Yesyeni evim atom bombası düşmüş gibi 🤦🏻‍♀️

Bana biraz fazla geldi açıkçası..
Başkasının evine gittiğinizde de aynısını yapmak isterler. O yüzden biraz sınır koymalısınız.

Diğer üyelerin de yazdığı gibi trambolin alabilirsiniz, beşik kurabilirsiniz.
Duvarlara da büyük kağıtlar yapıştırıp üzerine resim yaptırabilirsiniz.

Simarik cocuk,anormal cocuk diyenler de bana anormal geldi. O yastaki cocuklar her şeyi yapar ama perdeye falan asılmasınlar o sorun olur. Benim tavsiyem bir odayı komple nosaltin mobilya koltuk olmasin yere tüm odayı kaplayacak bir çarşaf serin onu istedikleri kadar karalasinlar beraber karalayın boyayın hatta. Ayrica esya bu atilir yenisi alınır parkeler yaptirilir duvarlar boyanır onlardan önemli değil ya

Bugün delirmek üzereyim. Üç yaşındaki oğlum evi altını üstüne getiriyor ve toplamamıza izin vermiyor. Ev bildiğin mayın tarlası gibi. Bugün zor bela topladım. Topluyorum diye yıktı ortalığı. Elektrik süpürgesini de sahiplenmiş. Kendi koyduğu nizamda durması gerekiyormuş. Mont, pike, havlu hepsi yerlerde. Hepsi birbirine bağlı, kendince bir düzeni var ama biz evde yürüyemez olduk. Benim gardolabın, çekmecenin önünde yığınla birşeyler. Açmaya açamıyorsun. Kütüphanedeki kitaplar yerlerde, bir kısmı oyuncak kamyonun üstünde. Sabah zor bela topladım süpürdüm. Ama şimdi yine aynı

Çocukların yaptıklarının normal olup olmaması sizin sınırlarınıza bağlı. Siz müsade ettikten sonra tabi ki yapacaklar. Fakat bunları alışkanlık haline getirmeleri umarım sizi zorlamaz.
Bir de nacizhane tavsiyem, tül ve perdelere asılmalarını engelleyin. Geçmişte kafasına korniş inmiş biri olarak söylüyorum çok acıtıyor

Benim de öyleydi bir ara evi derleyip topladık boyattım falan şuan sadece dağınık eşyalarını yerine koymuyorlar olanseyi dagitiyotrlar falan

Benim de biri 2,5 biri 1,5 yaşında iki çocuğum var kiradayim evi ev sahibine nasıl iade etcem onu düşünüyorum duvarlar tükenmez kalemle çizilmiş duşakabinin camlarından biri kırık aradım ev sahibini evi bana sat dedim satmadı:)) neyse yani biraz dikkat etmek gerekiyor çocuklara hayır demek gerekiyor arkasından koşmak gerekiyor falan Allah yardımcımız olsun

trambolin var ama yatakta illa zıplanacak
özel müzik açıyor yatakta zıplamak için.
ama benim eşyalarım yeni değil 16 senelik baza. kırılsa patlasa da değiştirsem diye bakıyorum

Benimki tek cocuk oldugu halde evi mahvediyor kirletiyor normal tabi ama tüle asilmalarina asla musade etmeyin allah korusun korniş tepelerine düşse ne olacak?
Bi keresinde babam perde takarken kafasina düşmüştü baya da ağır bisey adam zar zor kendine gelmisti.
Cok dikkat edin evi boşverin cocuklara zarar gelir allah korusun. Izin vermeyin sakın hayal edince bile kötü oldum. Ben cocuguma cıs deyince yaklasmiyo mesela biseye. Huylarini en iyi siz bilirsiniz engel olun.

ek yapayım:))
geçmişte tüle asılıp kolu pencereden dışarı camın kırılması suretiyle çıkmış biri olarak dikişlerde can acıtıyor.

Hadi sizin evde çocuk var benim bekar evine nükleer düşmüş gibi
Her gün evin bir tarafı kırılıyor.
40 senelik bina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…