Yeter artık biktimmm

Altta kalma canım .
Valla ben çok korkuyorum böylesine denk gelip evlenmekten .
Karpuz , kavun değil ki secesin . .
Ben kendi anneme bile sabredemem . Kendi Teyzem bile oyle laf sokamaz .
Ogullariyla evlendin diye emir elleri mi oldun ?
Zaten Türk Erkeği belli yani standartları belli . Pasakli , olgunlasmamis , kendi basının çaresine bakamayan tipler rahat %80i .Okul arkadaşlarımdan biliyorum .hem ona bakacaksin hem anasiyla ugrasacaksin oda sana "Nipiyim iskim kiviyimmi innimi " diyecek .
Allah size peygamber sabri veriyor ya
Ben olsam asla altta kalmam .
Altta kaldikca devamı gelir .

Son düzenleme:
Daha 1 haftalık evliyken eşimin koca koca kızları olan teyzeleri kalmaya geldi. Teyzeleri de kızlarını eşime vermek için ölüp biten tipler. Ben şok oldum tabi. Sağolsun eşim 'çıkın gidin yatacak yer yok evde. Karımla kalıyoruz eve sokmam kimseyi' dedi. Allah razı olsun o kadar mutlu oldum ki o an. Kaldığımız ev de kaynanamın eviydi. 3 kaynım kv kp evin önünde balkonda yatıyor. (ev bahçeli) Bizi evde yalnız bıraktılar. Evimiz henüz belli değildi çünkü. Bu salaklar da çıkıp gelmiş düşün. Dangalak insan çok. Senin hedefin kocandan destek görmek olsun. Kocanla güzel güzel konuş yönlendir onu. Kocana söylet, sen sessiz gelini oyna. Kaynananın kayınpederin görümcenin eltinin hiçbirinin iyisi yok. Hepsi kötü niyetli oluyor ne yazık ki. Allah yardımcın olsun.

canım bak eşin konuşmuş annesiyle teyzeyide boşver bence madem tlfonu yüzüne kapattı badaha ararsa açmazsın olur biter ama kv yinade sık sık gelmee devam ederse o zaman sen konuşursun çok fazla düşünüpte sıkma
canını

Sanırım bu en doğrusu olacak yoksa ben suçlu duruma düşeceğim zaten onlar böyle görüyorlar gerçi de 3 aylık gelinden beklentileri neydi onu anlamadım hadi beraber yaşayalım mı dicektim.50 yaşında insanlara mesafe koyulması gerektiğini ben mi anlatmalıydım?

Fazla gaza gelmeyin bence,
Teyzeyi aramalar, kayınvalideye had bildirmeler falan
Sonra eşinizle başbaşa pek çok vakit geçirirsiniz kavga-gürültüyle
Mesafe diyoruz ya hep,
Mesafeli olun, insanları yüze çıkarmayın bence

nolurku kayinvalideniz haftada bir kez gelip kalsa???yeni evli olmak demek esinin annesini babasini istememek icin bahane degil..sizinde cocugunuz olacak, belki heves ediyor kayinvaliden, gelinim oglum diye sizle haftada bir gun gecirmis cokmu? kusura bakmayin ama ben sizi biraz bencil gordum. esinizide annesini kirma konusunda yonlendirmeyin bence. burda ne kaynana hikayeleri okuduk, bir goz atarsaniz halinizin hicte kotu olmadigini gorursunuz, ustelik kayinvalideniz siz yokken bile evinizi temizliyormus!!!

Nedir bu kv lerden cektiklerimiz. Bu ne zart zurt sizde. Anlamis degilim. Sülük gibi yapışıyor bu erkek analari evlatlarina.

İki oglum var. Amaninnnn boyle kv olmak istemem. Allah da etmesin. Mıc mıc ne bu yahu.

Gelsin kalsın ne olacak diyenlere şaşıyorum doğrusu. Üstelik kalınacak bir mesafe de değilmiş. Şehir dışında gidilmeyecek bir mesafede otursalar neyse.
Benim bildiğim kp, kv, anne, baba ilk zamanlar gelmez bile. Gençler gider. Kv veya anne pişirir taşırır yedirir içirir eve gönderir.
Sizinkiler değişik bir modelmiş.
Neyse eşiniz de konuşmuş. Bence teyzeye sinirleneceğinize oturup zaferinizi kutlayın.

Yahuu kız evde yokken evine gidip orda kaliyormuş bir de evi temizliyormuş. Marifet mi bu şimdi? Bu arada konu sahibi anahtarınizin ne işi var başkasında?

Kv temizlik hastası olduğu için evimi temizliyor kendi içini rahatlatmak için ayrıca benim gördüğüm aile terbiyesine göre gelinin evine gelin tatildeyken izinsiz habersiz girilmez.Benim kocamla özel bir hayatım vartabi ki gündüz gelir gider ama ben geceleri eşimle geçirmek istiyorum gerçekten evlendikten 6 gün sonra kv gelip 3 gün sizde kalsa katlanır mıydınız ben katlandım ama bu durum sürekli hale geldiği için yeter demek durumundayım her kaldığından akşama kadar dediokudu anlatıyor halaları kötülüyor insanlarla aramı bozmaya çalışıyor şu yeni gelin geldiğim yerde 2 tane komşu edinmiştim komsularıma gitti laf soktu insanllar yüzüme bakmıyor kuaförde kaynanam özel hayatımı ortaya döktü yatak odamı anlattı siz gerçekten bütün bunlara katlanır mısınız?

