Merhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim ve kayınvalidemle ilgili daha önceden hiçbir problemim olmamasına rağmen evlendiğimin ertesi günü problemler başladı.Balayına gittim geldim ve bir hafta sonra kaynanam hastaneye gideceğim sizin ordaki hastane iyidir diye bize geldi ve kaldı 2gün buraya kadar herşey normaldi hiç yadırgamadım.ama şuan kayın validem her hafta geliyor ve en az bir gün kalmadan gitmiyor.1 ay önce bizi kendi kız kardeşinin yazlığına gönderdi oradayken telefonla konuşuyorduk ve eşimin bana soylediğini zannederek ağızından kaçırdı.hastaneye gideceğim bahanesiyle gitmiş bizim evimizde kalıyormuş.Şok oldum.birşey demedim.İki gün sonra tekrar aradı temizlik yapmış evde sabun bulamamış ve benim süs sabunlarımı kullanmış yine önemli değil dedim vs.tatilden geldiğimizden beri kayınvalidem haftada bir gelmeye devam ediyordu.Birlikte mahalle kuaförüme gittik.biraz başım döndü üzerine vazife olmayan kadınlardan biri aaa hamilemisin gibi birşey söyledi yok artık dedim ve konuyu kapadım bunun üzerine kv gerçi korunmuyolar ama bilmem gibi saçma sapan bir yorum yaptı ve sinirlerim acayip bozuldu.bundan sonra biraz tavır yaptım tepkimi belli etmek için ne kadar işe yaradıbilmiyorum.Şuan bayram için şehir dışına akrabaya gittiler 15 gün kadar kalacaklardı.Bizim de gelip beraber kalmamızı istiyorlardı.Ben eşime artık gitmek istemiyorum evimizde duralım iş güç var vs dedim.Annesinin yaptıklarını ve bu durumdan rahatsız olduğumu yeni evli insanın evine sürekli kalmaya gelmemesini araya mesafe koymamız gerektiğini anlattım.Eşim ne diyim annemi kovayımmı diyor.sizce ne yapmalıyım ya da ben mi abartıyorum bu normal mi lütfen objektif yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaslar konunun akışı bozulmasın diye önceki actigim konuyu paylastim.KV tatilden dondu kp ile bugün eşim arabayla alıp eve bırakacaktı öyle konusmustuk.Bugün surat etmişler anladığım kadarıyla eşim bana yalvar yakar bugunluk soyliyim soriyim en azından gelmezlerse de kendileri bilirler dedi bende yemek filan yapmadım.Tabiki eşim sorduğu gibi eve damladilar kalmaya kendi evleri gibi yayilmalar KV mutfağa girip kafasına gore et yerleştirmeye başladı dolaba bende salona geçtim oturdum TV izledim. Surat ettim anlasinlar diye kp hadi gidelim filan dedi eşim kalın dedi sonra bana kol attı sende de diye istiyorsanız kalın dedim yarım ağız yine yattilar aşağı.Sabah kp ise gidecek KV akşama kadar kalicak farketmiş tir illaki durumu konuyu açacak sizce eşimin konuşmasını mi bekliyim konuyuacarsa Konuşayım mi çünkü artık daral geldi dk da bir gelip kalmalarından eşime de surat ettim bu söndü bitti artık zirt pirt istemiyorum dedim annen geldiğinde kalmadan gitmiyor. İnsan tadında bırakır.Yeter yahu bana bi yardımcı olun uyuyamiyorum sınır kupuyum.
Arkadaslar konunun akışı bozulmasın diye önceki actigim konuyu paylastim.KV tatilden dondu kp ile bugün eşim arabayla alıp eve bırakacaktı öyle konusmustuk.Bugün surat etmişler anladığım kadarıyla eşim bana yalvar yakar bugunluk soyliyim soriyim en azından gelmezlerse de kendileri bilirler dedi bende yemek filan yapmadım.Tabiki eşim sorduğu gibi eve damladilar kalmaya kendi evleri gibi yayilmalar KV mutfağa girip kafasına gore et yerleştirmeye başladı dolaba bende salona geçtim oturdum TV izledim. Surat ettim anlasinlar diye kp hadi gidelim filan dedi eşim kalın dedi sonra bana kol attı sende de diye istiyorsanız kalın dedim yarım ağız yine yattilar aşağı.Sabah kp ise gidecek KV akşama kadar kalicak farketmiş tir illaki durumu konuyu açacak sizce eşimin konuşmasını mi bekliyim konuyuacarsa Konuşayım mi çünkü artık daral geldi dk da bir gelip kalmalarından eşime de surat ettim bu söndü bitti artık zirt pirt istemiyorum dedim annen geldiğinde kalmadan gitmiyor. İnsan tadında bırakır.Yeter yahu bana bi yardımcı olun uyuyamiyorum sınır kupuyum.