2 ve 6.5 yaşlarında, bazen eşim evde bir şeyleri değiştirmek istiyor. Küçük 5-6 yaşına gelmedikçe hiçbir şeyi değiştirmem diyorum. Hatta evlenirken eşimin eski orta sehpasını boyatıp kullanmaya karar verdiğim için çok memnunum. Rezil bir halde şu anda
Aynen. Asıl dekorasyonu çocuklar büyüyünce yapacağım inşallahBen de iyi ki mobilyalari pahali almamisim diyorum.
Bi oğlum var artık düzen derli toplu ev beklentim kalmadı. Akşam yemek yiyip yatabildiysem şükür diyorum. Bugün mutfağı sildim sadece yeri. Ne gücüm kaldı ne başka bişey. Zar zor uyuttum uyanacak ve maraton tekrar baslicak . Bence iki küçük çocukla siz de büyük beklentilere girmeyinSelam kızlar. Benim 3 yas ve 1,5 yaslarinda 2 kizim var. Oturdugum evi hamileyken sifir almistik. Ama su an öyle bir halde ki.. Duvarlar boyali, kapi kollari asilip sallanmaktan kirik, parkelerin bazi yerleri sismis durumda(suluklarindaki suyu döküp birakiyorlar ya da temizlik yapiyoruz diye islattiklari bezleri bir yerlerde birakiyorlar) vs keza mobilyalar da ayni durumda, yatak basligini kirdilar, tül perdeler asilmaktan sarkti, koltuklarin yataklarin üstünde ziplaniyor.. Pandemi sürecinde evden cikmayinca iyice costular tabi, ben de cok kisitlamadim acikcasi. Ama evin bu haline takmaya basladim. 2 ve üzeri cocuk büyütülen evler ne durumda acaba? Ben mi bir şeyleri yanlis yapiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?