- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Çocuklu bir evde bunlar çok normal geliyor bana. hele ki bu dönemde ne yapacaklarını şaşırdılar. O kadar dikkat etmeme rağmen evde kırılan bozulanlar oldu. Kısıtlamadıysanız bunlar olacak diye kendinizi telkin edip anı yaşayınSelam kızlar. Benim 3 yas ve 1,5 yaslarinda 2 kizim var. Oturdugum evi hamileyken sifir almistik. Ama su an öyle bir halde ki.. Duvarlar boyali, kapi kollari asilip sallanmaktan kirik, parkelerin bazi yerleri sismis durumda(suluklarindaki suyu döküp birakiyorlar ya da temizlik yapiyoruz diye islattiklari bezleri bir yerlerde birakiyorlar) vs keza mobilyalar da ayni durumda, yatak basligini kirdilar, tül perdeler asilmaktan sarkti, koltuklarin yataklarin üstünde ziplaniyor.. Pandemi sürecinde evden cikmayinca iyice costular tabi, ben de cok kisitlamadim acikcasi. Ama evin bu haline takmaya basladim. 2 ve üzeri cocuk büyütülen evler ne durumda acaba? Ben mi bir şeyleri yanlis yapiyorum?
Benimki devede kulakmış.ek yapayım:))
geçmişte tüle asılıp kolu pencereden dışarı camın kırılması suretiyle çıkmış biri olarak dikişlerde can acıtıyor.
Katılıyorum eşya ve evden geçiyorum tehlikeli canlarını epey yakacak hareketler yapıyorlarmış.Bu kadarı bana normal gelmedi.enerjilerini atmak için eve trambolin alabilirsiniz.mesela kapı kolunda sallanmasına izin vermemelisiniz onun yerine tavana salıncak kurabilirdiniz.ya da parkeler çok pahalı orayı hemen kurulasınız falan.cocuklu esyalar cok kirleniyor koltuk takımını falan anlarım ama evin mahvolması bana fazla geldi.evi sataym deseniz o halde satmak bile zor .kapıları parkeleri yeniletmek da cok pahalı
Benimki devede kulakmış.
Hayal bile edemedim...
Bizim evde 16 yaşında bir ergen var ve resim yapmayı çok seviyor. Sadece odasında değil her yerde resim yaptığı ve çok dağınık olduğu için benim evde aynı halde diyebilirim. Sadece kırık eşyam yok. Özellikle pandemi boyunca vaktini resim yaparak geçirdi. Her yer tuval ve boya dolu. Salonu dağıtmadığı sürece diğer yerler için bişey demiyoruzSelam kızlar. Benim 3 yas ve 1,5 yaslarinda 2 kizim var. Oturdugum evi hamileyken sifir almistik. Ama su an öyle bir halde ki.. Duvarlar boyali, kapi kollari asilip sallanmaktan kirik, parkelerin bazi yerleri sismis durumda(suluklarindaki suyu döküp birakiyorlar ya da temizlik yapiyoruz diye islattiklari bezleri bir yerlerde birakiyorlar) vs keza mobilyalar da ayni durumda, yatak basligini kirdilar, tül perdeler asilmaktan sarkti, koltuklarin yataklarin üstünde ziplaniyor.. Pandemi sürecinde evden cikmayinca iyice costular tabi, ben de cok kisitlamadim acikcasi. Ama evin bu haline takmaya basladim. 2 ve üzeri cocuk büyütülen evler ne durumda acaba? Ben mi bir şeyleri yanlis yapiyorum?
Duvar koltuk boyayan çocuğa en iyi yapılacak şey çizdiği yerleri sildirmek.Benim çocuklarda aynı mobilyalar beyaz deri koltuklarım hep tükenmez kalem daha geçenler oğlan perdenin korneşini tavandan söktü
Düşüyorperdede sallanmak ne ya düşmüyo mu o perdelikler taşıyabiliyo mu çocukları.
Eve salincak kurdum o gün sallandilar bir daha yüzüne bakmadilar. Parke kurulama konusunda da gördügümde kuruluyorum ama 2 kücük cocuk olunca yetisemedigim fark edemedigim oluyor maalesef.Bu kadarı bana normal gelmedi.enerjilerini atmak için eve trambolin alabilirsiniz.mesela kapı kolunda sallanmasına izin vermemelisiniz onun yerine tavana salıncak kurabilirdiniz.ya da parkeler çok pahalı orayı hemen kurulasınız falan.cocuklu esyalar cok kirleniyor koltuk takımını falan anlarım ama evin mahvolması bana fazla geldi.evi sataym deseniz o halde satmak bile zor .kapıları parkeleri yeniletmek da cok pahalı
Düşüyorbir defa yaptı benimki ve son oldu bu yüzden
Arada cocuklar zıplarken eşlik edintrambolin var ama yatakta illa zıplanacak
özel müzik açıyor yatakta zıplamak için.
ama benim eşyalarım yeni değil 16 senelik baza. kırılsa patlasa da değiştirsem diye bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?