Konunun geldigi bir yer yok,ne yazdiysaniz onu yorumluyoruz. Silah hobisi olan adam normal degildir. Daha da anormali sizin bunu anlamamanizdir. Hepsi bu.Konu nereye geldi yahuu.bacim çekip vuracağı bir şey yok olamaz da ha eğer yapacak olan bir adam için silah veya tüfek şart değil isterse kör bıçakla bile yapar
Cıbıldak hatunları izlemekle bunların ne ilgisi var?ben ona iki tane bir topu gibi erkek çocuğu vermişim her fedakârlığı yapmışım o gecenin bir vakti kalkıp çıplak kadinlara bakıyor
"Hatunun kalcası ne güzel olmuş"mu??benim kocam da fitnessçı müthiş popolu ablaları takip ediyor instadan ne var bunda?
he nerden mi biliyorum. kendi gösterir muhabbeti geçerse aşkım baksana hatun ne hareket yapıyor, baksana kalçası ne güzel olmuş falan diye.
arada ben de ona atarım linkler oha bacağa bak kalçaya bak gibi.
yukarda biri yazmış tamamen katılıyorum.
ben eşimin bana olan ilgisine saygısına sevgisine bakarım.
adam benle yatarken onları sayıklamıyor koşarak gidip onları bulup beni de aldatmıyor. ne olmuş yani?
Oldu şimdi tamam.Tamamen kırmızı çizgi sonuna kadar bakmış ah o kızların videosunu veya fotosunu atabilsem de baksanız bana hak verirdiniz ben ona iki tane bir topu gibi erkek çocuğu vermişim her fedakârlığı yapmışım o gecenin bir vakti kalkıp çıplak kadinlara bakıyor
Ben empati yapamam, ben eşim av videosu izlese rahatsız olurum, kaldı ki av merakı olsa boşarım.Peki sizin eşiniz yarı çıplak veya çıplak kadınların videosuna baksa hoşunuza gider miydi lütfen empati yapın burdan böyle demesi guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?