• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter artık biktimmm

yeni evli insanın evine bu kadar gelinir mi çok ayıp
hele evde siz yokken girilir mi
bir de evi kurcalamış koruyucu bir şey aramış belki de o kadar ileri gitmiş olabilir korunma konusunda yorum yaptığına göre.
mesafeyi koyun mutlaka. tatlı tatlı rahatsızlığınızı dile getirin uyarın.
hatta eşinizin yanında konuşun.

Kibarca defalarca söyledim gerçekten hatta başka örnekler verdim sohbet ederken şunun kaynanası böyle yapıyor ne ayıp vs gibi nuh dedi peygamber demedi anlamamazlıktan geldi.Son care eşim söyledi ama olan bana oldu sinir krizi geçirdim.
Inat o zaman ve anlayistan yoksun idare edeceksin olmadi gorusmiyceksin hicbir sey senden onemli olamaz

Eşin annesine mi inandi?
Şuanda teyzenin söylediklerini kabul etti evet demiştir diyor ama konuştuğu annem değildir diyor teyzenin son arayıp bana laf sokması konusunda da tesadüftür o öyle konuşur annem akşam aramamis kardeşime de sordum diyor bende niye akşam arasın illa ki daha önceden konuşulmuş demekki Teyzen durup dururken bana laf sokacak kadar nasıl cephe aldi bunun bi alt yyapısı olmalı dedim eşim ille annesiylekonuşmami kötü niyetli olmadığını söylüyor

Buna benzer sacmaliklari bende yaşadım burda eşine iş düşüyor. KV ler oğulları tavır koymadiğı için Gelinleri üzerinde böyle tutum sergileyebiliyorlar tavir koymadan kastım evlenince aslında simariyolarlar erkekler bence annelerine 'anne bak benim karım var' tarzında aslinda bide bu yonü var
anneleridee ay oglusum kadın aldı oğlumu seviyor sa bnm dediklerimi de yapacak mantığına burunuyorlar. Aslında en başından insan görüyor da eşine olan sevği evliliğin gerçekleşmesine mani olmuyor işte. Eşinle konuş sen kV nin akrablariyla muhattap olmak zorunda değilsin arkadaşların dediği gibi tek çözüm mesafe koymak. Eşinde seninle mutlu olmak istiyorsa senin üstüne gelmemeli öğrenecek sen zırt pırt görüşmek zorunda değilsin hepten konuşma küs demiyorum tabiki yuva kolay kurulmuyor bir anlık sinirle ayrılma fikri aklına gelip boşuna eşinle mesafe koyma arana.

Buna benzer sacmaliklari bende yaşadım burda eşine iş düşüyor. KV ler oğulları tavır koymadiğı için Gelinleri üzerinde böyle tutum sergileyebiliyorlar tavir koymadan kastım evlenince aslında simariyolarlar erkekler bence annelerine 'anne bak benim karım var' tarzında aslinda bide bu yonü var
anneleridee ay oglusum kadın aldı oğlumu seviyor sa bnm dediklerimi de yapacak mantığına burunuyorlar. Aslında en başından insan görüyor da eşine olan sevği evliliğin gerçekleşmesine mani olmuyor işte. Eşinle konuş sen kV nin akrablariyla muhattap olmak zorunda değilsin arkadaşların dediği gibi tek çözüm mesafe koymak. Eşinde seninle mutlu olmak istiyorsa senin üstüne gelmemeli öğrenecek sen zırt pırt görüşmek zorunda değilsin hepten konuşma küs demiyorum tabiki yuva kolay kurulmuyor bir anlık sinirle ayrılma fikri aklına gelip boşuna eşinle mesafe koyma arana.
Sizce KV yuzlesmelimiyim ne kumpas kurdu aklında bilmiyorum herşeyi inkar ettiğine gore yoksa gerek yok deyip gorusmeyip hayatıma devam mi edeyim

Sizce KV yuzlesmelimiyim ne kumpas kurdu aklında bilmiyorum herşeyi inkar ettiğine gore yoksa gerek yok deyip gorusmeyip hayatıma devam mi edeyim
Hayatım ne kadar yuzlesirsen yüzleş kV haklı olacak hiç takmamazliktan gel ve mesafeni korumaya bak sen fazla yüz göz olma. Biz kV ile görüşmuyoruz zamanında çok mic mıc olmuştuk suyu çıktı.şimdiki aklım olsa yaptıklarına karşı bu kadar sinirlenip kendimi uzmezdim saygidan evine git 1 kahve iç gel olarak oda ayda 1 yapar eşimin de mutlu olmasını saglardim kV bnm çok çektirdi bana ama eşler anneleri ne yaparsa yapsın toz konduramiyor bnm kV biraz enteresan anlatsam şaşırıp kalırsın bnm yaşadıklarımı yaşama diye sana yazdım. Bazı istisnalar hariç maalesef ki kV ler yapıyor böyle şeyler hiç takma sen ne kadar rahat olur san o kadar çekinirler senden. Biraz bizde de var hata fazla samimi olveroliyoruz o dengeyi tutturmak lazım

