Selamlar... Aradan 2 sene geçmiş ama tesadüfen denk geldim yazıyorum. Bundan yaklaşık 6 ay kadar önce biricik aşkımın isteği üzerine kilo vermeye karar verdim. 91 ile başladım ve 4 ay gibi bir sürede alupunktur ile 31 kilo verdim. Ben çocukluğumdan 27 yaşıma kadar obezdim. Birkaç kere kendi kendime diyet girişimlerim oldu. 2 kere 20 kilo verip geri aldım. Kısacası ergenliğimden sonraki dönemler oldum olası 90 larda geçti. Hayatım boyunca doğru dürüst erkek arkadaşım olmadı. Girdiğim her ortamda kilo muhabbeti döndü. Çektirdiğim hiçbir fotoğrafı sevmedim. Hiçbir zaman nasıl oturacağımı, elimi kolumu nereye nasıl koyacağımı bilemedim. Normal yürüyüşümü bile dayı dayı yürüyorsun şeklinde eleştirdiler. Her ortamda geri planda kaldım. Her zaman güçlü, dayanıklı ve her hammallığı yapabilecek, market ve pazar alışverişlerinin torba taşımada olmazsa olmaz şahsı ilan edildim. Bedenime göre pantolon bulamadım ve erkek reonından giyindim en güzel yaşlarımda. Okul eteklerim dizimin son derece altında oldu. İstedipim çantayı bile takamadım. Düşünsenize, dev cüsseye minicik çanta... Saç modeli, makyaj, oje, konuşma tarzı, yürüyüş... Şimdi kilom ne olursa olsun normal insan moduna giremiyorum. Her an yediğim her lokmam kabusa dönüşüyor. Her lokmanın ardından gidip kustuğum anlar oluyor. Elbetteki normal olmadığını bunun bir hastalık olduğunu çok iyi biliyorum. Ama kimse bilmiş bilmiş bu bir hastalık, manyak mısın gibi şeyler söylemesin... Kilolu insanları çpk iyi anlıyorum ve onları etrafın tepkileri hasta ediyor... Kaç kilo olursak olalım yaşadığımız şeyler maalesef karekterimizi oluşturuyor ve yılların birikimini atamıyoruz. Sonucunda hastalanacağımızı bile bile.