Yeteeeer artik yardim!

Sakın kusma işine girme. Bak sağlığından olursun. Telafisi olmayan şeyler yapma. Beni yanlış anlama sakın ama durumuna üzüldüm ve söylemek zorundayım acilen bir psikoloğa görünmen lazım.

Zayıflayınca herşey düzelecek mi herkes sana hasta mı olcak ee tabi sende iyi hissedeceksin.Bak şu sözü çok severim.3 şey insanı başkalarının kölesi yapar 1-Beğenilme isteği 2-sevilme isteği 3-takdir edilme isteği .Sen başkalarının kölesi olmuşsun.Bnce özgüvenini kazanma konusunda büyük adımlar atıp uğraşman gerekiyor. Ve kilonda hiçbir sorun yok.O senin genetik yapından kaynaklanıyor olabilir.:40:

Hayatinin sonuna kadar pamuk mu yiyecen hem? Simdi bi amacin var ve canin yemek istemiyo asik olduğun için. Diyelim ki istediğini elde ettin moralin düzeldi. İstahin da yerine geldi ne yapacan o zaman? Bi anda tekrar yemeğe yuklenince sagliksiz verdiğin kilolari fazlasıyla geri alcan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne mukemmelliyetcisi yahu? Takintilisin, ozguvensizsin, kendinle barisik degils, vs...

Sagligini tehlikeye atacak kadar zayiflik takintin var. Ama zayiflayinca da takacak baska birsey bulursun muhtemelen. Bence de bir doktora git. Pamuk yemeye, kusmaya kadar getirmissin durumu.

Herkese merhaba...
En bastan anlatıcam herseyi... Ben 3 sene öncesine kadar gayet iyiydim hersey normaldi sıradansı olması gerektiği gibiydi ama bir çocukla karsılastım... Baya zengin ve baya yakısıklı asik oldum ya da ask değil bu ama hayranlık asiri beğenme...
Ama ben o günden sonra allak bullak oldum ve çıkmaza girdim. Onunla tanısmak istiyodum ama tanısamiyordum yanına bile yaklasamiyodum çünkü kendime güvenim yoktu. İçime attim ve bu durum büyüdü saplantı haline geldi bende kurtulamiyorum. Zaman geçti ve yeni bir takıntım olustu. Kendim...
Kendimle çok ilgilenmeye basladim kıyafetlerimle yüzümle vücudumla çevremle. Ayna karsisinda saatlerce vakit geçiriyorum vücudumu saatlerce inceliyorum ve kendimden tiksiniyorum. Çünkü mükemmel değilim. Vücudum basık sekilsiz kilolu kalçam ve basenlerim var. İnanin bir senedir sadece bunu düsünüyorum kilomu... Önce tabiki diyete basladim hemen 1 senedir sürekli ara ara deniyorum en fazla 1 hafta dayanabiliyorum bozunca ölümüne ağlıyorum telaslanıyorum korkuyorum tabiki hemen kusmaya çalısıyorum ama onu da basaramiyorum gerçekten çıkmıyo yani.. 1 hafta ara tekrar baska diyet. Sonuç aynı basarısız... Sürekli internette zayiflama yöntemleri diyetler falan filan arastirmaktan bıktım usandim. Çözüm bulamiyorum ağlamakla geçiyo günlerim... Gerçekten beynim aciyo arkadaslar düsünmekten. Yemek yemek istemiyorum görmek bile istemiyorum. Ama iste 6 gün aç kalinca 7. Gün ölüyosun artik ben napicam ya napicam demekten bıktım kendime bakmaktan bıktım. Evde kosu bandı var pilates topu var spor salonuna yazildim ama halim olmuyo açlıktan yapmaya... Bu arada 54 kilo 1.64 boyundayim. Biliyorum normal ama asiri bir sekilde zayiflama tutkunuyum diyebilirim. Bu da sanirim mükemmelliyetci olduğumdan... Benim napmam lazim? Ve su kusma olayi deneyen varsa gerçekten neden ben kusamiyorum çok zorlamama rağmen ve bir yöntem daha buldum pamuk yiyince tok tutuyomus bu doğru mu çünkü gerçekten tok olursam süper olurdu yeterince spor yapardim... Yardimlarınızı bekliyorum yoksa kafayi yiyicem.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hergün dizilerde birilerini görüyoruz. Gerçek hayat öyle zannediyoruz. Tabi başrollerde genelde yakışıklı ve zengin insanlar..
Ha tabi karşılarında ise zayıf,incecik hatunlar. Biz de öyle olmak istiyoruz.
Henüz tanımadığın bir insana aşık oldun ve iki şey biliyorsun hakkında. Para ve tip.O insan seni mutlu eder mi,aldatır mı,sana sadık kalır mı hiç bir fikrin yok.Tanışacaksın ama kendine güvenmiyorsun neden? O kızlar gibi olamadığın için.
Benden sana tavsiye. Bak 3 seneni kim olduğunu dahi bilmediğin bir insana aşık olarak geçirmişsin.
Git tanış. Ama seni sırf fiziksel özeliklerinden redderse diye ona kızma çünkü sende onun fiziksel özelliklerine ilgi duydun.
Kılık kıyafete takman kötü birşey değil.
O yediğin pamuklar,çabaladığın kusmalarla kendine ne kadar büyük zarar veriyorsun farkında mısın ?
Sen busun ve seni kabul edecek biri varsa sen böylesin.
İncecik olduğunda (ve bunu sağlıksız bir biçimde gerçekleştireceksin) sana ilgi duyan fazlaca isan olabilir amaonlar gittiğinde sen ve sağlık sorunlrın ve hatta büyük pişmanlıklarını ne yapacaksın ?
Ve kimse mükemmel değil,sende olmayacaksın.Acı ama gerçek.
Bunları moralin bozulsun üzül diye de yazmadım gözün açılsın ve daha fazla kendini yıpratma diye yazdım.Sonra çok eyvah dersin.