Kaynanalar gençtir hata yapar diyemiyorlar
Gelinlerde kaynanalar yaşlı hata yapma lüksü yok diyorlar
Tüm kavgalar bu yüzden çıkıyor.

Hayatım ne kadar yuzlesirsen yüzleş kV haklı olacak hiç takmamazliktan gel ve mesafeni korumaya bak sen fazla yüz göz olma. Biz kV ile görüşmuyoruz zamanında çok mic mıc olmuştuk suyu çıktı.şimdiki aklım olsa yaptıklarına karşı bu kadar sinirlenip kendimi uzmezdim saygidan evine git 1 kahve iç gel olarak oda ayda 1 yapar eşimin de mutlu olmasını saglardim kV bnm çok çektirdi bana ama eşler anneleri ne yaparsa yapsın toz konduramiyor bnm kV biraz enteresan anlatsam şaşırıp kalırsın bnm yaşadıklarımı yaşama diye sana yazdım. Bazı istisnalar hariç maalesef ki kV ler yapıyor böyle şeyler hiç takma sen ne kadar rahat olur san o kadar çekinirler senden. Biraz bizde de var hata fazla samimi olveroliyoruz o dengeyi tutturmak lazım
Mesele de bu KV evine giremiyorum temizlik hastası sadece ailesi evine girip cikabiliyomus yabancı sokamiyomus içeri psikolojisi bozuluyomus bütün evi baştan siliyomus

Mesele de bu KV evine giremiyorum temizlik hastası sadece ailesi evine girip cikabiliyomus yabancı sokamiyomus içeri psikolojisi bozuluyomus bütün evi baştan siliyomus
O bi takıntı canım ona karisamazsin o onun bilecegi şey ne gusel evine gitmemiş olursun işte bahanen hazır ")

O bi takıntı canım ona karisamazsin o onun bilecegi şey ne gusel evine gitmemiş olursun işte bahanen hazır ")
Keske böyle olsa ben gitmiyim o da gelmesin oh ne güzel tabi ama bu Hanim hastaneye gidecek bende kuaföre gidecek bana geliyor düğüne gidecek bana geliyor kıvır zıvır herseyde bana geliyor kalmalı en az da 2 gün kalır biktim ya birde yeni evliyim misafirim gelip gidiyor hemen arkasından dinlenmeye bile musade etmeden pirt evde.şuanda arıyor yine odu patladi şuan mesafe koyuyorum evime gelemeyecek diye.

Merhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim ve kayınvalidemle ilgili daha önceden hiçbir problemim olmamasına rağmen evlendiğimin ertesi günü problemler başladı.Balayına gittim geldim ve bir hafta sonra kaynanam hastaneye gideceğim sizin ordaki hastane iyidir diye bize geldi ve kaldı 2gün buraya kadar herşey normaldi hiç yadırgamadım.ama şuan kayın validem her hafta geliyor ve en az bir gün kalmadan gitmiyor.1 ay önce bizi kendi kız kardeşinin yazlığına gönderdi oradayken telefonla konuşuyorduk ve eşimin bana soylediğini zannederek ağızından kaçırdı.hastaneye gideceğim bahanesiyle gitmiş bizim evimizde kalıyormuş.Şok oldum.birşey demedim.İki gün sonra tekrar aradı temizlik yapmış evde sabun bulamamış ve benim süs sabunlarımı kullanmış yine önemli değil dedim vs.tatilden geldiğimizden beri kayınvalidem haftada bir gelmeye devam ediyordu.Birlikte mahalle kuaförüme gittik.biraz başım döndü üzerine vazife olmayan kadınlardan biri aaa hamilemisin gibi birşey söyledi yok artık dedim ve konuyu kapadım bunun üzerine kv gerçi korunmuyolar ama bilmem gibi saçma sapan bir yorum yaptı ve sinirlerim acayip bozuldu.bundan sonra biraz tavır yaptım tepkimi belli etmek için ne kadar işe yaradıbilmiyorum.Şuan bayram için şehir dışına akrabaya gittiler 15 gün kadar kalacaklardı.Bizim de gelip beraber kalmamızı istiyorlardı.Ben eşime artık gitmek istemiyorum evimizde duralım iş güç var vs dedim.Annesinin yaptıklarını ve bu durumdan rahatsız olduğumu yeni evli insanın evine sürekli kalmaya gelmemesini araya mesafe koymamız gerektiğini anlattım.Eşim ne diyim annemi kovayımmı diyor.sizce ne yapmalıyım ya da ben mi abartıyorum bu normal mi lütfen objektif yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaslar konunun akışı bozulmasın diye önceki actigim konuyu paylastim.KV tatilden dondu kp ile bugün eşim arabayla alıp eve bırakacaktı öyle konusmustuk.Bugün surat etmişler anladığım kadarıyla eşim bana yalvar yakar bugunluk soyliyim soriyim en azından gelmezlerse de kendileri bilirler dedi bende yemek filan yapmadım.Tabiki eşim sorduğu gibi eve damladilar kalmaya kendi evleri gibi yayilmalar KV mutfağa girip kafasına gore et yerleştirmeye başladı dolaba bende salona geçtim oturdum TV izledim. Surat ettim anlasinlar diye kp hadi gidelim filan dedi eşim kalın dedi sonra bana kol attı sende de diye istiyorsanız kalın dedim yarım ağız yine yattilar aşağı.Sabah kp ise gidecek KV akşama kadar kalicak farketmiş tir illaki durumu konuyu açacak sizce eşimin konuşmasını mi bekliyim konuyuacarsa Konuşayım mi çünkü artık daral geldi dk da bir gelip kalmalarından eşime de surat ettim bu söndü bitti artık zirt pirt istemiyorum dedim annen geldiğinde kalmadan gitmiyor. İnsan tadında bırakır.Yeter yahu bana bi yardımcı olun uyuyamiyorum sınır kupuyum.
Bırak eşin konuşsun sen dahil olma sessiz kal gerekirse lafını söylersin

Offff bu insanlar ne yuzsuz,kendi evleri yok mu yaaaaa cok kiziyorum coluk cocuklarinin evine gidip de kaykilmalarina

son durum nedir kadın bildiğin ruh hastası tedavi olması gerek yoksa eşin arkanda olmazsa bu evliliğine cok zarar verir:(

arkadaşlar,bazen hakikaten aklım ermiyor,kaynana deyil de annesi olsa,durum nasıl olacak diye çok merak ediyorum...sen nasıl annen için deyerliyse,o da onun annesi,oğlunun evind kalmaya hakkı yokmu?Belki öyle davranarak sizi sınıyordur,bir az sabır.Hem bir düşünün,kardeşinin eşi sizin anneniz için öyle düşünse,tavır yapsa,belki de ''gelin işte nolucak'' deyip yapmadığınızı bırakmazsınız...nasıl olursa,olsun,sonuçta o bir anne,siz belki 2-3 senedir eşinizin hayatındasınız,ama o uzun yıllar evladının kahrını çekmiş...

Eşime mesajı yolların böyle diye annesini aradi böyle msj atmisin diye ben o manada demedim demiş sonra tekrar aradı acmadim bu sefer dayanamadım ben aradım buyrun dedim aramissiniz vs kısa kesiyim KV benim hiç haberim yok bunlardan ilgimde yok oğlum arada kaldım dedi bende benim bi suçum yok ozur dilememe gerek yok o yüzden arada da kalmazsin dedim dedi.Sonra istemiyosun bizi vs bende hiç gelmeyin demiyorum ama lütfen anlayışlı olun seyrek gelin ben sizi en iyi şekilde ağırlanmasını da bilirim dedim.yok ablama sorucam yaptimi böyle bisi bilmem ne dedi bende beni hiç ilgilendirmiyor çok dusundum teyzenin yaşlılığına veriyorum yaşanmamış sayıyorum bu konu hakkında da bir daha konuşmak istemiyorum dedim.O dedi bu dedi olacak çünkü.Kuaforde yaptığını da söyledim bu da çok yanlıştı diye ozur diledi sonunda yarım saat böyle konuştum kısa kesiyorum.Ben halalara ve teyzelere saygıda kusur etmiyorsam size duyduğum saygidandir onlar benim hicbirseyim aslında ama beni de bu kadar şamar oglanina cevirmeyin bende insanım 3 ayda 50 yıllık azap yaşadım dedim.Annem bilse beni gelir alır dedim bir dk tutmaz burda bunlara alındı bende alınacak birşey yok dedim öyle iyi günler diye kapadim teli bundan sonra daha seyrek gorusecegimizi umuyorum.Eşim de biraz önce mesaj attı yemek yapmadiysan akşam dışarda yiyelim kafan dagilsin dedi şuan herşey guzel gorunuyor.daha sonra ne olur tabiki kestiremiyorum.Eşime Annenle konuştum dediğim için o da daha rahatlamış görünüyor.

