yeter artık evlenmek istiyorum

Evde oturmakla koca bulamazsiniz... Bi is bulun sosyal olun... Yasitlarinizla takilin... Dügünlerede gidin, hem kismetiniz acilabilir hemde yarin öbürgün dügünüz olunca bos salonda kutlamazsiniz... Evlenmek istemekle evlenilmiyor... Hem evlilik aksamlari kocaya meyve soymak degildir, hayirlisini dileyin...:ssz:

bende kendımı cok cok kotu hissedıyorum konu acmakla acmamak arasında karasızdım!
BENDE BIKTIMMMMM BENDEEEEEE 25 Yasındayım ama benden kucukler evlendı facebookta artık dugun davetıyelerı gelınlıklı arkadaslarımın resımlerını gormekten usandımmmmmm!!!:mad::mad:
senin mühendise noldu kızz

O vakit gelmeden ne yaparsan ya nafile olmaz.
Her şeyin bir hayırlısı vardır gerçekten ve biz insanlar bunu bilemeyiz.
Sen şu an yaşın gereği evlenmek istiyorsun; çok normal.
Ama sabretmek başka çaren yok. Bu da bir imtihan belki.

Evde oturmakla koca bulamazsiniz... Bi is bulun sosyal olun... Yasitlarinizla takilin... Dügünlerede gidin, hem kismetiniz acilabilir hemde yarin öbürgün dügünüz olunca bos salonda kutlamazsiniz... Evlenmek istemekle evlenilmiyor... Hem evlilik aksamlari kocaya meyve soymak degildir, hayirlisini dileyin...:KK14:
Evet evlilik kocaya meyve soymak degildir kocanin ayaklarini yikamaktir :KK53::KK53:

Evet evlilik kocaya meyve soymak degildir kocanin ayaklarini yikamaktir :KK53::KK53:
ayak yıkamak bir klişe haline gelmiş ama çok aşağılayıcı bir şey değil bence.
Sonuçta efendi-köle ilişkisi dahilinde yapılıyorsa başka bir konu ama eve yorgun gelen eşin için bir kova sıcak su getirmek ezilmekse ben ezilirim. Aynen o da bana yapar. Oturup ayaklarını ovalamak kalmamıştır herhalde artık. Nedense benim evliliğimde bunlar mesele değildir.

ayak yıkamak bir klişe haline gelmiş ama çok aşağılayıcı bir şey değil bence.
Sonuçta efendi-köle ilişkisi dahilinde yapılıyorsa başka bir konu ama eve yorgun gelen eşin için bir kova sıcak su getirmek ezilmekse ben ezilirim. Aynen o da bana yapar. Oturup ayaklarını ovalamak kalmamıştır herhalde artık. Nedense benim evliliğimde bunlar mesele değildir.
Ben evlenirsem ve esim bunlari hakeden bana deger veren biriyse bende gocunmam yaparim :)

Ben evlenirsem ve esim bunlari hakeden bana deger veren biriyse bende gocunmam yaparim :)
tabi erkek de kadına yapacak.
Ben ayaklarına dokunmam vs klişelerinden çok uzak biriyim. Biz köşe koltuğun bir ucuna ben yatıyorum bir ucuna eşim ayaklarımız birbirimizin kucağında olacak şekilde yani. tv izlerken bazen birbirimizin ayağına masaj yapıyoruz. Komik gelebilir bazılarına ama ağrıların akupuntur noktası ayaktan geçer ve inanılmaz rahatlatır.

Hadi yaaaao_O Benim ki beni bosar ozaman 12 yildir bikere yikamadim...:KK14:
dilay yıkamak sadece iki diz çöküp adamın eline kahvesini vermek omzuna havlu atmak demek değildir ki.
Bazen benim eşim çok yorgun olunca sıcak suya bir tutam tuz+papatya vs atıyorum ayaklarını sokuyor sonra ayaklarına masaj yapıyorum. yerin dibine girmem gerekir mi?:KK16:

dilay yıkamak sadece iki diz çöküp adamın eline kahvesini vermek omzuna havlu atmak demek değildir ki.
Bazen benim eşim çok yorgun olunca sıcak suya bir tutam tuz+papatya vs atıyorum ayaklarını sokuyor sonra ayaklarına masaj yapıyorum. yerin dibine girmem gerekir mi?:KK16:
Yok canim yaaaa, bana abes gelmiyor zaten, hic yikamadim ama öyle iyyyy orasini burasini ellemem yok bizdede :KK53:
Masaj genelde o yapar bana, ayaklara masaj harika bisey :D

