Yeter artık 😤

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.332
18.895
248
28
Üst üste konu açmayı hiç sevmem ama birkaç aydır aynı durumdan muzdaribim çevremde de pek anlayan çıkmadı. Sürekli aynı türde rüya görüyorum. Bir ev var eski bir arkadaşımın evi gibi. O eve giriyorum ve bir şeyler arıyorum heyecanlı bir şekilde. Önceki rüyalarımda arkadaşım evde olmuyordu son rüyamda o da vardı. Başka bir yere gitmem gerekiyordu fakat yol yine o eve çıktı içine girdim yine aramaya başladım. Sonra evin sahibi olan eski arkadaşı. da geldi. Aramız bozuk gibi ama yıllar oldu görüşmeyeli. Rüyamda da tavırlıydı bana. Bu evi birkaç aydır hep görüyorum ve içinde bir şeyler arıyorum. Uyandığımda ise o kadar yorgun oluyorum ki hep geç uyanıyor ve her yere geç kalıyorum belalım gibi oldu artık. Bu kişiyle görüşmeyeli 2 yılı geçti ama son zamanlarda oldu bu durum. Günlük modumu da etkiliyor mesela şuan çok halsizim..

Benim aklıma geleni söyleyeyim :) Siz bu evin sahibi olan arkadaşınızı kırıp üzmüş olabilir misiniz ? Size çok alınmış gönül koymuş olabilir mİ ? Vicdanen belki de bu şekilde rüya görüyor olabilirsiniz. Eğer bu şekilde bişeyse gidin gönlünü alın. Sürekli evde bişeyler aramanız da bence orda arkadaşınızı arıyordunuz.....

Benim aklıma geleni söyleyeyim :) Siz bu evin sahibi olan arkadaşınızı kırıp üzmüş olabilir misiniz ? Size çok alınmış gönül koymuş olabilir mİ ? Vicdanen belki de bu şekilde rüya görüyor olabilirsiniz. Eğer bu şekilde bişeyse gidin gönlünü alın. Sürekli evde bişeyler aramanız da bence orda arkadaşınızı arıyordunuz.....
Karşılıklı bir kırıp üzme oldu ama daha çok o kırdı. Evde aradığım şey ona aldığım bir şeydi sanırım

Geçmişte yaşanmış bir olayınız var. Aynı rüyayı tekrar tekrar görüyor ve baya rahatsız oluyorsunuz. Travma gibi geldi bana. Arkadaşınızla aranızda her ne olmuşsa etkilenmişsiniz. Bu durum hayatınızı olumsuz etkiliyorsa bir uzmandan yardım alabilirsiniz

Aranızda ne geçti bilmiyorum ama şahsi fikrim şu yönde karşı taraf çok kırılmış olmalı ki sizi cok düsünüyordur/düsünmüstür onun enerjisi sizi sarmıs olmalı. Yada icten ice bu vaka sizi çok kemirmiştir farkında olmadan bilinçaltınıza islemistir devamlı görmüs olmalısınız.

Aranızda ne geçti bilmiyorum ama şahsi fikrim şu yönde karşı taraf çok kırılmış olmalı ki sizi cok düsünüyordur/düsünmüstür onun enerjisi sizi sarmıs olmalı. Yada icten ice bu vaka sizi çok kemirmiştir farkında olmadan bilinçaltınıza islemistir devamlı görmüs olmalısınız.
İşte bahsettiğim enerji, buna benzer bir şey

O arkadaşla bitmeyen hesabınız var belli ki. Belki sadece özlüyorsunuz bir yerde. Bastırılmış ne varsa artık.
Ama sizin rüyanız yine iyi. Benim bir tanıdığım hep aynı rüyayı görüyordu. Gece uyanıyor (aslında uyumaya devam ediyor, ama rüyasında uyanıyor) . Oda karanlık. Yatağının yanında bir adam duruyor. Konuşmuyor, ama ona bakıyor hareketsiz. Ama hep aynı adam. Yüzünü göremiyor ama karanlıktan. Bağırarak uyanıyormus bu rüyalardan. Ne zaman aklıma gelse ürperiyorum

İşte bahsettiğim enerji, buna benzer bir şey
Ben hayatta rüya tabirrlerine inanmam. Açıp rüyamda gördüğüm şeylerin anlamlarına bakmam işsizlikten uydurulmus seyler mesela. Yılan mesela çok düşmanca anlatılıyor ama değil, düşüncenin gücüne çok inanırım cok kuvvetlidir. Geçen yaz kırıldıgım bir arkadasımı günlerce düsünmüstüm çok düsünmüstüm sonra bana yazmıstı seni rüyalarımda görüyordum diye. Düsünce düsünceyi çekiyor.

Rüya tabirine inanırım çünkü Yusuf peygamberin yaptığı bir şey. Ama enerji konusunda aynı fikirdeyim. Rüyamda gördüğüm ya da aklıma sıkça gelen kişilerle ilgili bir şey olur genelde. Yani istemsiz düşünsem bile. Mesela vatan şaşmazın vefat ettiği gün, sürekli aklıma geldi, halbuki kendisinin fanı falan değilim. Arkadaşımı rüyamda çok sıkıntılı gördüm, aradım, bayağı sıkıntısı varmış vs. İyi ya da kötü fark etmiyor, bu sezginin açıklamasını tam olarak bilmiyorum

