- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Harika bir is cikarmissiniz gercektenBen büyügün yaninda emzirmeyi ve alt degistirmeyi birakmak zorunda kaldim cünkü olumsuz etkileniyordu. Onun yaninda alt degistiriyorken tuvalet egitimi kazandigi halde altina yapmaya basladi bilincli olarak. Artik gizli sakli degistiriyorum ve onu toparladik. Onun yaninda emzirdigimde o da bebeklerini emzirmeli oyunlar oynamaya basladi, benim memelerim ne zaman büyüyecek gibi sorular soruyordu ve asil en cok takildigim ve hala da devam ediyor sürekli kendi meme uclarini sıktırıyor. Bunlari birakmasi icin gizli sakli emziriyorum ve kizim 1,5 yasinda oldugu halde hala cok memeye düskün maalesef. İki kizimi da hic sallayarak uyutmadim. Yataklarinda uyuyorlar. Büyük kizimla beraber kardesini uyutmayi cok denedim, ama bazen uyutma cabalari cok uzadiginda haliyle sikiliyor ses yapiyor ve kardesi asla uyumuyor Bu yüzden bu zamanlarda ona mecburen tv aciyorum onun disinda ekran hayatimizda yok.
Ay ay bende de bir komsu var Allah basa vermeye esi esimin is arkadasi gecen sene bize yemege geldilerAynen...
Ben de anlamıyorum bu çocuktur yapar yeaaa diyenleri. Bu kadar özgür bırakılan çocuklar her şeyi yapma hakkını kendinde bulduğu için parkta da , misafirlikte orda burda her yerde belli oluyor inanın. Çünkü ebeveyn kontrol edemiyor çocuğu. Tamam zincire vurulsun demiyoruz ama ana baba da bi dur demesini bilmeli.
3 yasinda bir oglum var ve ben de okurken yoruldum.Okurken yoruldum anne değilim o yüzden ne diyeceğimi bilemedim Allah kolaylik versin umarim.guzel tavsiyeler gelir
Allah korusun. Kesinlikle iletişimi kesin .Ay ay bende de bir komsu var Allah basa vermeye esi esimin is arkadasi gecen sene bize yemege geldiler
Kizi benim kizdan 40 gun kucuk
Mobilya besikte uyutucam dedi yatak odasina gectik bende caya bakmak icin mutfaga gittim geldim oturma odasina gectik neyse bunlar evlerine gittiler kizimi besige bir yatirdim yandaki koruma cubuklarinin hepsi cikmis
2 geldiklerinde kisti buyuk kiz 5 yasinda surekli diger odaya gidiyor dedim kizini cagir bak birsey olursa sorumluluk senin gitmedi cagirmadi bende gittim baktiydim kiz yok megersem dis macununu alip cudelenin altina girmis yiyor
Bu sene geldiklerinde ise 5 yasindaki kiz 2.5 yasinda kizim simdi
Oldurmeye kalkti cildirdim
Yemek hazirliyorum mutfakta diyorum ki git kizina bak kadin tinlamiyor 1 2 aglatti sonra ses yok suphelendim gittim baktim ki koltugun kosesine koymus kizimi minderleri atmis ustune kipkirmizi olmus kizim kadina diyorum ki bir daha kizinlq geleceksen gelme diyorum biz yemek yiyecegiz diyorum yuruyuse gidecegim diyorum kadin umursamiyor hala bekliyor
Kiza diyorum ki sen niye geliyorsun
Kizini dovmeye geliyorum diyor bende gelme bir daha dedim
neyse bu gitti
Esim demez mi
Gecen de annem gil arkada oturuyor 3 basamakta asagi iniyorsun balkondan
Balkona benim kizi koymus sen gelme diyormus oda aksam ustu karanlik kizimda agliyormus
Gelmiyorlar artik kadinda da bir kiskanclik hissettim besik meselesinde buyuk kizda 4 yasinda vardi rahatAllah korusun. Kesinlikle iletişimi kesin .
Biz 4 çocuktuk, benim de 5 yeğenim var, ama 3 sene de bu hale gelen ev görmedim.Selam kızlar. Benim 3 yas ve 1,5 yaslarinda 2 kizim var. Oturdugum evi hamileyken sifir almistik. Ama su an öyle bir halde ki.. Duvarlar boyali, kapi kollari asilip sallanmaktan kirik, parkelerin bazi yerleri sismis durumda(suluklarindaki suyu döküp birakiyorlar ya da temizlik yapiyoruz diye islattiklari bezleri bir yerlerde birakiyorlar) vs keza mobilyalar da ayni durumda, yatak basligini kirdilar, tül perdeler asilmaktan sarkti, koltuklarin yataklarin üstünde ziplaniyor.. Pandemi sürecinde evden cikmayinca iyice costular tabi, ben de cok kisitlamadim acikcasi. Ama evin bu haline takmaya basladim. 2 ve üzeri cocuk büyütülen evler ne durumda acaba? Ben mi bir şeyleri yanlis yapiyorum?
Biz 4 çocuktuk, benim de 5 yeğenim var, ama 3 sene de bu hale gelen ev görmedim.
Sizinkiler fazla yaramaz sanki, ya da siz mi kıyamıp pek hayır demiyorsunuz. Allah kolaylık versin valla
Benim de arkadasimin kizi kaldi bende, 3-4 günlüğüne bende kaldi, evim cocuklu bir eve döndü :) ama ben o kadar titiz ve aman her şey 4-4'luk olsun diyen biri olmadığım için oynadik, birlikte zaman geçirdik annesi de memnun kaldi benden, şu an salonumun bir köşesi çocuk etkinlik masasi olarak duruyor ustune oyuncaklari da dizdim :)3 yasinda bir oglum var ve ben de okurken yoruldum.
Benim oglum bu şekilde yapmıyor (Sadece yatakta ziplar ve koltuklari boyamisligi var. Fakat kalemlerini su bazli aldigim için islak mendille ailince hemen cikiyor.)
Tabi her çocuğun karakteri farkli. Bir de iki cocuk olunca normal anlattiklariniz.
Bunu bende yaptım yaptığımı hatırlayacak kadar da buyuktim benim tutusturdugum şey anneannemin kurutulmuş biberleri di mutfakta asılı olan biberleri tutusturup kaçtım annem odadan fırlayarak ciktigimdan anlamış biseyler yaptigmi sukur ev yanmamistiKomşumuzun torunu (6yaş) misafirliğe gittiği evde arka odalardan birinin kapısında asılan bornozu (yine o evde bulduğu çakmakla) tutuşturmuş. Itfaiye söndürmüş ama odanın tamami kullanılamaz hale gelmiş.
Bu zamanın çocukları böyle oluyor demek ki... bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?