Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba...
En bastan anlatıcam herseyi... Ben 3 sene öncesine kadar gayet iyiydim hersey normaldi sıradansı olması gerektiği gibiydi ama bir çocukla karsılastım... Baya zengin ve baya yakısıklı asik oldum ya da ask değil bu ama hayranlık asiri beğenme...
Ama ben o günden sonra allak bullak oldum ve çıkmaza girdim. Onunla tanısmak istiyodum ama tanısamiyordum yanına bile yaklasamiyodum çünkü kendime güvenim yoktu. İçime attim ve bu durum büyüdü saplantı haline geldi bende kurtulamiyorum. Zaman geçti ve yeni bir takıntım olustu. Kendim...
Kendimle çok ilgilenmeye basladim kıyafetlerimle yüzümle vücudumla çevremle. Ayna karsisinda saatlerce vakit geçiriyorum vücudumu saatlerce inceliyorum ve kendimden tiksiniyorum. Çünkü mükemmel değilim. Vücudum basık sekilsiz kilolu kalçam ve basenlerim var. İnanin bir senedir sadece bunu düsünüyorum kilomu... Önce tabiki diyete basladim hemen 1 senedir sürekli ara ara deniyorum en fazla 1 hafta dayanabiliyorum bozunca ölümüne ağlıyorum telaslanıyorum korkuyorum tabiki hemen kusmaya çalısıyorum ama onu da basaramiyorum gerçekten çıkmıyo yani.. 1 hafta ara tekrar baska diyet. Sonuç aynı basarısız... Sürekli internette zayiflama yöntemleri diyetler falan filan arastirmaktan bıktım usandim. Çözüm bulamiyorum ağlamakla geçiyo günlerim... Gerçekten beynim aciyo arkadaslar düsünmekten. Yemek yemek istemiyorum görmek bile istemiyorum. Ama iste 6 gün aç kalinca 7. Gün ölüyosun artik ben napicam ya napicam demekten bıktım kendime bakmaktan bıktım. Evde kosu bandı var pilates topu var spor salonuna yazildim ama halim olmuyo açlıktan yapmaya... Bu arada 54 kilo 1.64 boyundayim. Biliyorum normal ama asiri bir sekilde zayiflama tutkunuyum diyebilirim. Bu da sanirim mükemmelliyetci olduğumdan... Benim napmam lazim? Ve su kusma olayi deneyen varsa gerçekten neden ben kusamiyorum çok zorlamama rağmen ve bir yöntem daha buldum pamuk yiyince tok tutuyomus bu doğru mu çünkü gerçekten tok olursam süper olurdu yeterince spor yapardim... Yardimlarınızı bekliyorum yoksa kafayi yiyicem.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kusma olayına takmıştım ben de ama özenme kusmaya yanaklarda şekil bozukluğuna falan neden oluyormuş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gerçekten işe yaradı mı kitap? Ben iki kez diyetisyene gittim, ikisinde de kilo verdim sağlıklı şekilde. Ama 1 yıl sonra aynı kiloya hep geri döndüm. Artık bunun bi son bulmasını istiyorum.Sana şiddetle Tek Şişman Beyniniz adlı kitabı öneriyorum... Yasemin Soysal'ın bu konudaki tüm kitaplarını okuyabilirsin.. Ne kilo derdin kalacak, ne de yemekle böyle çarpık bir ilişkin olacak.. Ben sigarayı bıraktıktan sonra ne kadar uğraştıysam aldığım kiloları verememiştim.. sonra bu kitabı okudum, hem ruh halim düzeldi hem kilo verdim, inan bana.. işe yarayacak...
Ya herkes çok güzel bir kızsın der ama çok zayifsin dediklerini duymadim. Yüzüm güzel evet sarisinim beyaz tenliyim ama iste kusur yine buluyorum yine. Asla yeterli değilim. Ya benim fiziğime sanirim balık etli deniyor. Bu durumdan bir an önce kurtulmam lazim... Çözüm bulmam lazim ama bulamiyorum. Bu arada ben psikoloğa çok gittim ve hap kullaniyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi