Gerçekten bıktım artık.Hem de kaç senedir.Ben açmasam kardeşim açacaktı burda konuyu. Bu insanlar ne kadar düşüncesiz ya.
Özellikle bazı abone komşularımız..Sürekli bizdeler.Kardeşim üniv. hazırlık okuyor.Ben tekrar ygs-lys çalışıyorum.
Evimiz de çok büyük değil ve çalışacak yerlerimiz sınırlı.Yarın sınavı var bunun için okuldan erken geldi ama bunu bile bile oturmaya geliyorlar.Ben de uyumuştum sabah erken kalkıp ders çalışırım diye.Zaten uykum kolay gelmez geldiği zaman da onlar gelir mutlaka.Kız gelmiş odama kadar ışığı da yaktı beni kontrol ediyor.
Bazıları bize günde 2 kere uğruyor abartmıyorum.Gerçekten.Evimiz giriş kat ve evde olup oldığımız anlaşılıyor.Zatenm bizim sokakta hesap vermeden bir yere gidemezsin bilirler yani nereye gidip geldiğini.
Annem her seferinde ders çalıştığımızı vurgulayıp uyarıyor ama anlamıyorlar.
Küçüklüğümüzden beri durum aynı.Ben misafirler yüzünden sınava çalışamayıp ağladığım için gözlerim şiş gittiğimi bilirim okula.
Kadın az önce gelmiş (bu arada bizimle yaşıt falan da değil annem de şehir dışında niye geliyosun ki) keşke gemeseydik sınavın varmış diyor.Sinir oluyorum ya her seferinde mi söylenir bu.Eve gelen arkadaşlarımız bile şaşırıyor sizin ev yol geçen hanı gibi diye.
Bir önerisi olan var mı.Yaşamayan bilemez.Of sinirden klavyeyi parçalayasım geliyor.