yeter artik napayim?ya kisiligimden ya ondan vazgecegim..

o ıkı tane kızla tatıle gitcem dese normal karsılarmısınız sizde kıskanırdınız bnce onun kıskanması normal .erkek sonuçta kardesın akraban degıl kırk yabancı.nolur nolmaz.tvde dzıelrdede goruyoruz arkadaş olanları .

Yaslariniz kac senin ve sevgilinin?

eğer gerçekten devam etmek istiyorsanız belki o çok bozulduğu uludağ planını iptal edebilirsiniz, hatta ona bunu söyleyip gönlünü alıp başbaşa gitmek istediğinizi söyleyebilirsiniz, böyle bir imkan var mı bilmiyorum tabi. sonuçta sizi seviyormus, cok ilgili davranmış, ailesiyle tanistirmak da istemiş, gönlünü almanız zor olmaz diye düşünüyorum.
ve ayrıca her ilişkide herkes biraz taviz verir alışkanlıklarından, böyle böyle orta yolda buluşup anlasilarak ilişki ilerler. sadece bu tavizlerin tek taraflı ve şiddetli olmamasına dikkat edin, o zaman özgürlük kısıtlanır ama küçük dozlardan zarar gelmez.

kiz, bu senin olmak istedigin kisi, yasamak istedigin marji hayat dmi, boyle uydura uydura kendini mutlu edeceksin?
yok atarlanmis da, ozgurlugune duskunmus de, oyle seylere gelemezmis de, cok net konusmusmus da.. he he.. anlatis tarzin bile yapmaciklik ve sahtelik kokuyo..
git kendi kapinin onunde oyna

Sen özgür olmakla erkeğin damarına basma olayını bayağı karıştırmışsın. Küfürlü konuşma bir de rica ediyorum. Daha küçüksün anladığım kadarıyla bir kadının küfür etmesi zaten çok itici, bir de erkek arkadaşına ediyorsan 10 kat daha beter...

Tamam tesekkurler.akli basinda konusan birisiniz soyledigim uygunsuz kacmis olabilir ve tabi ki de gitmeyecegim.bir an gaza gelip soyledim galiba ben babamla caliscam deyince.tesekkurler

Yok ben erkeklerin oldugu yerde pek kufretmem her ne kadar sevsem de.nerde erkek arkadasima kufrettim onu da anlayamadim ki ayrildigim da mi

öncelikle gece seni 12 de nereden alıyım diyip sana karışmayıp ses çıkarmayan değil ona hiçbir erkeğe güvenme. seni kullanmak istiyor olabilir, rahat kız takılıyorurz diyebilir. giydiğin kıyafete başta karışmayan erkeğe de güvenme. hiçbir erkek önemsediği kızın yanından açık saçık giyinmesinden hoşnut olmaz. karışmıyorsa onula ilgili önemli düşünceleri yoktur gelip geçidi görüyodur ve ya artık bu konularda yozlaşmış biridir. her işine karışsın hayatını istediği şekilde yönetip karışılsın demiyorum. önemseyen erkek biraz karışır kadın da karışır diyorum. ve özgürlüğün her istediği saatte istediği yerde olmak olduğunu düşünmüyorum.

Oyle bi yazmisim ki marjinal gibi kalmisim.neden karissin ki benim beynim yok mu?hem ben acik filan giyinmiyorum oldugunca kapali giyinmeye calisan biriyimdir.baya bir kiz sorr giyiyor acikcasi ben rahatsiz olurum yazlikta bile pantolonla dolastigim oluyor.kullanmayi zaten yapamaz.ben evlilik oncesi bir sey yapcak biri de degilim yapana saygi duyarim ayri.ciddi dusunen o kadar da rahat olmayan biriyim.

Valla seni bilmemde kendimi sevgilinin yerine koyuyorum, benim sevgilim bana 2 kizla tatile gidiyorum dese o iki kizida alir kafalarini sürte sürte ikinci bir big bang oluştururum,

vallahi ya siz cok genissiniz ya ben cok darim....

bütün bunları kabul edecek erkege 'gavat' denir . en iyi ihtimalle 'godoş' denir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…