yeter artık evlenmek istiyorum

Yeni hobiler edinebilir misiniz peki? Mesela bir fotoğrafçılık kursuna gitseniz. Hem yeni birileri ile tanışmış olursunuz hem de kafanız dağılmış olur.
bir kaç yere gittim ama hep 35-40 yaşında kadınlar var bu kurslarda. artık annem de yollamıyor evde iş yap diyor onların sana faydası olmaz diyor. gitara bile gittim ama yetenek de yok ki. ne yapacağımı bile bilmiyorum.

SIRF EVLENMEK İÇİN EVLENMEYE KALKMA ! evlilik kimine göre iyi, kimine kötü kimine ise ZORdur. Ben 25 yaşımda nişanlandım, yaklaşık 2 yıl nişanlımın şark görevinin bitmesini bekledim, 27 yaşında evlendim, şimdi 28 yaşındayım etrafımda onca adam varken sevdiğim için zora katlandım ama inan ki sevmeden sırf evlenmek için evlenseydim 1 gün bile dayanamazdım

çok fazla kısmetim çıkmadı. 2-3 kişiyi de ben istemedim. ama şuan çok pişmanım. 10 yaş üstü erkeğe bile razıyım. yeter ki kendi bir dünyam olsun.
Hayırlısı deyin... Allah evliliginde bekarlıgın da hayırlısını versin...
Sabredin, ne olursa kim olursa olsun demeyin...
Sabrın sonunun kötü olduğunu hiç görmedim...

Bazıları kayınvalidesi ile yaşıyor ve kendine ait bir evi yok, bazılarının çocuğu olmuyor senden bir parça da gitti, bazılarının onun için canını verecek bir eşi falan da yok üstüne dövüyor, aldatıyor. Ve bu rakamlar malesef binde bir falan değil. Keşke böyle iyimser rakamlar olsa. O yüzden inanıyorsan hayırlısını iste.
Duygu Asena'ın Aslında Aşk da Yok diye bir kitabında ablası evlenirken olan şeylere, güzelim yeni perdelere ve yeni eşyalara o kadar özeniyor ki kadın, ilk çıkan kısmetine evet diyor. Aşık değil, sevmiyor bile ama bir evlilik hevesi ile evet diyor. Sonra hiç bir şey hayalindeki gibi gitmiyor. Mutsuz bir evlilik sonra aşık oluyor/olduğunu sanıyor ve kocasını terkediyor. Umarım kıssadan hisse ile nereye varmaya çalıştığımı anlamışsındır.

Bismillah , Sanki 50 yasina gelmissin , Bune isyan ?
Evlilik öyle aksam esine meyve soymakla keyfli olmuyor ?
Bide güzel yonlerinden bak olaya ..
Akrabalarin sana neden aciyarak bakiyorki , danki hastalikliymis gibi , ne kadar sacma sapan dusunceler bunlar...

hayat evlilikten ibaret degil . Olursa olur olmazda olmasin...

sen bile bukadar evlilik icin isyan edersen , tabiki herkes aciyaeak bakicak sana...

allah razi olsun. senin için de çok üzüldüm. mutlu güzel bir evlilik neden bize nasip olmuyor bir günah mı işledik bilmeden

çok haklısın ama çalıştığım zamanlarda evlilik konusunda yine canım sıkılıyordu. dünyanın işinini 3 kuruşa yapmak artık ağırıma gidiyor. kendimde o gücü ve enerjiyi hissetmiyorum. ama artık aileme yük olduğum için bir işe girmem gerek. artık doğum günümde bana hediye bile almıyorlar. yemeğimi ve yatağımı veriyorlar 3-5 kuruş da harçlık o kadar. hayatta amacım yok gibi

Arkadaşlarınıza söyleyin?

Biz hep arkadaşlarımızı birbirleriyle tanıştırıyoruz?

Sizde bizim gibi çöp çatanlar yok mu?
artık bekar arkadaşım kalmadı ki. evlilerle de çok ender görüşüyoruz o da rastgelirsek. kimse bekar insanla arkadaşlık yapmak istemiyor. acaba nazar ederim diye mi korkuyorlar ben her manada yalnızım

Aklima aysen grudanin bir filmi vardi o geldi..basligi okuyunca...Allah hayirlisini versin

öyle bi yazmışsın ki tüm yaşama sevincimi aldın götürdün, hayat ışıgımı söndürdün. hiç böyle bi derdim yok ama karamsarlıgın bulaştı yine de.

keşke ben de 26 yaşında olsaydım da biraz daha iyimser olsaydım. ama ben 30 yaşındayım. yazması bile çok zor. siz siz olun 30 yaşınıza bekar girmeyin her gece saatlerce ağlıyorum. sığıntı gibi babamın evinde kalmaktan bıktım. hiçbiriyle anlaşamıyorum artık. evlenip gitmemi istiyorlar. haksız da değiller.

Ya niye çokesin bukadar umutsuz olma Rabbimin bir bildiği vardır hayat enerjini düşürme iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…