Yeter artık ama yaa!!!!

bende ayni seyleri yasiyorum 20 yasinda ve evliyim bazilari inanmiyo neredeyse evlilik cuzdani soracaklar insanlari anlamak cok zor

cnm bende genç yaşta evlendim. bana da aynı sorularıçok kez sordular. hatta eşimi babam zannedenler bile oldu. ama ben sevindim genç bir anne olduğum için ve evli olduğum halde genç ve bekar göründüğüm için. takılma bence

Saçını açık tonlara boya olgun gostersin ve klasik giy

Hepi topu 23 olan yaşımı göstermek için röfle kullanıyorum.
O kadar diyeyim.
Görümcem var 21 yaşında, hamile. Yaşını gösteriyor gerçi ama yine de erken evlenmişsin, erken çocuk yapıyorsun diyene "azdım da öyle oldu" deyiveriyor.

Son düzenleme:
Ben de 21 yasindayim arkadaşım. Beni de gören eeh tas catlasin 18 der, diyolar eskiden takardim ama simdi hosuma gidiyor bu sanırım yaşlanıyorum hehe
Eğer biri laf ederse duymamazlıktan gel daha guzel bir cevap olamaz herhalde ve durumun tadını çıkar derimm

:) Bende 2o yaşındayım aynı şeyleri yaşıyorum minyon tiplide değilim aslında ama hamile oldugumuz için sanırım böyle oluyor.. Sen daha kendin çocuksun vs gibi şeyler duydum bende olabilir boşver...

küçük gösteriyosun demekki bunda kızcak birşey yokki tam tersine mutlu ol..hastahanede sormalarıda normal biraz televizyon izlersen anlarsın..kaçak göçek hamilelikler doğumlar...

Hehe çok iyiymis, öyle soruya boyle cevap kapak olmuş

AAaaaaa bendensin sende minyon 22 yaşındayım üni bitirdim herkez diyo lise kaça gidiyon en son biri ortaokulda zannettim seni dedi içimden Allahını seversen dedim güldüm geçtim Hiç takma aksine ben mutlu olyorum düşün 40 yaşında nasıl genç gözükecez

Ne güzel işte yaşından büyük gösterseydin daha mı iyiydi :)
Millet de her şeyi abartıyor insanların ortasında bağırmak ve bir sürü insanı sesiyle size baktırmakta neymiş tuhaf.
Bir de konu dışında olacak ama şu yaşta evlenmek istiyorum diye konu açsaydın çocuksun daha git okul oku diyen dünya mesaj olurdu şimdi ise tam tersi her şey güllük gülistanlık sende objektif değilmişsin be KK

Benimde yaş 26, bazen kardesimi okula bırakıyorum, cantasınıda sırtıma takıyorums, sacım toplu makyaj yok.. ilk zamanlar ogretmenlerinden azar yedim kızım hala dersine girmedin mi sen diye.. Kardeşime kitap almaya gittik, elemana sorduk 14-15 yaş icin uygun kitaplar hangileri acaba diye, adam bana döndü kendin icin mi bakıyosun dedi, hic unutmam bir davaya gireceğim, salonun dışında bekliyorum, uzerimde cubbem var, karşı taraf hakkımda konuşuyor kulaktan kulağa ' bu ne boyle ilkokul cocuguna cubbe giydirip avukat taklidi yaptırıyolar ' sanki demişlerdi.. cok uzuluyodum tabi, gittigim yerlerde ciddiye alınmıyodum cocuk sanıyorlardı, simdi seviniyorum, millet 26 yasındayım diyor bi bakıyosun en az 40 gosteriyor. Onlar ilerde kırışmaya başladığında biz 25lik çıtır gibi olucaz, oyle dusun.

Ne cok kucuk gosteren kadin varmış ne mutlubir de tarzınızı,sac kesimi ve rengini ve kilonuzu yazsaydiniz da biz de feyz alsaydik çıtırlar▪

: ) aynen banada sürekli aa ben seni 18 fılan sanmıstım 15 sanmıstım diyen oluyo 25 yaşında olduğuma inanan daha çıkmadı : ) ilerde bu çok işimize yarıcak inşallah

Ben 29 yaşındayım,sevgilim 28 yaşında.Bi gün burnumu deldirmek için bi dükkana girdik.Burnumu deldirdim ve kendime hızma arıyordum.Orta yaşlı kadının biri sevgilim bana hızma seçerken onunla konuşmaya başladı ne kadar zevklisiniz felan diye.Ben de sinir oldum ve gıcıklığına "evet kocam çok zevkidir" dedim Kadın bana döndü, "aaa siz evli misiniz? Derdiniz ne bu yaşta evlendiniz?" dedi.Biz şokta "29 yaşındayız biz" dedim. "Hadi canım,benim 22 yaşında kızım var,sizi ondan küçük sandım" dedi Tabi mutlu oldum ama çaktırmadım hehe Şimdi sana kötü bişeymiş gibi geliyor da bizim yaşımıza geldiğinde çok sevineceksin :)

Ne cok kucuk gosteren kadin varmış ne mutlubir de tarzınızı,sac kesimi ve rengini ve kilonuzu yazsaydiniz da biz de feyz alsaydik çıtırlar▪

valla şahsen ben 48 kiloyum 1 60 boyum:) sadece rimel ve ruj kullanıyorum bi tek kendi düğünümde çok makyaj vardı....uzun saçlaym saçlarımda hiç boya yok doğal önleri katlı spor giyinirim daha çok... saçlarım açık dolaşırken daha fazla tepki alıyorum 13-14 gibi en azından bi toplayım da 16 17 desinler diye toplarım genelde...:)))

Yaşın küçük olduğu için bu tip şeylere takılman normal.Bir kaç sene sonra geçer.Takmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…