bir kaç yere gittim ama hep 35-40 yaşında kadınlar var bu kurslarda. artık annem de yollamıyor evde iş yap diyor onların sana faydası olmaz diyor. gitara bile gittim ama yetenek de yok ki. ne yapacağımı bile bilmiyorum.Yeni hobiler edinebilir misiniz peki? Mesela bir fotoğrafçılık kursuna gitseniz. Hem yeni birileri ile tanışmış olursunuz hem de kafanız dağılmış olur.
yok valla bulunmuyo ya gercekten allah cırkın sansı versın derlerya keske cırkın sansım olsaydıne güzel daha 25 yaşındasın. değerini bil... güzelliğin gitmeden bulursun birini ya ben ne yapayım. 30 yaşına geldim. çöktüm gittim. artık yaşıtlarım beni beğenmez
SIRF EVLENMEK İÇİN EVLENMEYE KALKMA ! evlilik kimine göre iyi, kimine kötü kimine ise ZORdur. Ben 25 yaşımda nişanlandım, yaklaşık 2 yıl nişanlımın şark görevinin bitmesini bekledim, 27 yaşında evlendim, şimdi 28 yaşındayım etrafımda onca adam varken sevdiğim için zora katlandım ama inan ki sevmeden sırf evlenmek için evlenseydim 1 gün bile dayanamazdımartık yaşamaktan bıktım... 30 yaşına geldim, etrafımdaki herkes evlendi, en son benden 3 yaş küçük kuzenim evlendi ve şimdi balayındalar. evlerine gittiğimde o kadar imrendim kionlar mutlu olsunlar tabi ama artık ben de mutlu olmak istiyorum. özenle aldığım çeyizlerimi evimde açmak istiyorum. artık her gece ağlamaktan bıktım. arkadaşlarım beni düğünlerine çağırıyorlar çoğuna gitmiyorum bile. ben de kendi evim olsun istiyorum. akşamları annemle babama meyve soymak değil de eşime meyve soymak istiyorum. çocuğum olsun onu emzireyim istiyorum. eş,dost,akraba bana acıyarak bakıyor artık.bunu hissediyorum. ben ki yaşam enerjisiyle dolu biriydim ama artık çürüdüğümü hissediyorum. yeni güne uyanmamın artık hiç bir anlamı yok. evde hiç bir şeye karışamıyorum, çünkü benim evim değil. artık onlara yük olmaktan da bıktım. uzun süredir çalışmıyorum da. ama benim sorunum çalışmak değil. lütfen böyle tavsiyeler vermeyin. sanki bir yaşamın kıyısındayım ve dalgalar yüzüme yüzüme vuruyor.
5 tane kuzenim dışarı çıkarken artık beni çağırmıyorlar, çünkü artık onlara göre yaşlıyım. zaten onlarla olsam kendimi yük gibi hissediyorum. benden 4-5 yaş ufaklar. onların bile sevgilileri var. yazın 1 kuzenim daha evlenecek, benden 5 yaş küçükçok kötü durumdayım..
yıllardır bekliyorum zaten. artık yoruldum. bir yerlerden bir şey olur diye bekliyorum.Merak etmeyin nasibiniz bir açılır, beklediğinizden daha iyi olur...
Hayırlısı deyin... Allah evliliginde bekarlıgın da hayırlısını versin...çok fazla kısmetim çıkmadı. 2-3 kişiyi de ben istemedim. ama şuan çok pişmanım. 10 yaş üstü erkeğe bile razıyım. yeter ki kendi bir dünyam olsun.
siz böyle tavsiye verince kendimi daha kötü hissediyorum. 1000 evlilikten 1 i kötü diye evlilik neden kötü olsun. kıymetini bilmiyorsunuz!! kendine ait bir ev,senden bir parça ve senin için canını bile verebilecek bir eş. ahhh ahhh
allah razi olsun. senin için de çok üzüldüm. mutlu güzel bir evlilik neden bize nasip olmuyorbol bol dua et cnm Rabbimle konus gec olsun ama guc olmasin ben 23 yasinda evlendimde ne oldu senin gibi hayaller kuruyordum ceyizlerimi evimde acicam falan diye evlendim 50 gun evli kaldim simdi bosaniyoruz ve o cok ozendigim ceyizlerim o evde kaldi icim yaniyor ama napiyim yasiyorum boyle olsa daha mi iyi beterin beteri var ellerimdeki kinalar bile yeni cikmisti elimden ve ben ayriliyorum nasil sence yuregim durmadan kaniyor 4 aydir kendimde degilim senin icin cok icten dua ediyorum insallahhhhhh Rabbim en kisa zamanda istedigin gibi birini cikarir karsina ve saygi sevgi cercevesinde bi evliligin olur ve guzelde yavrularin olur en kisa zamanda insallahhhhhhhh ve bir omur boyu berbaer el ele olursunuz esinle bunu cok ictennnn soyluyorum kadir mevlam Rabbimmmm yuce Allahimmm duysun sesimi ve en kisa zamanda gozyaslarin dinsin
belkide Rabbimden afff dileyelim ozaman yapicak baska bisey yokallah razi olsun. senin için de çok üzüldüm. mutlu güzel bir evlilik neden bize nasip olmuyorbir günah mı işledik bilmeden
çok haklısın ama çalıştığım zamanlarda evlilik konusunda yine canım sıkılıyordu. dünyanın işinini 3 kuruşa yapmak artık ağırıma gidiyor. kendimde o gücü ve enerjiyi hissetmiyorum. ama artık aileme yük olduğum için bir işe girmem gerek. artık doğum günümde bana hediye bile almıyorlar. yemeğimi ve yatağımı veriyorlar 3-5 kuruş da harçlık o kadar. hayatta amacım yok gibiSiz istememişsiniz ama ben bu yönde tavsiye vereceğim.
