Hayır hiç öyle birşey yapmadı yapmaz da ama çok seviyor ava gitmeyi tüfeğiyle uğraşmayı silmeyi flan ve asla tüfeği veya silahı dolu koymayı bırak parçalara ayirir koyar Allah göstermesin şeytan doldurur diye sesini yükselttiğini bile duymadimBen her seyden once bir insanin hobisinin neden ve nasil silah olabilecegi uzerinde dusunmeyi tercih ederim.
Ya da oyle bir zamandayiz ki her seyden kil kapar mi olduk, bilmiyorum.
Yine de esinizin silah begenisini ya da takintisini saglikli bulmadim; zira silah bu yani.
Siddete meyilli biri midir?
Bana da garip gelmişti ama gerçekten bı koleksiyoncu gibiBana video izlemesinden çok silah takıntısı düşündürdü.
Bakıp bakmadığını düşünmüyorum ki bacım zaten sonuna kadar izlemiş . Tüfeği ve silahı var ama kilitli sandıkta ve kilerde kilitli durur hepSonuna kadar izlemis işte daga bakıp bakmadimi onumu düşünüyorsun..
Silah tüfek takıntısı sadece görseldeki umarım.. malum. Evinizde iki erkek çocuk var
Normal av videosu veya yeni seri silahlara bakardı ama yarı çıplak kalçaları ve göğüsleri dolgun kızlara bakınca kendimi yetersiz hissettimSiz yetersiz değilsiniz eşiniz meraklı yada izlemeyi seviyor
Rast gelme olayı olsa birşey demem zaten ki.ozellikle aramış ve bakmışBen bir sorun göremedim abartmasanız mı? İnsanlar internette rastgele böyle şeylere denk gelip izleyebilir. Eşim beni öldürsün o zaman ohoo
Rast gelme olayı olsa birşey demem zaten ki.ozellikle aramış ve bakmış
Peki sizin eşiniz yarı çıplak veya çıplak kadınların videosuna baksa hoşunuza gider miydi lütfen empati yapın burdan böyle demesi guzelBaksın ne olacak?
Ben dert etmezdim böyle şeyleri. Herkesin bir özeli bir bireysel alanı olmalı. Evli bile olsa.
Hayır aslında çok sakin sevecen ve kimseyi kırmaz .ama hobisi bu değiştirmek istedim ama olmadı bende pes ettimSilah-tüfek olayı bana diğer anlattığınızın yanında daha çok kötü geldi. Suça meyilli mi? Bu nasıl hobi?
Tamamen kırmızı çizgi sonuna kadar bakmış ah o kızların videosunu veya fotosunu atabilsem de baksanız bana hak verirdiniz ben ona iki tane bir topu gibi erkek çocuğu vermişim her fedakârlığı yapmışım o gecenin bir vakti kalkıp çıplak kadinlara bakıyorBakıp bakmadığını anlamak zor değil videoya baktığınızda kırmızı çizgi var ilerletilme tam mi yoksa başta mi ona bakın
Ah bacimm ahh keşke gördüğüm şeyi gorseydin videoyu yani taş gibi kız vallaSiz kendinizi neden yetersiz hissediyorsunuz orasini anlamadim. Sizin degeriniz esinizin bakislarini bagli degil ki. Baktiniz bunu aliskanlik yapti ve siz ragatsiz oluyorsunuz konuyu masaya getireceksiniz. Bahsettiginiz video gözüme acayip ucuz geldi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?