- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
karıştırmıştır evin her bi köşesiniGerçi korunmuyorlar ne demek ya.Ne kadar ayıp. nerden biliyormuş sizin kv?
Cinsellik gibi şeyleri mi kastediyorsunuz.Bu kadar şey yaşayınca zaten o kalmıyor eşime karşı soğukluk girdi şuan ister istemez.Siz okudunuz ben yaşadım okuyanı bile bu kadar biktirdiysa benim bunalmam çok normalmis insan işin içinde olunca farkedemiyoronlar sizdeyken eşini bi şeylerden mahrum et. onlarlada çok ilgilenme. bana bile daral geldi. bu ne yüzsüzlk ya
Cnm en iyisini yapmissin..guzelde konusmussun umarim artik eskisi gibi huzurunuzu bozmazlar..sen herzmn mesafeni koru cunku boyle yapman gerekiyor anlayissizlar malesef..allahtan esin anneci degil yoksa hic basedemzdn..allah yuvana mutluluk versinCinsellik gibi şeyleri mi kastediyorsunuz.Bu kadar şey yaşayınca zaten o kalmıyor eşime karşı soğukluk girdi şuan ister istemez.Siz okudunuz ben yaşadım okuyanı bile bu kadar biktirdiysa benim bunalmam çok normalmis insan işin içinde olunca farkedemiyor
Mesele de bu KV evine giremiyorum temizlik hastası sadece ailesi evine girip cikabiliyomus yabancı sokamiyomus içeri psikolojisi bozuluyomus bütün evi baştan siliyomus
Bundan sonra ayda bir gelebilir en iyi şekilde ağırlarim ama bende bundan sonra ben kaynanaligimi yaptım.kaynana geline gelmez gelin kaynanaya gider dicem.Telefonda konuşurken akşam esimle geliriz anne Telefonda konuşulmaz dedim yok yok konusuruz dedi yine evine istemedi bende sasiriyorum ne olacak diyenlere beni evine sokmicak ama kendi her allahın günü gelicek istediği gibi laf sokusturucak o da yetmicek herkese beni kötü diyecek orda bi dk hatta bazı arkadaşların dediği gibi ben samimiyetine inandığım için çok yüz göz oldum.Fazla müsamaha gösterdim. Bu kadarı bile fazlaydı bugün yine beni aradı KV acmadim eşime de bir sure aramamasini söyledim herşeyi konuştuk zaten dün biraz mola verelim dedim.Yanlış anladığım bisi varsa onları duzelticekmis onun için aramış yanı ben eşime söylemeden gidip yetiştirmiş aradım açmadı diye bende eşime konuyu kapattim aynı şeyleri tekrar konuşmaya gerek yok dedim.Gelsin kalsın haftada bir ne olacak diyenlere şaştım
Yakın yerlerde oturan anne de olsa kayınvalide de olsa kalmamalı bence, biz onlarda nasıl kalmıyorsak
3 ay da ne kadar yüz göz olunmuş, böylesi daha mı iyi
Bir de ben titizlik hastasıyım gelin evime gelmesin diyen kadın çok titizse başka evlerde nasıl yatar? Çelişkiye gel
1- İyi niyet yok
2- Kimse kimsede kalmasın uzak mesafe veya zorunlu bir hal yoksa
Benim kayınvalidem çat kapı gelirdi ben ona bile dayanamadım
Bizde en azından bi aranarak gidilir
Ben çalışıyorum Cumartesi yarım gün diye akrabalarını almış ev görmeye getirmiş sözde, kapıda kalmışlar
Dedim ben Cumartesileri çalışıyorum bilmiyor musunuz : ) ama öğlene kadardı diyo
Eee öğlen direk eve geçeceğimi kim söyledi ? anneme gitmiştim . Haber vermezseniz tabi kapıda kalırsınız : )
Ayrıca belki hastayım belki evim dağınık akraba toplayarak ev görmeye gelen haber vermek zorunda bence
Artık anlar , bari önceden arar sandım . Olmadı
Eşim uyardı , yine anlamadı ( Anlamak istemedi yani )
Lohusalık yaşadım, geldi çay istedi ( Hani yardıma gelmedi yani, çay yanına bişeyler olsun gezsin maksat bu )
Baktım ki insanlık hakikaten yok, dedim her Cumartesi biz gidelim ( : Bebeğim var çay çorba o hazırlasın bi engeli yok. Amaç madem torun görmekse..
Şimdi 3 hafta bile müsait olamadığı oluyorDemek ki torun özledim işin hikayesiymiş.. Eşime de söyledim demek ki sıra kendine gelince müsait olmayabiliyormuş ( : Ki biz habersiz hiç gitmeyiz zaten kayınvalidemi evinde bulabilene aşk olsun..
NOT : Tavsiye ederim. Herkese anladığı dilden konuşmak lazım, anlamıyorlarsa uygulamak hatta.
Kesinlikle geç kaldim yok annedir vs diyip hep erteledim ben bisi demeye utandım onlar yatmaya utanmadi sonunda mesafe koydum diye dusunuyorumSiz çok içli dışlı olmuşsunuz
Korunmadığınızı bile siz söylemişsiniz
Ben okurken acaba dedim siz yokken ev temizliyorum bahanesiyle çekmecelerinizde korunma yöntemine dair şeyler var mı diye baktı
Tepki vermek te çok geç kalmışsınız
Amin teşekkürler güzel dilekleriniz için eşim ikimizi de kırmak istemiyor arada kalıyor anlıyorumCnm en iyisini yapmissin..guzelde konusmussun umarim artik eskisi gibi huzurunuzu bozmazlar..sen herzmn mesafeni koru cunku boyle yapman gerekiyor anlayissizlar malesef..allahtan esin anneci degil yoksa hic basedemzdn..allah yuvana mutluluk versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?