- 7 Kasım 2014
- 303
- 57
- 38
- 33
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
-
nkızıyorsunki 40 lı yaşlarında işe yarayacak bu genç göstereceksin ileride ve bu çok hoşuna gidecek
Çok mu minyon tiplisiniz .
İnsanlar biraz patavatsız olabiliyorlar bu konularda takma sen ..
Saç renk ya da modelini biraz değiştirebilirsin sana daha olgun bir hava katacak şekilde .
Küçük gosteriyosunuzdur. Bana da öyle diyorlar ama daha kimseye tepki gostermedim
Herkesin aaa sen kaç yaşındasın ki demesinden gına geldi artık vallahi billahi..21 yaşındayım ve evliyim ama gittiğim her yerde herkesin bana bunu sormasından bıktım bunaldım artık gören herkes 15 16 diyo 13 diyen bile oldu..Mağazaya hastaneye dışarıya vs... gidiyorum parmağımda yüzüğü gören yada eşimi yanımda gören pat diye soruyo E sizee ne diyesim var en son dün gittiğim hastanede bi hemşire her gittiğimde soruyo KAÇ YAŞINDASIN bide hamilesin en son sanane ya dedim yeter artık her geldğimde sorup duruyorsun..Sustu...Ya ben nasıl tepki vereyim bu soranlara anlamıyorum......
hep genç gösterıceksınız
Asıl kızdığım nokta...Tamam sorsunlar ama o ne öyle tuhaf söyleyiş tarzı sanki karşılarındaki ilkokul çocuğu.....
Haklısın çok gıcık bir durum .. Hele ki birilerinin yanındayken .Asıl kızdığım nokta...Tamam sorsunlar ama o ne öyle tuhaf söyleyiş tarzı sanki karşılarındaki ilkokul çocuğu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?