Konunuzla ilgili bir sey diyemem ama ben de ruyalarimdan biktim artik. Ben de anlatayim belki birileri yardim eder.
4 yildir ruyalarimda rahmetli komsumuzu goruyorum. Benimle ayni yaştaydi. Gencecik yaşinda banyoda ölu bulundu. Hayati da cok zor gecmisti zaten. Ölduyunu duydugumda cok uzulmustum.
4 yildir ruyalarim giriyor. Başlarda korkutuyordu beni. Cok korkuyordum, her gun de ruyamda goruyordum. Dayanamadim anneme anlattim, annem evine gitti, rahmetlinin ailesiyle konustu, mezarina gitti, kuran okuttu, helva dagitti. Yine gormeye başladim ama eskisi gibi her gun degil. Artik korkutmuyordu da beni ruyamda. Annesi (rahmetli) de ruyama girmeye başladi, annem yine kuran okuttu onlara. 4 yil oldu hala ruyama giriyorlar. Sorun ne anlamiyorum. Hic bir kotuluk gelmedi benden onlara. Kizdan bana cok geldi ama benden ona asla. Bazen bu ruyalar yuzunden kafayi yedigimi hiss ediyorum (((

Rüya tabirine inanırım çünkü Yusuf peygamberin yaptığı bir şey. Ama enerji konusunda aynı fikirdeyim. Rüyamda gördüğüm ya da aklıma sıkça gelen kişilerle ilgili bir şey olur genelde. Yani istemsiz düşünsem bile. Mesela vatan şaşmazın vefat ettiği gün, sürekli aklıma geldi, halbuki kendisinin fanı falan değilim. Arkadaşımı rüyamda çok sıkıntılı gördüm, aradım, bayağı sıkıntısı varmış vs. İyi ya da kötü fark etmiyor, bu sezginin açıklamasını tam olarak bilmiyorum
Şu an secret diye bir kitap okuyorum çekim yasası ile ilgili çok etkilendim, size de öneririm

Konunuzla ilgili bir sey diyemem ama ben de ruyalarimdan biktim artik. Ben de anlatayim belki birileri yardim eder.
4 yildir ruyalarimda rahmetli komsumuzu goruyorum. Benimle ayni yaştaydi. Gencecik yaşinda banyoda ölu bulundu. Hayati da cok zor gecmisti zaten. Ölduyunu duydugumda cok uzulmustum.
4 yildir ruyalarim giriyor. Başlarda korkutuyordu beni. Cok korkuyordum, her gun de ruyamda goruyordum. Dayanamadim anneme anlattim, annem evine gitti, rahmetlinin ailesiyle konustu, mezarina gitti, kuran okuttu, helva dagitti. Yine gormeye başladim ama eskisi gibi her gun degil. Artik korkutmuyordu da beni ruyamda. Annesi (rahmetli) de ruyama girmeye başladi, annem yine kuran okuttu onlara. 4 yil oldu hala ruyama giriyorlar. Sorun ne anlamiyorum. Hic bir kotuluk gelmedi benden onlara. Kizdan bana cok geldi ama benden ona asla. Bazen bu ruyalar yuzunden kafayi yedigimi hiss ediyorum (((
Kötülük çok gelmiş size, sanırım size sinyal veriyor “hakkını helal et” diye. Siz hakkınızı helal edin fakir fukaraya yardım edin.

Valla bilemedim cok ilginc ama arkadasinizla konusun bence ben gordugum ruyalardan cok etkilenirim zamaninda ilk evliligimde hep ruya gorurdum surekli basimda eski es kisisi baska bir adam hep cagirirdi beni gitmekle gitmemek arasinda kalirdim ama en sonunda reelde gittim evlendim yani 😂

Bende geçen burada eski sevgilimden bahsettiğimden beri onu görüyorum rüyamda, evleniyoruz falan.. Ay çok romantik 😂
Anneme sorduğumda "yine aynı rüyayı göreceğin düşündüğün için sürekli o rüyayı görüyorsun" dedi. Aklıma yattı, mantıklı konuşuyor kadın. Belki senin durumunda öyledir.

Kötülük çok gelmiş size, sanırım size sinyal veriyor “hakkını helal et” diye. Siz hakkınızı helal edin fakir fukaraya yardım edin.
Hakli ola bilirsiniz, hic aklima gelmedi helallik alma gibi bir isteyinin oldugunu. Peki annesi neden ruyama giriyor acaba? Surekli ana kiz ruyamdalar.

Herkes kendi rüyalarını bilir bence. Mesela benim rüyalarım 3 çeşittir. Bir çeşidi malum olur gördüğüm kişi ile ilgili birşeyler vardır. Örnek verecek olursam. Rüyamda Bülent Ecevit'i gördüm elinde kaplumbağa vardı seviyordu. Ertesi gün öldü adam haberlere çıktığında ben dün gece görmüştüm zaten demiştim. Bunun gibi.
İkinci çeşidi bir kaç gün içinde durum,olay,nesne kafama takıldıysa onla ilgili bir rüya görürüm. Bilinçaltım o kadar yüklü ki gördüğüm rüyalar en ala Hollywood filminde bile zor kurgulanır.
Üçüncü çeşidide tekrar eden rüyalarım. Onlarda zaten yaşadığım ağır şeylerin bana kalanları.

Sizdeki 3. gibi birşey olmuş ardınızda bırakamışsınız sürekli arıyorsunuz

Bende geçen burada eski sevgilimden bahsettiğimden beri onu görüyorum rüyamda, evleniyoruz falan.. Ay çok romantik 😂
Anneme sorduğumda "yine aynı rüyayı göreceğin düşündüğün için sürekli o rüyayı görüyorsun" dedi. Aklıma yattı, mantıklı konuşuyor kadın. Belki senin durumunda öyledir.
İlk defa böyle bir durum geliyor başıma uyumaya korkar oldum. Rüyada korkunç bir şey yok ama o ev bana çok değişik geliyor ve aşırı heyecan duyuyorum evde aradığım şeyi bulmaya çalışırken. Ama 3 rüyada da o şeyi bulamadım.

Back
X