- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Bugün delirmek üzereyim. Üç yaşındaki oğlum evi altını üstüne getiriyor ve toplamamıza izin vermiyor. Ev bildiğin mayın tarlası gibi. Bugün zor bela topladım. Topluyorum diye yıktı ortalığı. Elektrik süpürgesini de sahiplenmiş. Kendi koyduğu nizamda durması gerekiyormuş. Mont, pike, havlu hepsi yerlerde. Hepsi birbirine bağlı, kendince bir düzeni var ama biz evde yürüyemez olduk. Benim gardolabın, çekmecenin önünde yığınla birşeyler. Açmaya açamıyorsun. Kütüphanedeki kitaplar yerlerde, bir kısmı oyuncak kamyonun üstünde. Sabah zor bela topladım süpürdüm. Ama şimdi yine aynıSelam kızlar. Benim 3 yas ve 1,5 yaslarinda 2 kizim var. Oturdugum evi hamileyken sifir almistik. Ama su an öyle bir halde ki.. Duvarlar boyali, kapi kollari asilip sallanmaktan kirik, parkelerin bazi yerleri sismis durumda(suluklarindaki suyu döküp birakiyorlar ya da temizlik yapiyoruz diye islattiklari bezleri bir yerlerde birakiyorlar) vs keza mobilyalar da ayni durumda, yatak basligini kirdilar, tül perdeler asilmaktan sarkti, koltuklarin yataklarin üstünde ziplaniyor.. Pandemi sürecinde evden cikmayinca iyice costular tabi, ben de cok kisitlamadim acikcasi. Ama evin bu haline takmaya basladim. 2 ve üzeri cocuk büyütülen evler ne durumda acaba? Ben mi bir şeyleri yanlis yapiyorum?
Ya benim de oğlum 4 aylık, seneye yazın evi yenileyecektik ve bu kararımı şu an gözden geçiriyorumAynen. Asıl dekorasyonu çocuklar büyüyünce yapacağım inşallah
Bana biraz fazla geldi açıkçası..
Başkasının evine gittiğinizde de aynısını yapmak isterler. O yüzden biraz sınır koymalısınız.
Diğer üyelerin de yazdığı gibi trambolin alabilirsiniz, beşik kurabilirsiniz.
Duvarlara da büyük kağıtlar yapıştırıp üzerine resim yaptırabilirsiniz.
Çocukların yaptıklarının normal olup olmaması sizin sınırlarınıza bağlı. Siz müsade ettikten sonra tabi ki yapacaklar. Fakat bunları alışkanlık haline getirmeleri umarım sizi zorlamaz.
Bir de nacizhane tavsiyem, tül ve perdelere asılmalarını engelleyin. Geçmişte kafasına korniş inmiş biri olarak söylüyorum çok acıtıyor
Aaa sakın ha sakın. Bilemem şimdi senin oğlun nasıl yetişecek ama bence ertele boşa giderse üzülürsünYa benim de oğlum 4 aylık, seneye yazın evi yenileyecektik ve bu kararımı şu an gözden geçiriyorum
Hadi sizin evde çocuk var benim bekar evine nükleer düşmüş gibiSelam kızlar. Benim 3 yas ve 1,5 yaslarinda 2 kizim var. Oturdugum evi hamileyken sifir almistik. Ama su an öyle bir halde ki.. Duvarlar boyali, kapi kollari asilip sallanmaktan kirik, parkelerin bazi yerleri sismis durumda(suluklarindaki suyu döküp birakiyorlar ya da temizlik yapiyoruz diye islattiklari bezleri bir yerlerde birakiyorlar) vs keza mobilyalar da ayni durumda, yatak basligini kirdilar, tül perdeler asilmaktan sarkti, koltuklarin yataklarin üstünde ziplaniyor.. Pandemi sürecinde evden cikmayinca iyice costular tabi, ben de cok kisitlamadim acikcasi. Ama evin bu haline takmaya basladim. 2 ve üzeri cocuk büyütülen evler ne durumda acaba? Ben mi bir şeyleri yanlis yapiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?