Kusma olayına takmıştım ben de ama özenme kusmaya yanaklarda şekil bozukluğuna falan neden oluyormuş

Yaa hamileyim cok kusuyorum yanaklarıma nolur ki

Bu arada 3 aydır kusuyorum yemek yiyemiyor şu icemiyorum. Kilo almadım diye sevinirim zannediyordum. Ama öyle değil işte. Sağlık gibisi yok.sizinki saçmalık olmuş. Boynuz kilonuz normal neyin simarikligi bu? Evlenip hamile kaldığınız 70 lere 80 lere çıkarsanız intihar edersiniz sanirim

Ya herkes çok güzel bir kızsın der ama çok zayifsin dediklerini duymadim. Yüzüm güzel evet sarisinim beyaz tenliyim ama iste kusur yine buluyorum yine. Asla yeterli değilim. Ya benim fiziğime sanirim balık etli deniyor. Bu durumdan bir an önce kurtulmam lazim... Çözüm bulmam lazim ama bulamiyorum. Bu arada ben psikoloğa çok gittim ve hap kullaniyorum.

Ilginc

Ne kadar eksik bir özgüvenin var. Önce kendinle barış. Kendini sev, yazık değil mi hiç tanımadığın biri için kendine bu kadar eziyet ediyorsun? Üzüldüm senin adına:19:

elyaf ye canim hem pamuktan daha lezzetli bi de pamuk bende susuzluk yapıyor ya, elyaf bana daha iyi geldi.

Ahhahaassdghdsd elyaf hahajjajaskdkk

Çok normal değil düşünceleriniz. Bu gidişle " Anoreksiya nervoza " hastası olursunuz. İsterseniz bir araştırın.
Kilonuzda çok kötü bir durumda değil bence.

Sana şiddetle Tek Şişman Beyniniz adlı kitabı öneriyorum... Yasemin Soysal'ın bu konudaki tüm kitaplarını okuyabilirsin.. Ne kilo derdin kalacak, ne de yemekle böyle çarpık bir ilişkin olacak.. Ben sigarayı bıraktıktan sonra ne kadar uğraştıysam aldığım kiloları verememiştim.. sonra bu kitabı okudum, hem ruh halim düzeldi hem kilo verdim, inan bana.. işe yarayacak...
Gerçekten işe yaradı mı kitap? Ben iki kez diyetisyene gittim, ikisinde de kilo verdim sağlıklı şekilde. Ama 1 yıl sonra aynı kiloya hep geri döndüm. Artık bunun bi son bulmasını istiyorum.

Ya herkes çok güzel bir kızsın der ama çok zayifsin dediklerini duymadim. Yüzüm güzel evet sarisinim beyaz tenliyim ama iste kusur yine buluyorum yine. Asla yeterli değilim. Ya benim fiziğime sanirim balık etli deniyor. Bu durumdan bir an önce kurtulmam lazim... Çözüm bulmam lazim ama bulamiyorum. Bu arada ben psikoloğa çok gittim ve hap kullaniyorum.

Bence sen balık etli değilsin. Boyun ve kilon orantılı. Olsa olsa, sağlıksız beslenmekten dolayı yağ ve kas dengen bozulmuştur. Yağ fazladır vücudunda. Ve sen kilo vermemelisin. Uygun bir spor yapmalısın.
Öncelikle psikoloğunu değiştir. Sonra da iyi bir beslenme uzmanı bul...
Sakın pamuk, elyaf vs. yemeye kalkma... O dediklerini yapmaya devam ettikçe güzelliğinden olacaksın....
İnternette görmüşsündür kendilerini maymuna çevirenleri...
Elbette onlar da istemeden olmuştur ama insan durup bir düşünmeli değil mi?:31:

Back
X