- 15 Kasım 2012
- 124
- 164
- 63
allah mutlu etsin darısı başıma inş :) karamsar olmak bende istemem ama durumum iyimser olunacak gibi değil. benim çektiklerimi 30 yaşına bekar girenler ancak anlayabilir.canim bnm kuzenim 30 yaşında ve 6 ay öncesine kdr hic kimseyle çıkmamasti bile..6 ay önce tanisti sevdi iki hafta once nisanlarini yaptik..bu isler kısmet işi karamsar olma tatlim Allah cikaracaktr dogru insani karsina
Bisiklet turlarını denediniz mi? Hem sağlıklı bir aktivite yapmış olursunuz hem de geniş cevre edinirsiniz.bir kaç yere gittim ama hep 35-40 yaşında kadınlar var bu kurslarda. artık annem de yollamıyor evde iş yap diyor onların sana faydası olmaz diyor. gitara bile gittim ama yetenek de yok ki. ne yapacağımı bile bilmiyorum.
Aynen katiliyorum. Ben kocasiz bir hicim, hayatimdan biktim havalari. Bu kadar arabeskin kime ne sempatisi var ki...Siz birey olamadan aile kurmak istiyorsunuz. Kuracağınız yuva da sağlıklı bir aile hayatı olmayacak malesef. Kendi ayaklarınızın üzerinde duramıyorsunuz, durmak için de çaba sarfetmiyorsunuz. 3 kuruşa elalemin işini yapamam diyorsunuz, tabi evde oturmak rahat geliyor size. Annem babam yatacak yer veriyorlar 3-5 kuruş da harçlık diyorsunuz. Bunu bulduğunuza şükredin. Kimse 30 yaşına kadar çocuğuna bakmak zorunda değil. Siz en büyük kötülüğü kendinize ediyorsunuz. Başkalarına bağımlı olarak yaşıyorsunuz. Kim evlenmek ister ki böyle biriyle?
elbette öyle ben de önüme çıkan adamla evlenecek değilim ama doğru adam karşıma çıkmıyor ki.SIRF EVLENMEK İÇİN EVLENMEYE KALKMA ! evlilik kimine göre iyi, kimine kötü kimine ise ZORdur. Ben 25 yaşımda nişanlandım, yaklaşık 2 yıl nişanlımın şark görevinin bitmesini bekledim, 27 yaşında evlendim, şimdi 28 yaşındayım etrafımda onca adam varken sevdiğim için zora katlandım ama inan ki sevmeden sırf evlenmek için evlenseydim 1 gün bile dayanamazdım
yerinde olmak için neler vermezdim. 2 tane çocuğun var daha ne ister insan. yatağa birlikte girdin de bir adam.20 yaşımda evlendim 2 tene çocuğum var
bazen o kadar bekar olmak özgür olmak istiyorum kiiiii
bence kıymetini bil evlilik illa olacak ama bekarlık asla geri gelmeyecek
allah mutlu etsin darısı başıma inş :) karamsar olmak bende istemem ama durumum iyimser olunacak gibi değil. benim çektiklerimi 30 yaşına bekar girenler ancak anlayabilir.
bence ilk önce kendine bakım yaptır, kendini salma, sonrası kendiliğinden gelirelbette öyle ben de önüme çıkan adamla evlenecek değilim ama doğru adam karşıma çıkmıyor ki.
ya kız evlenmek istiyorum diyor, birileri de çıkıp git çalış diyorilla her evlilik konusunu çalışmaya, paraya, sözüm ona sosyallige baglamadan edemeyecek yurdum feminist propagandasına maruz kalmış hanımları
yok mu seni birileriyle tanıştıracak bi aracı falan konu sahibi? onlara danış sen bence. aglayıp duracagına biraz fırsatları degerlendir.
sen evlenmişsin allah bağışlasın bir de çocuğun olacak. böyle rahat konuşuyorsun. beni anlamanı beklemiyorum ama düşüncelerime ve yaşadıklarıma biraz saygı beklerdim. bunları keyfimden yapmıyorum.Bismillah , Sanki 50 yasina gelmissin , Bune isyan ?
Evlilik öyle aksam esine meyve soymakla keyfli olmuyor ?
Bide güzel yonlerinden bak olaya ..
Akrabalarin sana neden aciyarak bakiyorki , danki hastalikliymis gibi , ne kadar sacma sapan dusunceler bunlar...
hayat evlilikten ibaret degil . Olursa olur olmazda olmasin...
sen bile bukadar evlilik icin isyan edersen , tabiki herkes aciyaeak bakicak sana...
Ne yapalim, koca mi bulup getirelim?
Hayret birsey. Tabii ki calis diyecegiz. Bu zamanda evde oturan kizi kimse almiyor. Eskidendi onlar.
alan alıyor sen merak etme. kız iş için yakınmamış, evlenemedigi için yakınmış. sen de diyorsun ki git çalış. alakaya limon skmışsın. ha tabi konu sahibinin çevresi nasıldır bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?