Yeter artık 😤

Hakli ola bilirsiniz, hic aklima gelmedi helallik alma gibi bir isteyinin oldugunu. Peki annesi neden ruyama giriyor acaba? Surekli ana kiz ruyamdalar.
Yattıgı yerde rahat degildir malum oluyordur size helallik istiyordur, siz hakkınızı helal edin kötülüğü dokunmus. Annesiyle aranız nasıldı bilmiyorum ama kızının kötülüğü olmus biliyordur belki onaylamıstır belki dedikodunuz anne kız arasında sinsi sinsi gezmiştir. İnsanlar korkunc bir varlık bilinmiyor. Toprakları bol olsun bunca sene görmeniz hiç hayra alamet degil.

kafaya taktim bir mevzu var, ben hataliyim,
ara ara gorurum ruyamda, ozellikle yorgun ve stresli donemlerimde,
oyle baskasi ile de ilgili degil ki, arayayim ozur dileyeyim de rahatlayayim :KK14:

kafaya taktim bir mevzu var, ben hataliyim,
ara ara gorurum ruyamda, ozellikle yorgun ve stresli donemlerimde,
oyle baskasi ile de ilgili degil ki, arayayim ozur dileyeyim de rahatlayayim :KK14:
Özür dileyeceğim bir durum yok işin kötüsü. Kendisi anneme küfretmiş bir insan. Öyle tuhaf bir enerjiyle uyanıyorum ki tüm günüm kötü geçiyor. Bu gece uyandım tekrar uyudum yine aynı rüyayı gördüm.

Yattıgı yerde rahat degildir malum oluyordur size helallik istiyordur, siz hakkınızı helal edin kötülüğü dokunmus. Annesiyle aranız nasıldı bilmiyorum ama kızının kötülüğü olmus biliyordur belki onaylamıstır belki dedikodunuz anne kız arasında sinsi sinsi gezmiştir. İnsanlar korkunc bir varlık bilinmiyor. Toprakları bol olsun bunca sene görmeniz hiç hayra alamet degil.
Ölunun arkasindan konusmazlar diye fazla anlatmadim onlari ama anne kiz ayni karakterdelerdi.
Amin insALLAH, hamileyken kiz cok korkutuyordu, bebegime bir sey yapacak diye korkuyordum o siralar ve ya beni yanina aparacagini dusunuyordum. 4 yildir da rahat birakmamalari beni korkutuyor.

Ölunun arkasindan konusmazlar diye fazla anlatmadim onlari ama anne kiz ayni karakterdelerdi.
Amin insALLAH, hamileyken kiz cok korkutuyordu, bebegime bir sey yapacak diye korkuyordum o siralar ve ya beni yanina aparacagini dusunuyordum. 4 yildir da rahat birakmamalari beni korkutuyor.
Çok üzüldüm, siz korkmayın lütfen bol bol dua edin. Bir şekilde uzaklaşacaklardır sizden.

Üst üste konu açmayı hiç sevmem ama birkaç aydır aynı durumdan muzdaribim çevremde de pek anlayan çıkmadı. Sürekli aynı türde rüya görüyorum. Bir ev var eski bir arkadaşımın evi gibi. O eve giriyorum ve bir şeyler arıyorum heyecanlı bir şekilde. Önceki rüyalarımda arkadaşım evde olmuyordu son rüyamda o da vardı. Başka bir yere gitmem gerekiyordu fakat yol yine o eve çıktı içine girdim yine aramaya başladım. Sonra evin sahibi olan eski arkadaşı. da geldi. Aramız bozuk gibi ama yıllar oldu görüşmeyeli. Rüyamda da tavırlıydı bana. Bu evi birkaç aydır hep görüyorum ve içinde bir şeyler arıyorum. Uyandığımda ise o kadar yorgun oluyorum ki hep geç uyanıyor ve her yere geç kalıyorum belalım gibi oldu artık. Bu kişiyle görüşmeyeli 2 yılı geçti ama son zamanlarda oldu bu durum. Günlük modumu da etkiliyor mesela şuan çok halsizim..
birbirinizde bir şeyiniz kaldı mı?

O arkadaşınız sizi düşünüyor, size de böyle ayan oluyor bence. Yakında size ulaşır diye tahmin ediyorum. Modunuzu düşürmeyin dua okuyun

Düzenli olarak bir yerlere telaşla koşup asla o yere varamadığım bir rüya görürüm.
Bir de birine ulaşmak isteyip asla ulaşamadım bir rüyam vardır ki en sevdiğim.
3. olarak da lisede derlsrden kaldığımı be liseyi bitiremediğimi görürüm şu anki yaşımda ama. Nasıl enftet etti isem liseden kabusum bitmedi hala...
Sabah leş gibi uyanırım bu 3 rüya sonrası.
Psikiyatristim rüyalara öenm verirdi aynı zamanda danışmanlıkta verirdi bana da bir şeyler demişti bu rüyalar ile ilgili.
Çok mantıklı şeyler
Sizn olayını da bence psikolojik bir mesele. O kişi ile bitirilemeyen bir dialog hesaplaşma Oz olabilir.

Eşya olarak bende bir tek yüzüğü var onda ise ona aldığım bir hediye
benim teyzem böyle bir rüya görüyordu sürekli kendi teyzesinin evinden ne olduğunu göremediği bir şeyi gidip alıyormuş, o şey her neyse onu gidip alıcam diyormuş.şimdi ona sordum bu konuyu hatta.büyük teyze rahmetli oldu köye gidildi, onun kızı teyzeme bir vitrin eşyası uzattı "annem her önünden geçtiğinde bunu X'e verelim derdi" dedi.aldık geldik rüyalar da bitti.ordan aklıma geldi acaba iki taraftan biri bir eşyasını mı unuttu / arıyor/ ya da lazım olacak vs

Düzenli olarak bir yerlere telaşla koşup asla o yere varamadığım bir rüya görürüm.
Bir de birine ulaşmak isteyip asla ulaşamadım bir rüyam vardır ki en sevdiğim.
3. olarak da lisede derlsrden kaldığımı be liseyi bitiremediğimi görürüm şu anki yaşımda ama. Nasıl enftet etti isem liseden kabusum bitmedi hala...
Sabah leş gibi uyanırım bu 3 rüya sonrası.
Psikiyatristim rüyalara öenm verirdi aynı zamanda danışmanlıkta verirdi bana da bir şeyler demişti bu rüyalar ile ilgili.
Çok mantıklı şeyler
Sizn olayını da bence psikolojik bir mesele. O kişi ile bitirilemeyen bir dialog hesaplaşma Oz olabilir.
Hesaplaşma imkanım yok. Ölene dek bu rüyayı mı göreceğim cidden yorucu

benim teyzem böyle bir rüya görüyordu sürekli kendi teyzesinin evinden ne olduğunu göremediği bir şeyi gidip alıyormuş, o şey her neyse onu gidip alıcam diyormuş.şimdi ona sordum bu konuyu hatta.büyük teyze rahmetli oldu köye gidildi, onun kızı teyzeme bir vitrin eşyası uzattı "annem her önünden geçtiğinde bunu X'e verelim derdi" dedi.aldık geldik rüyalar da bitti.ordan aklıma geldi acaba iki taraftan biri bir eşyasını mı unuttu / arıyor/ ya da lazım olacak vs
Eşya onda duruyor mu bilmiyorum ama bana lazım olacak bir şey değil aynı sizinki gibi bir vitrin eşyası

Back
X