29 yaşımda evlendim. 1 yıl daha bekar kalsam yine anlamazdım herhalde.allah mutlu etsin darısı başıma inş :) karamsar olmak bende istemem ama durumum iyimser olunacak gibi değil. benim çektiklerimi 30 yaşına bekar girenler ancak anlayabilir.
kimse bekar insanla arkadaşlık yapmak istemiyor. acaba nazar ederim diye mi korkuyorlarben her manada yalnızım
Seni uzmek icin yazmiyorum ama senin evlenebilme sansin yuzde 10, bilemedin 20 yi gecmez. Yas, guzellik, cirkinlik, hic biri onemli degil, isin yok. Artik bu zamanda kaynanalar gelin olarak, erkekler de es olarak hep calisan kadin araniyorlar, yani 1-0 maglup basliyorsun bu durumda. Hayat sartlari zor, tek kisinin kazanci yetmiyor evlilikte, o bakimdan yani. Hic duymadin mi okul onlerinde oglu icin ogretmen kiz bakinan kaynana adaylarini?
okul önleri mi?Seni uzmek icin yazmiyorum ama senin evlenebilme sansin yuzde 10, bilemedin 20 yi gecmez. Yas, guzellik, cirkinlik, hic biri onemli degil, isin yok. Artik bu zamanda kaynanalar gelin olarak, erkekler de es olarak hep calisan kadin araniyorlar, yani 1-0 maglup basliyorsun bu durumda. Hayat sartlari zor, tek kisinin kazanci yetmiyor evlilikte, o bakimdan yani. Hic duymadin mi okul onlerinde oglu icin ogretmen kiz
bakinan kaynana adaylarini?
Tebrik ederim. ....Sizi görmeden benim içimi sıktınız konu sahibi belki de bu negatifliğiniz yüzünden etrafınızda kimse yoktur. Bu kadar olumsuz olmak ne için kim için? Hasta mısınız? Muhtaç mısınız? Ya bi etrafınıza bakın bi dünyaya bakın milletin ne dertleri var, bugün bir adam karısının gözleri önünde başından vuruldu ölüm kalım savaşı veriyor. Bugün bir kadın kocasının acısına dayanamadı erken doğurdu kocası yerin bilmemkaç metre altında ve muhtemelen artık yaşamıyor.
Sizin derdiniz de kendinize göre derttir elbet ama öyle bir psikolojiye girmişsiniz ki kurudum çürüdüm öldüm bittim allah aşkına yapmayın ya nedir yani hiç evlenmesem nolurdu ki? Eşimle tanışmamış olsam şu an ben de bekardım 31 yaşımda öyle her çıktığın adamla olmuyor çünkü. evlilik bambaşka bir mesele.
Ayrıca 30 yaşındasınız ama masallara inanıyorsunuz kimse o masallardaki evliliği yaşamıyor. onu bi bilin de ona göre hayırlısını isteyin allahtan.
artık bekar arkadaşım kalmadı ki. evlilerle de çok ender görüşüyoruzo da rastgelirsek. kimse bekar insanla arkadaşlık yapmak istemiyor. acaba nazar ederim diye mi korkuyorlar ben her manada yalnızım
siz böyle tavsiye verince kendimi daha kötü hissediyorum. 1000 evlilikten 1 i kötü diye evlilik neden kötü olsun. kıymetini bilmiyorsunuz!! kendine ait bir ev,senden bir parça ve senin için canını bile verebilecek bir eş. ahhh ahhh
Valla incitmek icin yazmadim, gercek bu. Evlenemez de demedim, sansi az dedim. Bu zamanda calismayan, eli ekmek tutmayan bir kadinin koca bulma sansi calisan bir kadina nazaran cok daha az. Eskiden bir kisinin kazanci bir evi gecindirmeye yetiyordu, artik oyle degil. Evlilikler de buna gore yeniden sekilleniyor, her iki tarafin da calismasi ongoruluyor. Oyle iken evde oturana talip olan sayisi cok azaliyor. Hatta daha cok ikinci evliligini yapmak isteyen, daha onceki evliliginden olma cocuguna anne arayan erkeklerin tercihidir evde oturan kiz ne yazik ki.. bu da hayatin gercekleri.. Istisnalar kaideleri bozmaz.öyle demeyin ya yazıktır .. incitmeyin benim halam da 30 küsür evlenmiş hemde kocası küçükmüş gül gibi valla kısmet işleri o öğretmen kızlarda almıyolardır heralde ne saçma ya bende duydum ama onur kırıcı
artık bekar arkadaşım kalmadı ki. evlilerle de çok ender görüşüyoruzo da rastgelirsek. kimse bekar insanla arkadaşlık yapmak istemiyor. acaba nazar ederim diye mi korkuyorlar ben her manada yalnızım
amanin... evde sigara icme yasagi koyun, doktor soyledi filan deyin, balkonda icsin.. Hem ikide bir balkona cikmak zor gelir, kendi de azaltir sigarayi...29 yaşında bekarim.1.5 gun tatilim vardi ev isi yapa yapa canim cikti bende kendime ait derli toplu vir evim olsun istiyorum.sigaraya alerjim var ve babam bi tabur sigara icmis gibi evi duman yapiyo nefes dahi alamiuoruz.arkadaslarimin benden 6 yas kucuk kuzemin cocuklari okuka basladi ama sen kadar karamsar degilim.kendine ceki duzen ver bi silkelen ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?