yeter artık evlenmek istiyorum

Çalışmaya başlayın, sırf para için değil, vizyonunuzu geliştirmek için çalışın, evliliği hedef olarak görmeyin, beklentilerinizi değiştirmeniz lazım. Benden 8-10 yaş büyüklere bile razıyım demek hoş bir şey değil. Hayatı dizi film gibi görmeyin, gerçekler beklediğiniz gibi olmuyor.

Siz birey olamadan aile kurmak istiyorsunuz. Kuracağınız yuva da sağlıklı bir aile hayatı olmayacak malesef. Kendi ayaklarınızın üzerinde duramıyorsunuz, durmak için de çaba sarfetmiyorsunuz. 3 kuruşa elalemin işini yapamam diyorsunuz, tabi evde oturmak rahat geliyor size. Annem babam yatacak yer veriyorlar 3-5 kuruş da harçlık diyorsunuz. Bunu bulduğunuza şükredin. Kimse 30 yaşına kadar çocuğuna bakmak zorunda değil. Siz en büyük kötülüğü kendinize ediyorsunuz. Başkalarına bağımlı olarak yaşıyorsunuz. Kim evlenmek ister ki böyle biriyle?

Simdiki erkekler de saglam, calisan, akilli kizlar istiyorlar.
Sen evinde otur, disari cikma, sonra da evlenemiyorum diye agla. Hatta yasamaktan bik.

Evinde oturdugun yerden muze misin ki adamlar ayagina gelsin seni tanimak icin? Calis diyoruz yok, kursa git insan tani yok... Eee? Ne bekliyorsun?

Evlilik hakkinda hic bir sey bilmiyorsun gibi bir halin var. Kim kime canini veriyormus? Kotu ornek nerede 1000'de 1'mis? Sen once bir gercek hayata don bence. Beklentilerini de gercekci tut. Sonra herkes gibi isine gucune git. Elbet karsina biri cikar. Alinma da evinde evlenemiyorum diye aglamaktan baska birsey yapmayan kiz kime cekici gelir ki? Biraz guclu olmak lazim hayatta.

canim bnm kuzenim 30 yaşında ve 6 ay öncesine kdr hic kimseyle çıkmamasti bile..6 ay önce tanisti sevdi iki hafta once nisanlarini yaptik..bu isler kısmet işi karamsar olma tatlim Allah cikaracaktr dogru insani karsina
allah mutlu etsin darısı başıma inş :) karamsar olmak bende istemem ama durumum iyimser olunacak gibi değil. benim çektiklerimi 30 yaşına bekar girenler ancak anlayabilir.

Bisiklet turlarını denediniz mi? Hem sağlıklı bir aktivite yapmış olursunuz hem de geniş cevre edinirsiniz.

Kendinize çevreler edinin. Kurslara yazilin, yeni ortamlara girin. Kaderinizdeki insan mutlaka bir yerlerdedir, karamsarlığa düşerek ona ulasamazsiniz.. Şu kurudum kaldim içim curudu hhallerinden siyrilin. 30 geç bir yas sayilmaz. Pozitif olun ki pozitif şeyler sizi bulsun :)

Aynen katiliyorum. Ben kocasiz bir hicim, hayatimdan biktim havalari. Bu kadar arabeskin kime ne sempatisi var ki...
Ben erkek olsam istemem. Yastan degil, ama bu havalarda biri cekici gelmez.

ya kız evlenmek istiyorum diyor, birileri de çıkıp git çalış diyor illa her evlilik konusunu çalışmaya, paraya, sözüm ona sosyallige baglamadan edemeyecek yurdum feminist propagandasına maruz kalmış hanımları

yok mu seni birileriyle tanıştıracak bi aracı falan konu sahibi? onlara danış sen bence. aglayıp duracagına biraz fırsatları degerlendir.

elbette öyle ben de önüme çıkan adamla evlenecek değilim ama doğru adam karşıma çıkmıyor ki.