Çok haklısın fuume sevgisizlik zor gerçekten ama daha küçüksün 24sün. Ben de hiç uzun ilişki yaşamadım, hatta son tanıştıgım insana çok umut bağladım. Sonunda birine ısınabildim dedim ama çok acımasızca terkedildim. İnşallah mutluluk çok uzak değildir:))

yaşım küçük evet ama yıllar geçip gidiyor bu yaşlarım bir daha gelmeyecek en güzel yıllarım ve yalnız geçirmek istemiyırum. son ilişkime ben o kadar bağlandım ki dedim bu işte yıllardır beklediğim ama 4 ayda bitti umrunda bile değilim üstelik. inşallah arkadaşım inşallah mutlu oluruz hepimiz

çok haklısın ama çalıştığım zamanlarda evlilik konusunda yine canım sıkılıyordu. dünyanın işinini 3 kuruşa yapmak artık ağırıma gidiyor. kendimde o gücü ve enerjiyi hissetmiyorum. ama artık aileme yük olduğum için bir işe girmem gerek. artık doğum günümde bana hediye bile almıyorlar. yemeğimi ve yatağımı veriyorlar 3-5 kuruş da harçlık o kadar. hayatta amacım yok gibi :KK43:

canım bence en kısa zamanda işe girmelisin en azından sosyal bir ortamın olur 30 yaşındasın evde oturmamalısın diye düşünüyorum bende olsam senin gibi yük olduğumu düşünürdüm aileme çalışmaman için hiçbir nedenin yok ha babanın geliri iyiyse onu bilemem tabi ama çalıştığın zaman hem paranla kendine birşeyler alır en azından psikolojini biraz bastırırsın gezersin tozarsın bi de arkadaş çevreni genişletirsin evde oturarak kısmet gelmiyor bunun için biraz çabalamalısın malesef ayrıca da yaşın geçmiş değil o kadar kasma ben de 29 yaşımda evlendim ve dediğin gibi de güzel de sayılırım kendi çapımda ama bu işler kısmet ben 25 ime kadar hiç evliliği düşünmemiştim zaten de çok iyi bir kısmetim de çıkmamıştı ideallerim de vardı onları hallettikten sonra çıkardı rabbim karşıma çok şükür ben şanslıyım evlilikte sanıldığı kadar kötü birşey değil iyi ki de evlenmişim diyorum inşallah karşına seni anlayabilecek hakkında hayırlı bir kısmet çıkar.Bi de çıtayı çok yüksek tutma insanın karşısına dört dörtlük birisi çıkmıyor.

Tam osmanli hatunu :KK19::KK55:

artık yaşamaktan bıktım... 30 yaşına geldim, etrafımdaki herkes evlendi, en son benden 3 yaş küçük kuzenim evlendi ve şimdi balayındalar. evlerine gittiğimde o kadar imrendim ki :KK43: onlar mutlu olsunlar tabi ama artık ben de mutlu olmak istiyorum. özenle aldığım çeyizlerimi evimde açmak istiyorum. artık her gece ağlamaktan bıktım. arkadaşlarım beni düğünlerine çağırıyorlar çoğuna gitmiyorum bile. ben de kendi evim olsun istiyorum. akşamları annemle babama meyve soymak değil de eşime meyve soymak istiyorum. çocuğum olsun onu emzireyim istiyorum. eş,dost,akraba bana acıyarak bakıyor artık.bunu hissediyorum. ben ki yaşam enerjisiyle dolu biriydim ama artık çürüdüğümü hissediyorum. yeni güne uyanmamın artık hiç bir anlamı yok. evde hiç bir şeye karışamıyorum, çünkü benim evim değil. artık onlara yük olmaktan da bıktım. uzun süredir çalışmıyorum da. ama benim sorunum çalışmak değil. lütfen böyle tavsiyeler vermeyin. sanki bir yaşamın kıyısındayım ve dalgalar yüzüme yüzüme vuruyor.

5 tane kuzenim dışarı çıkarken artık beni çağırmıyorlar, çünkü artık onlara göre yaşlıyım. zaten onlarla olsam kendimi yük gibi hissediyorum. benden 4-5 yaş ufaklar. onların bile sevgilileri var. yazın 1 kuzenim daha evlenecek, benden 5 yaş küçük :KK43: çok kötü durumdayım..
Anammm dur daha niye karaları bağladın anladık insan özeniyor ama daha her türlü giderin vardır senin :) Bende 30 yazında evlendim iyikide beklemişim diyorum MAŞALLAH erken evlenenin çoğundan daha sağlam oluyor senin evliliğin daha mantıklı bir ilişki yürütüyorsun.eşinide olgun düşünen bir bayan daha mutlu ediyor.Kader kısmet bu işler bol bol dua et hayırlı bir eş ,hayırlı bir evlilik iste gerisini Allaha bırak :)

Back
X