Yetemiyor muyum

Benim annemin kuzeninin kocası da sizin esiniz gibi silah ve av delisiydi. Durmadan dağlarda, ormanlarda hiç düşünmeden, hayvanciklarin yavrularımı vardir sorusunu sormadan, silahın önüne geçeni vururdu. Kuş, tavşan, yabani domuz VS bir gün geldi, kendisi vuruldu, ameliyatla zor kurtarıldı. Duzeldigi gibi, hemen gene ava, vur bakalım vur önüne geçene. Aradan 2 sene geçmedi, yine vuruldu ve ölüsünü getirdiler. Karısı kaldı 2 küçük kızıyla. Meslek yok, okuma yazma yok, para yok. Sade 1 inek var ve küçük bir zeytinlik. Bıraktığı karısı bir gece tecavüze uğruyor ve kendisi suçsuz olduğu halde, köylüler bunu köyden kovaliyorlar. O iki kızını buyutesiye kadar neler çekti, neler. Ben bunları karma olarak görüyorum. Yaptığın bir gün geri geliyor.
Ben sizin yerinize olsam, masumları sade zevk için öldürmesine üzülürdüm ve katiyyen öyle ir insanla yasiyamam. Elini bile tutmasından tiksinirim Sade zevk için öldüren bir insandan. Sorry.

evet benim de bir tanıdığım sapanla kuş vururdu hep
sonra adamın gözüne taş geldi bir gözü kör oldu. babam hep yaşattığını yaşadı der onun için...

Erkeklerin kalçasini, bacak ve kol kaslarini filan da eşinize atıp adamin kaslarina bak oha filan diyor musunuz?

Ya da eşiniz size sporcu adam kalçasi bacagi filan atiyor mu?

Erkeklerin kalçasini, bacak ve kol kaslarini filan da eşinize atıp adamin kaslarina bak oha filan diyor musunuz?

Ya da eşiniz size sporcu adam kalçasi bacagi filan atiyor mu?
evet. sadece sporcu olanları da değil, benm karizmatik, yakışıklı bulduğum erkekleri de konuşabilirim onunla rahatlıkla.
biz kıskanç bir çift değiliz hiç. o yüzden üç günlük dünyada böyle şeylere takılmak abes geliyor. yok kadın fotoğrafı görmüş falan.

Size hak verdim, gerçekten yaptığının yanlış olduğunu anlamadığı sürece bakmaya devam eder. İnançlı bir insansa haram deyin , benden utanmıyosun Allahtan kork diyn belki daha etkili olur daha dikkat eder..

Dusuncenize saygı duyarım ama eşimin asla öyle şeylere bakmasına müsade etmem migdem kaldırmaz bı kere benim için ihanet sayılır
Nerden bileceksiniz bakıp bakmadıgını allah allah adamın telefonu elinden mi alacaksiniz gozlerini mi oyacaksiniz yolda giderken bakar yine bakar ruhunuz duymaz.
Simdi daha dikkatli davranir siler gider baktigi seyleri bu kadar basit.
Sizde kendinizi avutursunuz taaaaa ki bir daha ki falsosuna kadar.

İnsan öldüren bir malzemeye takıntı hobi çok kötü eşinizin bu ozelligi çok korkutucu

Benom esımde avcı ozellıkle aratmıs dedınız ne yazmıskı aratırken esımın ınstagramında yabancı av sayfaları var onların paylastıgı vıdeolarda kadınlarda oluyor bazen ve yabancı kadınlar hep o sekıl gıyınıyor. Bende gırıp baktıgım zaman gelıyor oyle vıdeolar. Esımden ama arkadaslarıyla avdan konusurken hıc kadının orası burası gıyımını duymadım tek konustukları tufek yabancıların kadınlarında bıle ne tufekler var bızde yok dıyorlar. Kadınları ıncelemıyorlar yanı tufegı ve atısını fılan ızlıyorlar

Kiskanclikla alakasi yok bunun. Fotograf veya videodaki kadindan ben de kiskanmam isterse ciril ciplak olsun kiskanmam, filmlerde de ciplaklik oluyor genelde ama durup dururken milletin orasini burasini birbirimize atmayiz.

Bu garip geldi, sadece kadinlar ustunden mi yoksa genel olarak boyle bir ilişkiniz mi var diye merak etmistim.

cinsel obje diye atmıyoruz yanlış anlaşılmış ikimiz de spor yapan seven insanlarız.
hani güzel çalışmış, kardiyo yapmış, popoyu bu hareketle ne güzel kaldırmış gibi. göğsü böyle yapmak için napmalıyım? gibi gibi...

Profesyonel olarak degil ama yillardir spor yapan insanim. O yuzden anlam veremedim zaten.
Eşimi gectim spor salonundaki arkadaslardan bile popo videosu gonderen olmanisti hic "ne guzel popo yapmiş" diye. Bana garip geldi ama sizin tarziniz oyleymiş demek. Bunun kiskanmamakla bir alakasi yok.

evet benim de bir tanıdığım sapanla kuş vururdu hep
sonra adamın gözüne taş geldi bir gözü kör oldu. babam hep yaşattığını yaşadı der onun için...
Aynen öyle. Annemin oturduğu sokakta bir aile vardı, aile apartmanında kalıyordu, bütün sülale. 2 oğlan çocuğu ikizleri vardı genç ailenin ve bu çocuklar dışarı çıktığı gibi, taş, sopa, tekmeyle kedi köpek arkasında koşardılar. Hergün 100 defa kavga ederdim, güzellikle anlattım, yok yok, tahta gibi kafa vardi çocuklarda. Anne baba, nine dede, aynı saygısızlık ve merhametsizlikteydi. Birde evin karşısına deniz kenarına birkaç tane tahtadan kafes yapmış çocukların sapık babası, ne penceresi var, ne teli var. Zivit gibi karanlığa bir kuşu sokmuş, günde bir gidip, hayvana birşey verip eve gidiyor. Annemle benim dilimizde tüy bitti söyleye söyleye, cok günah yaptığın diye ama adam da oğulları gibi tahta kafa. Bir de bir dincilik var sülalede. Ama yaptıkları teker teker geri geldi. İlkonce ikizler okula bsalayinca, aşıdan sonra bir ateslenmisler, ateşi aşağıya indiremeyince acile gidiyorlar, hastaneye gidesi e kadar, çocuklar komaya girmiş, sonunda komadan çıkınca, ikiside maalesef, buna biz çok üzüldük, ikiside sakat kaldı. Tek yapabildikleri soluk almak ve vermek, baska hicbir sey yapamıyorlar ve tekerlekli sandalyedeler. Aradan bir sene bile geçmeden, çocukların babasını kendi evlerinin önünde, park edip arabadan inerken, tinerciler tam kasığından saplamislar, cok kan kaybetmiş adam, o da sakat kaldı, çalışamıyor, adamın babası da kimin yüzünden se yanlış olarak şikayet edilmiş politik yüzünden, polisler gelip apar topar götürdüler, attılar ceza evine. Bütün aile birkaç sene içinde mahvoldu. İkizlerin babaannesi bize gelip dert yanardı bazı zaman, hepimiz 5 vakit namazimizda, inançlı insanlarız, niye böyle şeyler başımıza geldi acaba diye. Ama ben böyle şeylere inanıyorum, ne ekersen onu biçersin. Kötülük, vicdansızlık, merhametsizlik, aynı şekilde geri geliyor, hic ummadiklari zamanda.

Av ve silah gibi şeylerden hobi olmaz. Olan adamı da sevemem. Kadına bakmasından daha daha kötü. Berbat bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…