arkadaşlar,bazen hakikaten aklım ermiyor,kaynana deyil de annesi olsa,durum nasıl olacak diye çok merak ediyorum...sen nasıl annen için deyerliyse,o da onun annesi,oğlunun evind kalmaya hakkı yokmu?Belki öyle davranarak sizi sınıyordur,bir az sabır.Hem bir düşünün,kardeşinin eşi sizin anneniz için öyle düşünse,tavır yapsa,belki de ''gelin işte nolucak'' deyip yapmadığınızı bırakmazsınız...nasıl olursa,olsun,sonuçta o bir anne,siz belki 2-3 senedir eşinizin hayatındasınız,ama o uzun yıllar evladının kahrını çekmiş...
Tamam evladı eyvallah ama beni bakan kendi annem beni. Kahrimi çekmedi KV esimi 5 yıldır tanıyorum 2 yıl nişanlı kaldım KV ailemi 2 kez evine çağırdı biri tanışma biri bohça için ben hala KV evine gidip bir çay icmis değilim sizde karşılığını görmediğiniz zaman sabredemezsiniz yasamayinca konuşmak kolay geliyor hangi bir haftalık gelin KV evine alıp da yatırmış lütfen biraz objektif olun.KV ayrımcı da bir insan ben 5 yıldır doğum gününü kutlarım pasta hediye alırım kendisi bir kez yapmamıştır kaynimin kız arkadaşına bile akrabaları toplayıp doğum günü partisi yapmıştır çaylarını da ben servis ettim.Hep ben yapiyim ediyim ama hiç karşılık gormiyim kusura bakmayın ama ben daha fazla katlansaydim kendimi aptal gibi hissederdim.Yinede ayda bir gelebilir herseyini hazır ederim eşim de istediği zaman annesine gidebilir beni evine sokmuyor yalnızca eşim gidebiliyor ama olsun ben evde yalnız beklerim yine

Eşime mesajı yolların böyle diye annesini aradi böyle msj atmisin diye ben o manada demedim demiş sonra tekrar aradı acmadim bu sefer dayanamadım ben aradım buyrun dedim aramissiniz vs kısa kesiyim KV benim hiç haberim yok bunlardan ilgimde yok oğlum arada kaldım dedi bende benim bi suçum yok ozur dilememe gerek yok o yüzden arada da kalmazsin dedim dedi.Sonra istemiyosun bizi vs bende hiç gelmeyin demiyorum ama lütfen anlayışlı olun seyrek gelin ben sizi en iyi şekilde ağırlanmasını da bilirim dedim.yok ablama sorucam yaptimi böyle bisi bilmem ne dedi bende beni hiç ilgilendirmiyor çok dusundum teyzenin yaşlılığına veriyorum yaşanmamış sayıyorum bu konu hakkında da bir daha konuşmak istemiyorum dedim.O dedi bu dedi olacak çünkü.Kuaforde yaptığını da söyledim bu da çok yanlıştı diye ozur diledi sonunda yarım saat böyle konuştum kısa kesiyorum.Ben halalara ve teyzelere saygıda kusur etmiyorsam size duyduğum saygidandir onlar benim hicbirseyim aslında ama beni de bu kadar şamar oglanina cevirmeyin bende insanım 3 ayda 50 yıllık azap yaşadım dedim.Annem bilse beni gelir alır dedim bir dk tutmaz burda bunlara alındı bende alınacak birşey yok dedim öyle iyi günler diye kapadim teli bundan sonra daha seyrek gorusecegimizi umuyorum.Eşim de biraz önce mesaj attı yemek yapmadiysan akşam dışarda yiyelim kafan dagilsin dedi şuan herşey guzel gorunuyor.daha sonra ne olur tabiki kestiremiyorum.Eşime Annenle konuştum dediğim için o da daha rahatlamış görünüyor.
çok iyi yapmışsın bundan sonra oğlunun huzurunu bozmak istiosa eger yine aynı şekilde gelir ama biraz akıllı biriyse mesafe koyar ki senin kaynanan ikili oynuo şimdi iyice diş bilemiştir dikkat et bence..

Back
X