Yetemiyor muyum

Konu nereye geldi yahuu.bacim çekip vuracağı bir şey yok olamaz da ha eğer yapacak olan bir adam için silah veya tüfek şart değil isterse kör bıçakla bile yapar
Konunun geldigi bir yer yok,ne yazdiysaniz onu yorumluyoruz. Silah hobisi olan adam normal degildir. Daha da anormali sizin bunu anlamamanizdir. Hepsi bu.

Böyle olaylarda koca hep çok iyi , kadın da hep çok güzel bakımlı oluyor. Her şey bu kadar mükemmelse bir videoyu neden bu kadar sorun ediyorsunuz. Madem siz de giyin en seksi iç çamaşırlarınızı, iki tüfek de siz sıkın hattâ totosuna iki domdom kurşunu sıkarsanız bir daha taytlı sutyenli kadın izlemeyi totosu yemez . Hem de avın, silahın hobi olmayacağını anlamış olur.

benim kocam da fitnessçı müthiş popolu ablaları takip ediyor instadan ne var bunda?
he nerden mi biliyorum. kendi gösterir muhabbeti geçerse aşkım baksana hatun ne hareket yapıyor, baksana kalçası ne güzel olmuş falan diye.
arada ben de ona atarım linkler oha bacağa bak kalçaya bak gibi.
yukarda biri yazmış tamamen katılıyorum.
ben eşimin bana olan ilgisine saygısına sevgisine bakarım.
adam benle yatarken onları sayıklamıyor koşarak gidip onları bulup beni de aldatmıyor. ne olmuş yani?

ben ona iki tane bir topu gibi erkek çocuğu vermişim her fedakârlığı yapmışım o gecenin bir vakti kalkıp çıplak kadinlara bakıyor
Cıbıldak hatunları izlemekle bunların ne ilgisi var?
Merak etmiş, cazip gelmiş izlemiş.
Tam gözüne takılmışken;
-Ayy benim hanım da çok fedakar, cefakar bir kadın, üstelik iki oğlan doğurdu, yok yok bakmıcam ben bu hatunlara’ mı diyecekti?

"Hatunun kalcası ne güzel olmuş"mu??

Yok artık ..daha neler.

Göbekli kıllı beylerimiz için ne ince düşünüyoruz ne kafa yoruyoruz ya. Kurban olsun size, hiçbirimiz o kusursuz tek tip kadınlardan olmak için kendimize eziyet çektirmek zorunda değiliz. Yetemiyorum diye düşünecek bir şey yok

Konu sahibi sizin kendinizi anlatirken ki ifadelerinizle kafarlarda size dair bir profil oluştu ve sizi direk o profile göre bi gömme gayreti bir çaba..anlamişsinizdir zaten.

Burdan size elle tutulur bi akıl çikmaz.zamaninizi harcamayin.boşverin.

Oldu şimdi tamam.
İki kız çocuğu verseydiniz (haşa) o zaman mustehak mıydı böyle yapması?

Benim de bu konuda en çok üzüldüğüm nokta eşinizin avcı olması. Kimbilir kaç tane zavallı tavşanı kuşu vs. sırf kendi zevki için öldürdü? Belki o öldürdüğü hayvancağızların yavruları da vardı? Oooff offff! Diğer konuya gelince cinsellik erkekler için hava su gibi çok önemli ve çoğu zaman zihinlerinde olan bir konu bunu zaten biliyoruz evet keşke bakmasaydı bencede hiç hoş değil ama olabiliyor işte merak etmiş bakmıştır yada denk gelmiş bakmıştır sonuçta gidip biriyle ilişki yaşamamış...

Sana tek diyeceğim şey haklısın aman ne güzel izlemiş ağzının tadını biliyor diyecek değilsin ya, insan tabiki üzülür.

Erkekler aslında kendi içlerinde tek kadınla asla yetinemezler ve diğer kadınları da merak ederler. Maalesef sinir bozucu durum ama gerçekler. Cinsel ilişkiye girerken bile aslında çoğu erkeğin zihninde başka başka kadınlar vardır. Burdaki hemcinslerim bunu anlamıyor işte. Ne kadar güzel olursak olalım erkekler doymaz.

Silaha hobidi olan bir adamla yasamaktan korkardim ben. Evde coluk cocuk var. Cocuklar oyuncak zannedip oynayabilir. Evde silah olmasi buyuk hata. Dahasi cocuklari da ozendirir.

Eş kişisinin av merakı, silah merakı var, av tüfeği var, ava gidiyor, zevk için masum hayvanları öldürüyor; hanımı kalçası güzel kadın videosuna bakmış olmasına takılmış... Ben gidiyorum.

Peki sizin eşiniz yarı çıplak veya çıplak kadınların videosuna baksa hoşunuza gider miydi lütfen empati yapın burdan böyle demesi guzel
Ben empati yapamam, ben eşim av videosu izlese rahatsız olurum, kaldı ki av merakı olsa boşarım.

Silah merakı YouTube geçmişinden daha önemli bir sorun bence ama neyse sizin sorununuza gelirsek kendinizi eksik hissetmelik bir durum yok. Bahsi geçen videolardaki kadınlar zaten sokakta gördüğünüz insanları tipinde değil genelde abartılı kıyafetler, abartı vücut, abartılı makyaj. Zaten dikkat çekici olan da bu. Bana tepkiniz abartılı geldi

Yazdım sildim. gittim geri geldim. Adam av videosu izliyor, hayvanların öldürülmesini izliyor rahatsız olmuyorsunuz. Hayvan öldürüyor rahatsız olmuyorsunuz, kalçası güzel kadın videosu izlemiş rahatsız oluyorsunuz. Av cinayettir. Av vahşettir, insanlık dışıdır. Daha yazarsam banlanacağım bu yüzden yazamıyorum daha söyleyeceklerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…