- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
-
Ben 29 yaşındayım,sevgilim 28 yaşında.Bi gün burnumu deldirmek için bi dükkana girdik.Burnumu deldirdim ve kendime hızma arıyordum.Orta yaşlı kadının biri sevgilim bana hızma seçerken onunla konuşmaya başladı ne kadar zevklisiniz felan diye.Ben de sinir oldum ve gıcıklığına "evet kocam çok zevkidir" dedimKadın bana döndü, "aaa siz evli misiniz? Derdiniz ne bu yaşta evlendiniz?" dedi.Biz şokta "29 yaşındayız biz" dedim. "Hadi canım,benim 22 yaşında kızım var,sizi ondan küçük sandım" dedi Tabi mutlu oldum ama çaktırmadım hehe Şimdi sana kötü bişeymiş gibi geliyor da bizim yaşımıza geldiğinde çok sevineceksin :)
hemşire tarzı insanlar nedense hastane ortamında bir değişik psikolojiye girip insanı paralama modunda oluyorlar. Devlet hastanesine falan gittiysen o yetkiyi kendinde bulmuştur. Ama özelde diyemez bunu.
Birdaha sorarsa " sananeğğğ sanane benim yasimdan sananeeeeeğ...diye bagir.. keske bana deseler 13 gosteriyosun valla boynuna sarilir operdim..:) gercegi 22 yasindayim bende 17misin diyolar ama 13 daha iyi olurdu :)Herkesin aaa sen kaç yaşındasın ki demesinden gına geldi artık vallahi billahi..21 yaşındayım ve evliyim ama gittiğim her yerde herkesin bana bunu sormasından bıktım bunaldım artık gören herkes 15 16 diyo 13 diyen bile oldu..Mağazaya hastaneye dışarıya vs... gidiyorum parmağımda yüzüğü gören yada eşimi yanımda gören pat diye soruyo E sizee ne diyesim var en son dün gittiğim hastanede bi hemşire her gittiğimde soruyo KAÇ YAŞINDASIN bide hamilesin en son sanane ya dedim yeter artık her geldğimde sorup duruyorsun..Sustu...Ya ben nasıl tepki vereyim bu soranlara anlamıyorum......
noye ne kadar once oldugundan yola cikip yaslarini mi hesaplayacaksinCok komikmis.Ne kadar zaman önce oldu bu olay?
Ben de bazen küçücük yaşta evlenip karnı burnunda gezen kızları görünce bi tuhaf bakıyorum.
İstemsizce oluyor.
Yaşın kaç diye sorasım da geliyor, imkan varsa soruyorum. Ne bileyim üzülüyorum ya. Daha 20lerin başında birinin evlilik, çocuk gibi sorumluluklar yüklenmesi, çok korkunç geliyor bana.
Diğerleri de şaşkınlıkla soruyordur işte. Benim gibi düşünüyorlardır.
Tuhaf bir şey çünkü günümüz için. Genelde okuyan, kariyer hedefi olan insanlar var etrafımda. Onlar halledilmeden bu işlere girişen az. Garip geliyor o sebeple. Ama burada bir amaç yok. Yani bana ne ki herkesin kendi hayatı sonuçta. Sadece düşüncelerim böyle.
Sinirlenmene gerek yok. Kendini yıpratırsın ancak sinir olursan.
Yaşın zaten küçük. 15-16 gibi görünebilirsin. Ben 25im liseye gittiğimi sanan oluyor. Çok şaşırıyorlar. Hep de söylerler küçük görünüyorsun diye.
Ama sana yaş sorulma sebebi benimki gibi değil. Hamileliğin dikkat çekiyor senin.
insanlar öylesine soruyordur dikkatlerini çektiği için, gerçekten umursadıklarından değil, cevap ver geç çok takılma derim, hem ne güzel işte 10 sene sonrada 20 yaşında görünceksin demekki, artık çocuğun büyüyünce kardeşmisiniz derler, normalde kadınlar bayılır kardeşmisiniz denmesineHerkesin aaa sen kaç yaşındasın ki demesinden gına geldi artık vallahi billahi..21 yaşındayım ve evliyim ama gittiğim her yerde herkesin bana bunu sormasından bıktım bunaldım artık gören herkes 15 16 diyo 13 diyen bile oldu..Mağazaya hastaneye dışarıya vs... gidiyorum parmağımda yüzüğü gören yada eşimi yanımda gören pat diye soruyo E sizee ne diyesim var en son dün gittiğim hastanede bi hemşire her gittiğimde soruyo KAÇ YAŞINDASIN bide hamilesin en son sanane ya dedim yeter artık her geldğimde sorup duruyorsun..Sustu...Ya ben nasıl tepki vereyim bu soranlara anlamıyorum......
valla hayatim anneme benim gosterilerek gorumcen mi denmesiyle gecti.insanlar öylesine soruyordur dikkatlerini çektiği için, gerçekten umursadıklarından değil, cevap ver geç çok takılma derim, hem ne güzel işte 10 sene sonrada 20 yaşında görünceksin demekki, artık çocuğun büyüyünce kardeşmisiniz derler, normalde kadınlar bayılır kardeşmisiniz denmesine
Bu yıl daha,Ağustosta :)Cok komikmis.Ne kadar zaman önce oldu bu olay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?