- 13 Mart 2015
- 4.411
- 8.185
- 358
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
-
Bebeğiniz henüz çok küçük kendi kendine oynaması mümkün değil. Eşiniz ev işine karışmıyorsa sizin yapabildiğiniz kadarını kabullenmek zorunda. Siz niye kendinizi paralıyorsunuz? Onlar paralasın kendini. Sizin bebeğiniz var. Şuan tüm zamanınızı bebeğinize ayırmak sizin hakkınız.Bu düşünceyi benimde kendimde oturtmam gerek sanırım yoksa böyle uykusuz kalıyorum asla huzurla uyuyamıyorum İnan’ın herşeye yetişmeye çalışıyorum buna rağmen evimi görün dağınık , pis değil ama sadece dağınık yani bide herşeyin altından tek başıma kalkmaya çalışıyorum eşim ev işi yapmaz yaparsa baştan sağma yada ödül vermiş gibi olur çocuğum pek duran bir çocuk değil ben odadan çıksam ağlar arkamdan 8 aylık ama emeklemiyor henüz ne bilim hep bir sorgu halindeyim nerde yanlışım var diye
Gunun sonunda, evdekiler tek parca ve karni doymussa yetebiliyorum demektir.
Arkadaşım yermek zorunda değilsin. Sen bir insansın. Fakat böyle yetistiriliyoruz. Iyi eş iyi anne iyi evlat iyi gelin. Ölüm döşeğinde olsanda evin temiz olmalı eşine çocuğuna karşı görevini yapmalısın. Çok çok acı . Allah ibadetlerde bile gücümüzün yettiği kadarını yapmayı bize farz kılmış. Ayağın ağrıyorsa oturarak kılarsın. Hastaysan oruç tutmayabilirsin. Ama Allah tan başka seni kusurlarınla kabul edecek kimse yok. O yüzden elinden geldiği kadar görevlerini aksatmamaya çalış. Bu arada ben yetistiremiyorum. Bir şeyi yapsam öteki kalıyor bazen. Yetiştirebilene helal olsun önünde şapka çıkarırımBebeğinizle ilgilenmeye , evinize , eşinize , eşinizin ailesine (aynı apartmandayız) kendi ailenize (kendi ailemle aynı apartmanda değiliz ) hepsinin altından dört dörtlük kalkabiliyor musunuz ? Ne yaparsam yapayım sanki iyi bir anne değilmişim iyi bir eş iyi bir gelin değilmişim gibi geliyor gün sonunda geriye dönüp baktığımda neden böyle diye sorguluyorum kendimi siz yapabiliyor musunuz ? Yada nasıl yapıyorsunuz cevaplar için şimdiden teşekkürler
Onlar sana yetebiliyo mu eş olarak aile olarak senin yükünü azaltabiliyolar mi? Sana bebeğin için zaman taniyolar mi mesela yada hala eski düzen devam etsin derdindeler mi?Bebeğinizle ilgilenmeye , evinize , eşinize , eşinizin ailesine (aynı apartmandayız) kendi ailenize (kendi ailemle aynı apartmanda değiliz ) hepsinin altından dört dörtlük kalkabiliyor musunuz ? Ne yaparsam yapayım sanki iyi bir anne değilmişim iyi bir eş iyi bir gelin değilmişim gibi geliyor gün sonunda geriye dönüp baktığımda neden böyle diye sorguluyorum kendimi siz yapabiliyor musunuz ? Yada nasıl yapıyorsunuz cevaplar için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?