Eğitim durumunuzu bilmiyorum ama herkesin yapabileceği bir şeyler olduğunu düşünüyorum.
Çalışmayan bekar kadının akraba ziyaretleri ve gezmeler dışında doğru dürüst bir ortama girdiği nadir görülür.
Evlenmeyi bu kadar çok istiyorsanız düğünlerine özendiğiniz akrabalarınızdan farklı insanlar görmelisiniz.
Çalışmak sadece değişik ortamlarda bulunmak için de değil...
İnsanın kendini daha dinamik, güçlü ve sağlam hissetmesini sağlar.
Evliliğinizde harcamalarınızı özgürce yapmanızı, evlatlarınıza bu yönde örnek olmanızı...
Şu anda ailenize yük olduğunuzu düşünüyorsunuz evlenince eşiniz için de aynı şeyi düşünmemenizi...
Yani duymak istemediğiniz bu tavsiyenin sizi düşlediğiniz hayata yaklaştıracağını düşünüyorum ben...
artık bekar arkadaşım kalmadı ki. evlilerle de çok ender görüşüyoruzArkadaşlarınıza söyleyin?
Biz hep arkadaşlarımızı birbirleriyle tanıştırıyoruz?
Sizde bizim gibi çöp çatanlar yok mu?
ne güzel daha 25 yaşındasın. değerini bil... güzelliğin gitmeden bulursun birini ya ben ne yapayım. 30 yaşına geldim. çöktüm gittim. artık yaşıtlarım beni beğenmez
artık yaşamaktan bıktım... 30 yaşına geldim, etrafımdaki herkes evlendi, en son benden 3 yaş küçük kuzenim evlendi ve şimdi balayındalar. evlerine gittiğimde o kadar imrendim kionlar mutlu olsunlar tabi ama artık ben de mutlu olmak istiyorum. özenle aldığım çeyizlerimi evimde açmak istiyorum. artık her gece ağlamaktan bıktım. arkadaşlarım beni düğünlerine çağırıyorlar çoğuna gitmiyorum bile. ben de kendi evim olsun istiyorum. akşamları annemle babama meyve soymak değil de eşime meyve soymak istiyorum. çocuğum olsun onu emzireyim istiyorum. eş,dost,akraba bana acıyarak bakıyor artık.bunu hissediyorum. ben ki yaşam enerjisiyle dolu biriydim ama artık çürüdüğümü hissediyorum. yeni güne uyanmamın artık hiç bir anlamı yok. evde hiç bir şeye karışamıyorum, çünkü benim evim değil. artık onlara yük olmaktan da bıktım. uzun süredir çalışmıyorum da. ama benim sorunum çalışmak değil. lütfen böyle tavsiyeler vermeyin. sanki bir yaşamın kıyısındayım ve dalgalar yüzüme yüzüme vuruyor.
5 tane kuzenim dışarı çıkarken artık beni çağırmıyorlar, çünkü artık onlara göre yaşlıyım. zaten onlarla olsam kendimi yük gibi hissediyorum. benden 4-5 yaş ufaklar. onların bile sevgilileri var. yazın 1 kuzenim daha evlenecek, benden 5 yaş küçükçok kötü durumdayım..
keşke ben de 26 yaşında olsaydım da biraz daha iyimser olsaydım. ama ben 30 yaşındayım. yazması bile çok zor. siz siz olun 30 yaşınıza bekar girmeyinBu işler kısmet işi bende 26 yaşındayım herkes evlen evlen diyor ama olmayınca olmuyor ama ben umutsuzluğa kapılmıyorum herşeyde vardır bir hayır :) Bence sizde umutsuz olmayın elbet sizinde bir yerlerde bekleyen kısmetiniz vardır zamanını bekliyordur çıkmak için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?