Ya ben böyle bir edepsizliği kendi ailemde görmediğim için şoklardayım bizde yeni evli insan 3 ay yalnız bırakılır kimse evine gitmez.Bu bide teyzeyi aratıp bana laf soktruyor teyze kim ya benim hiçbişeyim değil kadın üzerimde otorite gibi çat çat bana telefonda laf soktu o kadar içime battı ki anlatamam
Sanırım bu en doğrusu olacak yoksa ben suçlu duruma düşeceğim zaten onlar böyle görüyorlar gerçi de 3 aylık gelinden beklentileri neydi onu anlamadım hadi beraber yaşayalım mı dicektim.50 yaşında insanlara mesafe koyulması gerektiğini ben mi anlatmalıydım?canım bak eşin konuşmuş annesiyle teyzeyide boşver bence madem tlfonu yüzüne kapattı badaha ararsa açmazsın olur biter ama kv yinade sık sık gelmee devam ederse o zaman sen konuşursun çok fazla düşünüpte sıkma
canını
nolurku kayinvalideniz haftada bir kez gelip kalsa???yeni evli olmak demek esinin annesini babasini istememek icin bahane degil..sizinde cocugunuz olacak, belki heves ediyor kayinvaliden, gelinim oglum diye sizle haftada bir gun gecirmis cokmu? kusura bakmayin ama ben sizi biraz bencil gordum. esinizide annesini kirma konusunda yonlendirmeyin bence. burda ne kaynana hikayeleri okuduk, bir goz atarsaniz halinizin hicte kotu olmadigini gorursunuz, ustelik kayinvalideniz siz yokken bile evinizi temizliyormus!!!
Kv temizlik hastası olduğu için evimi temizliyor kendi içini rahatlatmak için ayrıca benim gördüğüm aile terbiyesine göre gelinin evine gelin tatildeyken izinsiz habersiz girilmez.Benim kocamla özel bir hayatım vartabi ki gündüz gelir gider ama ben geceleri eşimle geçirmek istiyorum gerçekten evlendikten 6 gün sonra kv gelip 3 gün sizde kalsa katlanır mıydınız ben katlandım ama bu durum sürekli hale geldiği için yeter demek durumundayım her kaldığından akşama kadar dediokudu anlatıyor halaları kötülüyor insanlarla aramı bozmaya çalışıyor şu yeni gelin geldiğim yerde 2 tane komşu edinmiştim komsularıma gitti laf soktu insanllar yüzüme bakmıyor kuaförde kaynanam özel hayatımı ortaya döktü yatak odamı anlattı siz gerçekten bütün bunlara katlanır mısınız?nolurku kayinvalideniz haftada bir kez gelip kalsa???yeni evli olmak demek esinin annesini babasini istememek icin bahane degil..sizinde cocugunuz olacak, belki heves ediyor kayinvaliden, gelinim oglum diye sizle haftada bir gun gecirmis cokmu? kusura bakmayin ama ben sizi biraz bencil gordum. esinizide annesini kirma konusunda yonlendirmeyin bence. burda ne kaynana hikayeleri okuduk, bir goz atarsaniz halinizin hicte kotu olmadigini gorursunuz, ustelik kayinvalideniz siz yokken bile evinizi temizliyormus!!!
Eşim vermiş anahtarı bişey olursa gelirsiniz diye ben alt komşuma telefon nomu verdim.Bişey duyarsa o beni arayacaktı bizde onlara söylicektik gelip bakacaklardı.Ama kv düğüne gidicem diye pılı pırtı toplayıp gelmiş benim evde yatıp kalkmış 15 gün bunu da yeni öğrendim bu ayıp değil de nedir.15 gün kaldığın evi illaki temizleme ihtiyacı duyarsın.Eşime dün dedim ki mesele evse eyvallah baban çalıştı aldı bize hediye etti istiyolarsa anahtarı verelim biz kiraya çıkalım bu kadar huzursuzluğa gerek yok.Yahuu kız evde yokken evine gidip orda kaliyormuş bir de evi temizliyormuş. Marifet mi bu şimdi? Bu arada konu sahibi anahtarınizin ne işi var başkasında?
Eşim vermiş anahtarı bişey olursa gelirsiniz diye ben alt komşuma telefon nomu verdim.Bişey duyarsa o beni arayacaktı bizde onlara söylicektik gelip bakacaklardı.Ama kv düğüne gidicem diye pılı pırtı toplayıp gelmiş benim evde yatıp kalkmış 15 gün bunu da yeni öğrendim bu ayıp değil de nedir.15 gün kaldığın evi illaki temizleme ihtiyacı duyarsın.Eşime dün dedim ki mesele evse eyvallah baban çalıştı aldı bize hediye etti istiyolarsa anahtarı verelim biz kiraya çıkalım bu kadar huzursuzluğa gerek yok.
Benim annem evime gelmedi bile çünkü anlayışlı tecrübeli bi insan gelmez hatta annemi davet ettim daha yeni evlisiniz daha sonra geliriz dedi kaç kez babam evimi bile gormedi şimdi balayı sayılır kızım sonra geliriz nasıl olsa diye kardeşim geldi eşim rahatsız olur diye kalmadı 150 km yol gitti evine.KV 5 km mesafede gelip bende kalıyor bu konuda eşimin gelme demesi bile gerekmemeliydi tecrübeli bi insan sonuçta en başta anlamaları ve anlayışlı olmaları gerekirdi ayda bir gelseler ben yine sesimi cikarmazdim ama hep gel kal hem herkesle arami boz bu katlanilacak bisey değil üstüne bide teyzeyi arat bana laf soktur biraz önce aradı KV acmadim mesaj attı sular kesildi onun için aradım diye temizlik hastası ya gelip sana kalayim dicek yine bu nasıl yuzsuzlukkayınvalideyle aynı şehirde oturulmaz ben bunu öğrendim bu siteden.Eşine de kızma çünkü sen annene git diyebilir miydin?Ben diyemem şahsen ve mecburen kal demesi de gerekir.Evet kv sıkıntılı
Yok bence doğru soyluyorsunuz bende erkek tarafı ev alıyor diye evin içine dair herşeyi yaptım erkek tarafı Birtek salon takımı aldı o kadar mutfak odalar yatak odası herşey bana ait ceyizime kimse bi havlu bile koymadı.Ama eşime söyledim baban aldı evi eyvallah gelip oturmak istiyorlarsa yadirgamam kendi evleri anahtarı verelim kjraya çıkalım huzursuzluğa gerek yok dedimBana onu almadılar bunu yapmadılar diyen gelin adaylarına da ibret olsun bence. Her şeyi kendiniz yaparsanız eğer kimse de hayatiniza Karışma lüksün elde edemez. Sizi eleştirmiyorum sakin yanlış anlamayın ama o kadar çok konu açılıyor ki burada. Bilmiyorum anahtari alabilir misiniz ama bundan sonrası için tavrınızı belli etmekle iyi yapmışsınız. Onlar ailenizin büyüğü tabiki saygı göstereceksiniz evinize gelince ağırlayacaksiniz ama her şeyin bir yolu yardımı var. Allah yardımcınız olsun umarım yuvanızda hep huzurlu olursunuz
Eşin annesine mi inandi?Eşim annesiyle konuşmuş arkadaslar bu son teyze mevzusunu inkar yalanlama ve ağlamış duygu somurusu eşim de inandı şuan sinirim çok bozuk evi terketmesi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?