Yeter artık ama yaa!!!!

xx_pitircik_xx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
303
57
38
33
Herkesin aaa sen kaç yaşındasın ki demesinden gına geldi artık vallahi billahi..21 yaşındayım ve evliyim ama gittiğim her yerde herkesin bana bunu sormasından bıktım bunaldım artık gören herkes 15 16 diyo 13 diyen bile oldu..Mağazaya hastaneye dışarıya vs... gidiyorum parmağımda yüzüğü gören yada eşimi yanımda gören pat diye soruyo E sizee ne diyesim var en son dün gittiğim hastanede bi hemşire her gittiğimde soruyo KAÇ YAŞINDASIN bide hamilesin en son sanane ya dedim yeter artık her geldğimde sorup duruyorsun..Sustu...Ya ben nasıl tepki vereyim bu soranlara anlamıyorum......

Çok mu minyon tiplisiniz .
İnsanlar biraz patavatsız olabiliyorlar bu konularda takma sen ..
Saç renk ya da modelini biraz değiştirebilirsin sana daha olgun bir hava katacak şekilde .

Minyon tipliysen yaşından daha küçük görünmen normaldir.
Boşver sen gerile gerile yaşını söyle... Hangi birine tavır alacaksın

takma bu kadar yahu.
bebeğine yazık. ne güzel ufak gösteriyormuşsun olduğundan.

"göründüğüm yaştayım" de geç

Çok mu minyon tiplisiniz .
İnsanlar biraz patavatsız olabiliyorlar bu konularda takma sen ..
Saç renk ya da modelini biraz değiştirebilirsin sana daha olgun bir hava katacak şekilde .

Asıl kızdığım nokta...Tamam sorsunlar ama o ne öyle tuhaf söyleyiş tarzı sanki karşılarındaki ilkokul çocuğu.....

takma bu kadar yahu.
bebeğine yazık.
ne güzel ufak gösteriyormuşsun olduğundan.

"göründüğüm yaştayım" de geç

Küçük göstermeyi bende sıkıntı etmiştim 25 yaşıma kadar ama :) ondan sonra insanın hoşuna gidiyor. Aaa ne küçüksün diyenlere, oh çok sevindim erken yaşlanmayacağım demek ki diyerek güler geçerdim.

hep genç gösterıceksınız

:))) aslında çok güzel bişey ama geçen kadının biri de hastanede şaşırınca bi bağırdı herkes dönüp bana baktı küçücük kız evli ve hamile diye fısıldaşıyorlar aralarında işte beni rahatsız eden de bu bakışlar...Yoksa sorsonlar hiç önemli değil ama bu şekilde değil

Duymamazlığa gel,maşallah diyin de. Ben de kızımla bir yere gidince kardeşim sanıyolar hiiç umursamıyorum hatta hoşuma gidiyor. İşe giderken okula gidiyorum sanıyorlar, bir kaç kez "hangi okuldasın kızım" diye soranlar olmuştu

Asıl kızdığım nokta...Tamam sorsunlar ama o ne öyle tuhaf söyleyiş tarzı sanki karşılarındaki ilkokul çocuğu.....
Haklısın çok gıcık bir durum .. Hele ki birilerinin yanındayken .
Ver sende ağzının payını bu şekilde davrananlara .. Hak ediyolar sonuçta .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…