20 yaşımda evlendim 2 tene çocuğum var
bazen o kadar bekar olmak özgür olmak istiyorum kiiiii
bence kıymetini bil evlilik illa olacak ama bekarlık asla geri gelmeyecek
yerinde olmak için neler vermezdim. 2 tane çocuğun var daha ne ister insan. yatağa birlikte girdin de bir adam.

Evlenen bin
evlenmeyen bir pişman.
Kader kismet işi.
Bende o dava senin bu dava benim koşturup duruyorum. Adamı tam def ediyorum...
Hop tebliğ...
En son gidip hukukta okutacaklar, bi ise yarayacaklar.
Hayirlisinı dile kuzum.
SEVGİLER;

allah mutlu etsin darısı başıma inş :) karamsar olmak bende istemem ama durumum iyimser olunacak gibi değil. benim çektiklerimi 30 yaşına bekar girenler ancak anlayabilir.

32 yasindaki kuzenim gecen hafta nisanlandi. Bu yasa kadar neden evlenemedi biliyo musun? Aldigi 1500 lira ayligi annesinin eline saymak zorundaydi cunku. Babasinin kumar borclarini kapatti hasta kardesini ameliyat ettirdi cunku.Ne cekiyosun gercekten merak ettim..

Bence kismet ben 21 yasinda evliyim ve muhtemelen kimse benle evlenmek istemez dite dusunuyordum illa olsun diye bi meragimda yoktu ama oldu ben bile sasirdim benimle mi evlenecek diye cirkin degilim ama ev isinden yemekten sorumluluktan bi haber gezmeyi seven ucari yapida bi kizla genelde erkekler evlenmek istemez ya kafamda o vardi ama olacagi varsada oluyor hala ayniyim ama Allah esimi bana gore yollamiş :) seninde dengin bekliyor bence seni

Ne yapalim, koca mi bulup getirelim?
Hayret birsey. Tabii ki calis diyecegiz. Bu zamanda evde oturan kizi kimse almiyor. Eskidendi onlar.

Seni uzmek icin yazmiyorum ama senin evlenebilme sansin yuzde 10, bilemedin 20 yi gecmez. Yas, guzellik, cirkinlik, hic biri onemli degil, isin yok. Artik bu zamanda kaynanalar gelin olarak, erkekler de es olarak hep calisan kadin araniyorlar, yani 1-0 maglup basliyorsun bu durumda. Hayat sartlari zor, tek kisinin kazanci yetmiyor evlilikte, o bakimdan yani. Hic duymadin mi okul onlerinde oglu icin ogretmen kiz bakinan kaynana adaylarini?

sen evlenmişsin allah bağışlasın bir de çocuğun olacak. böyle rahat konuşuyorsun. beni anlamanı beklemiyorum ama düşüncelerime ve yaşadıklarıma biraz saygı beklerdim. bunları keyfimden yapmıyorum.

Ne yapalim, koca mi bulup getirelim?
Hayret birsey. Tabii ki calis diyecegiz. Bu zamanda evde oturan kizi kimse almiyor. Eskidendi onlar.

alan alıyor sen merak etme. kız iş için yakınmamış, evlenemedigi için yakınmış. sen de diyorsun ki git çalış. alakaya limon skmışsın. ha tabi konu sahibinin çevresi nasıldır bilmem.

alan alıyor sen merak etme. kız iş için yakınmamış, evlenemedigi için yakınmış. sen de diyorsun ki git çalış. alakaya limon skmışsın. ha tabi konu sahibinin çevresi nasıldır bilmem.

Hahaha calismakla evlenmek oyle bir alakali ki bu devirde. Gercekci olmak lazim.
Is icin yakinmadigini okuduk herhalde. Ben de diyorum ki, baska ne yapalim? Adam mi bulup getirecegiz? Muhalefet olacam diye sacmaliyorsunuz.

Neyse ya, burda vah vah vah diye aglamamiz bekleniyordu galiba. Fikir veriyoruz sansini artirmak icin. Baska ne yapalim? Siz de baskasinin fikrine karisacaginiza kendi bildiginiz fikri verip gecin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…