- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
-
Bu düşünceyi benimde kendimde oturtmam gerek sanırım yoksa böyle uykusuz kalıyorum asla huzurla uyuyamıyorum İnan’ın herşeye yetişmeye çalışıyorum buna rağmen evimi görün dağınık , pis değil ama sadece dağınık yani bide herşeyin altından tek başıma kalkmaya çalışıyorum eşim ev işi yapmaz yaparsa baştan sağma yada ödül vermiş gibi olur çocuğum pek duran bir çocuk değil ben odadan çıksam ağlar arkamdan 8 aylık ama emeklemiyor henüz ne bilim hep bir sorgu halindeyim nerde yanlışım var diyeGunun sonunda, evdekiler tek parca ve karni doymussa yetebiliyorum demektir.
sadece iyi bir anne olabilmek için özel çaba harcıyorum. İyi gelin olmaya çalışmayın zaten zira ağzınızla kuşta tutsanız adınız gelin daha ötesi yok ve olmaz.Bebeğinizle ilgilenmeye , evinize , eşinize , eşinizin ailesine (aynı apartmandayız) kendi ailenize (kendi ailemle aynı apartmanda değiliz ) hepsinin altından dört dörtlük kalkabiliyor musunuz ? Ne yaparsam yapayım sanki iyi bir anne değilmişim iyi bir eş iyi bir gelin değilmişim gibi geliyor gün sonunda geriye dönüp baktığımda neden böyle diye sorguluyorum kendimi siz yapabiliyor musunuz ? Yada nasıl yapıyorsunuz cevaplar için şimdiden teşekkürler
Bebeğinizle ilgilenmeye , evinize , eşinize , eşinizin ailesine (aynı apartmandayız) kendi ailenize (kendi ailemle aynı apartmanda değiliz ) hepsinin altından dört dörtlük kalkabiliyor musunuz ? Ne yaparsam yapayım sanki iyi bir anne değilmişim iyi bir eş iyi bir gelin değilmişim gibi geliyor gün sonunda geriye dönüp baktığımda neden böyle diye sorguluyorum kendimi siz yapabiliyor musunuz ? Yada nasıl yapıyorsunuz cevaplar için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?