bu arada ölen sebze yemem gerekiyor tavsiyesi olan varmı
canım karnıbahar yada brokoli haşlayıp lıght yoğurt döküp yiyebilirsin.üzerinede biraz pulbiber dökersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada ölen sebze yemem gerekiyor tavsiyesi olan varmı
benide alırmısınız aranıza?
canım karnıbahar yada brokoli haşlayıp lıght yoğurt döküp yiyebilirsin.üzerinede biraz pulbiber dökersin
teşekkürler oda güzel fikirmiş
bende düşündüm taşındım önce sarımsak çayımı içtim sonra 1 kase susuz fasülye yemeği ile maydonoz roka 1 tane havucu rendeledim yoğurtla karıştırdım ve üzerine pul biber döktüm yedim
ne demek canım hoşgeldiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
benim öglen yemegim buydu... karnıbaharı kendi buharıyla pişirdim havuçla beraber bunu yedimcanım karnıbahar yada brokoli haşlayıp lıght yoğurt döküp yiyebilirsin.üzerinede biraz pulbiber dökersin
teşekkürler oda güzel fikirmiş
bende düşündüm taşındım önce sarımsak çayımı içtim sonra 1 kase susuz fasülye yemeği ile maydonoz roka 1 tane havucu rendeledim yoğurtla karıştırdım ve üzerine pul biber döktüm yedim
ohh en güzeli ii yapmışsın .bende çalıştığım için bir çorba ve bir kase lıght yoğurt yedim.yoğurdumada pulbiber döktüm.metabolizmayı hızlandırıyormuş.sen spor yapıyormusun?
merhaba , bu sarımsak çayı içtikten sonra koku yapıyor mu acaba
hoşbuldum.. kendimi tanıtayım önce 28 yaşında 3 çocuk annesiyim küçük 6 aylık emziriyorum geçen hafta diyete başladım diyetisyen eşliginde allah izin verirse bnde kilo vermek istiyorum
sabahları 4 km yürüyorum faydasını görücem inşallah :)