• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter artık canıma tak etti

canım karnıbahar yada brokoli haşlayıp lıght yoğurt döküp yiyebilirsin.üzerinede biraz pulbiber dökersin

teşekkürler oda güzel fikirmiş

bende düşündüm taşındım önce sarımsak çayımı içtim sonra 1 kase susuz fasülye yemeği ile maydonoz roka 1 tane havucu rendeledim yoğurtla karıştırdım ve üzerine pul biber döktüm yedim

bende düşündüm taşındım önce sarımsak çayımı içtim sonra 1 kase susuz fasülye yemeği ile maydonoz roka 1 tane havucu rendeledim yoğurtla karıştırdım ve üzerine pul biber döktüm yedim

ohh en güzeli ii yapmışsın .bende çalıştığım için bir çorba ve bir kase lıght yoğurt yedim.yoğurdumada pulbiber döktüm.metabolizmayı hızlandırıyormuş.sen spor yapıyormusun?

merhaba , bu sarımsak çayı içtikten sonra koku yapıyor mu acaba

ohh en güzeli ii yapmışsın .bende çalıştığım için bir çorba ve bir kase lıght yoğurt yedim.yoğurdumada pulbiber döktüm.metabolizmayı hızlandırıyormuş.sen spor yapıyormusun?

sabahları 4 km yürüyorum faydasını görücem inşallah :)

merhaba , bu sarımsak çayı içtikten sonra koku yapıyor mu acaba

ben ilk içerken güzelmiş tadı dedim bugün sabah zorladı bende soğuttum dikledimde içtim ama üzerine yemek yediğim için rahatsız etmedi gün içinde koku yapmıyor piştiği için

hoşbuldum.. kendimi tanıtayım önce 28 yaşında 3 çocuk annesiyim küçük 6 aylık emziriyorum geçen hafta diyete başladım diyetisyen eşliginde allah izin verirse bnde kilo vermek istiyorum

hep beraber kurtulacağız inşallah kilolarımızdan.hem diyet hem üç çocuk incecik olacaksın yeterki pes etmeyelim

bayanlar nezaman tartılıyosunuz gün içinde ben sabahları erken saate birşey yemeden tartılıyorum

sabahları aç karnına tuvaletten çıktıktan sonra tartılmalısın.ama benim tavsiyem haftada bir kere tartılmak.hergün tartıya çıkınca hiç veremiyormuş gibi geliyor moralim bozuluyor

günaydın herkese bende sabahları aç karnına tuvaletten sonra tartılıyorum en dogru sonuç böyle herhalde. bende spor yapamıyorum çocuklardan dolayı ama eliptik bisikletim var ona başlıycam artık spor olmadan olmuyo

eeeeeeeeeee nerelerdesiniz kendimi yalnız hissetmeye başladım burda

bugün hava güzeldi 4 km daha yürüdüm

geldim geldiiim.bende dün 2 km yürüyebildim sadece.ama tartıldığımda pek kilo veremediğimi gördüm.acaba birdenmi gidecek nedir moralim bozuldu ama pes etmeyeceğim

kimseden ses çıkmayınca bende bakmadım açıkcası ben devam ediyorum inşallah hedefe ulaşıcam :)

Back
X