Yeter artık ama yaa!!!!

Cok komikmis. Ne kadar zaman önce oldu bu olay?

Birdaha sorarsa " sananeğğğ sanane benim yasimdan sananeeeeeğ...diye bagir.. keske bana deseler 13 gosteriyosun valla boynuna sarilir operdim..:) gercegi 22 yasindayim bende 17misin diyolar ama 13 daha iyi olurdu :)

Oda birşeymi canım haline dua et banafa çoçukların bakıcımısın yada yeğenlerinmi diye soruyorlar tam bitti bu kabus derken geçen 3. Bi arada yemeğe çıkdık 5 yıldır tanıdığım biri kız bunların bakıcımısın dedi vallahi yeter diye bağıracakdım arkadaşım 5 yıldır tanışıyoruz sen hiç görmedinmi benim çoçukları dedim hayır sadece 1 le gezdiğin için görmedin peki aaaa çoçuklarınmı diye niye sormuyonda bakıcımısın diyorsun dedim kızzzz 1. Numara esmer senle hiç alakasız 2. Oğlun sarışın 3. Numara kıxında kıvırcık beyaz tenli kumral hepsi birbirinden farklı bin şahit kardeş olduklarına dedi yaaaaaa bilmiyorlarki üretim fabrikasının babası esmer 1 numaralı kızım o 2. Oğlum anası sarı3. Cimcimem saçlar baba gözler iri baba diğer yanları ben abla abi karışımı offffff bende bıkdımmmm artık bari çoçuklarımın yanında sormadalar sen çok şanslısın en azından seninki yaş senden beterleri var unutma

turk milleti kadar hayatlarinda ilk kez gordukleri insanlara ozel sorular soranini gormedim.
bir de akil vermeler, detay sormalar. yahu 5 dk beraber duracagiz alti ustu, ne geregi var nereliyim, kac yasindayim, cocugum var mi, esimle nasil tanistim? bunaltiyorlar resmen

Yine sen 21 yaşındasın ben 27 halen söylyn vr tepkigmsyrm da îçim şişiyor tuhafım cüce yaratık muamelesi görüyoruz ya pes .bnde hamile iken a sen kaç yaşındasın söylynce minyonum işte Rus muyuz Türkiye standardın da norml uzunlar tuhaf demk gelyr :)

Turkiye'de yasayan ve insan icine cikan herkesin bu tur muhabbetlere alisik oldugunu sanirdim. Bizim milletimiz sokakta yanindan gecerken yedigin seye bile yorumunu yapip gecen bir millet. Bizzat basima geldi de. Bunlari kafaya takip bu kadar sinirlenirseniz kanser olursunuz.

Ben de bazen küçücük yaşta evlenip karnı burnunda gezen kızları görünce bi tuhaf bakıyorum.
İstemsizce oluyor.
Yaşın kaç diye sorasım da geliyor, imkan varsa soruyorum. Ne bileyim üzülüyorum ya. Daha 20lerin başında birinin evlilik, çocuk gibi sorumluluklar yüklenmesi, çok korkunç geliyor bana.
Diğerleri de şaşkınlıkla soruyordur işte. Benim gibi düşünüyorlardır.
Tuhaf bir şey çünkü günümüz için. Genelde okuyan, kariyer hedefi olan insanlar var etrafımda. Onlar halledilmeden bu işlere girişen az. Garip geliyor o sebeple. Ama burada bir amaç yok. Yani bana ne ki herkesin kendi hayatı sonuçta. Sadece düşüncelerim böyle.
Sinirlenmene gerek yok. Kendini yıpratırsın ancak sinir olursan.
Yaşın zaten küçük. 15-16 gibi görünebilirsin. Ben 25im liseye gittiğimi sanan oluyor. Çok şaşırıyorlar. Hep de söylerler küçük görünüyorsun diye.
Ama sana yaş sorulma sebebi benimki gibi değil. Hamileliğin dikkat çekiyor senin.

göbeğim bile belli değil kadın doğumda görüyorlar elimde ultrason görüntüleri falan töbe yarabbim:))))

21 yaşındayken bu benim de azcık sinirimi bozardı ama 30lara yaklaşınca çok keyifli bir hal alıyor :) hele ki aynı yaşta olduğunuz ama aranızda 10 yaş varmış gibi olan insanlarla bir aradayken

insanlar öylesine soruyordur dikkatlerini çektiği için, gerçekten umursadıklarından değil, cevap ver geç çok takılma derim, hem ne güzel işte 10 sene sonrada 20 yaşında görünceksin demekki, artık çocuğun büyüyünce kardeşmisiniz derler, normalde kadınlar bayılır kardeşmisiniz denmesine

Bence takılmayın. Otobüs durağında bir teyze de bana demişti. O zaman nişanlıydım. Sen nişanlımısın diye sordu bende evet dedim. Tüh tüh, kızları küçük yaşta veriyorlar da okutmuyorlar dedi. Yoo dedim ben ben 23 yaşındayım üniversite mezunuyum ve bir çok üni mezunundan daha şanslı bir üniversite hayatım oldu. Kadın şok olmuştu :)

bende 21 yaşındayım ama aksine bende büyük gösteririm,girdiğim ortam da herkes bir yaşımı duyunca şoka girer
bence bu daha cok sinir bozuyor :)

valla hayatim anneme benim gosterilerek gorumcen mi denmesiyle gecti.
annem icin belki zevklidir ama ben artik bu soruyu soranlara kafa goz dalmak istiyorum.
hala annemin resmini goren aaa ne genc annen var diyor.
beni liseden beri en az 5 yas buyuk saniyorlar.
biktim artik.
alamamisim genetik olarak annemin yonunu. kizim da bari anannesine cekmese. bu sefer de o 20 yasina gelince bana torunun mu derler. normal yasinda gostersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…