Yahuu kız evde yokken evine gidip orda kaliyormuş bir de evi temizliyormuş. Marifet mi bu şimdi? Bu arada konu sahibi anahtarınizin ne işi var başkasında?
Eşim vermiş anahtarı bişey olursa gelirsiniz diye ben alt komşuma telefon nomu verdim.Bişey duyarsa o beni arayacaktı bizde onlara söylicektik gelip bakacaklardı.Ama kv düğüne gidicem diye pılı pırtı toplayıp gelmiş benim evde yatıp kalkmış 15 gün bunu da yeni öğrendim bu ayıp değil de nedir.15 gün kaldığın evi illaki temizleme ihtiyacı duyarsın.Eşime dün dedim ki mesele evse eyvallah baban çalıştı aldı bize hediye etti istiyolarsa anahtarı verelim biz kiraya çıkalım bu kadar huzursuzluğa gerek yok.

Bana onu almadılar bunu yapmadılar diyen gelin adaylarına da ibret olsun bence. Her şeyi kendiniz yaparsanız eğer kimse de hayatiniza Karışma lüksün elde edemez. Sizi eleştirmiyorum sakin yanlış anlamayın ama o kadar çok konu açılıyor ki burada. Bilmiyorum anahtari alabilir misiniz ama bundan sonrası için tavrınızı belli etmekle iyi yapmışsınız. Onlar ailenizin büyüğü tabiki saygı göstereceksiniz evinize gelince ağırlayacaksiniz ama her şeyin bir yolu yardımı var. Allah yardımcınız olsun umarım yuvanızda hep huzurlu olursunuz

kayınvalideme bende bazen hiç tahammül edmiyorum.ınan sevmek ve iyi anlaşmak için okadar çaba hacıyorumki.eşimin ve kızmın hatıına ıyı olmaya çalışıyorum.ama en baştan beri bi dikiş tuttramadık.ne ben onun istediği gibi o düğün senin bu düğün benım kaynanayla gezen bi gelin oldum, nede o anlayışlı bir kayınvalide.
eşimle çok konuştuk bu konuları.kayınvalidemın yaptıkları konusunda okadar tartışma yaşadıkki.en sonunda bu konuda çok yuz göz olduk.
bugun yine bir saçmalık yaptı.dışarısı esiyo dışarı çıkarken kalın giydir dediğim için laf söleyip yüzme telefon kapattı.
bunu eşme sölesem artık okadar yuz göz oldukki benı haksız bulacak.ama çok sınırlendım

Bu arada ben KV nin evind 5 yıllık iliskimde iki kez gittim biri ailece tanışmaya biri de bohça götürmeye temizlik hastasiyim diye kimseyi eve almıyor ama kendi gittiği yere postu serip yatıyor afedersiniz bu kadarı ayıp değilmi gelinim evine gelmesin ama ben haftada bir gidiyim yiyip içip yatiyim bana gelse nolur diyenler bide böyle düşünsünler evet eşimin ailesi evi aldı ama ben bütün altın vs verdim hiçbirşey istemedim hiçbirşey de bırakmadılar zaten babamın taktiklarini bile bozdurdular hatıra kalsın demediler gelinligimde gerdanim boştu gerdanlık bile almadılar yine sesimi cikarmadim.Evin eşyalarının çoğunu ben aldım KV eşime çeyiz olarak bir paçavra bile almamıştır.Birtek salon mobilyası aldılar herşeyi benim ailem yaptı düğüne bir ay kala tül perde almadılar onları bile ek iş yapıp kendim aldım masraf olmasın diye bu kadarınin haksızlık olduğunu düşünüyorum artık

kayınvalideyle aynı şehirde oturulmaz ben bunu öğrendim bu siteden.Eşine de kızma çünkü sen annene git diyebilir miydin?Ben diyemem şahsen ve mecburen kal demesi de gerekir.Evet kv sıkıntılı

kayınvalideyle aynı şehirde oturulmaz ben bunu öğrendim bu siteden.Eşine de kızma çünkü sen annene git diyebilir miydin?Ben diyemem şahsen ve mecburen kal demesi de gerekir.Evet kv sıkıntılı
Benim annem evime gelmedi bile çünkü anlayışlı tecrübeli bi insan gelmez hatta annemi davet ettim daha yeni evlisiniz daha sonra geliriz dedi kaç kez babam evimi bile gormedi şimdi balayı sayılır kızım sonra geliriz nasıl olsa diye kardeşim geldi eşim rahatsız olur diye kalmadı 150 km yol gitti evine.KV 5 km mesafede gelip bende kalıyor bu konuda eşimin gelme demesi bile gerekmemeliydi tecrübeli bi insan sonuçta en başta anlamaları ve anlayışlı olmaları gerekirdi ayda bir gelseler ben yine sesimi cikarmazdim ama hep gel kal hem herkesle arami boz bu katlanilacak bisey değil üstüne bide teyzeyi arat bana laf soktur biraz önce aradı KV acmadim mesaj attı sular kesildi onun için aradım diye temizlik hastası ya gelip sana kalayim dicek yine bu nasıl yuzsuzluk

Yok bence doğru soyluyorsunuz bende erkek tarafı ev alıyor diye evin içine dair herşeyi yaptım erkek tarafı Birtek salon takımı aldı o kadar mutfak odalar yatak odası herşey bana ait ceyizime kimse bi havlu bile koymadı.Ama eşime söyledim baban aldı evi eyvallah gelip oturmak istiyorlarsa yadirgamam kendi evleri anahtarı verelim kjraya çıkalım huzursuzluğa gerek yok dedim

Eşim annesiyle konuşmuş arkadaslar bu son teyze mevzusunu inkar yalanlama ve ağlamış duygu somurusu eşim de inandı şuan sinirim çok bozuk evi terketmesi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…