• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeter artık sürekli görmezden geliniyorum

bana yazmayan birine ben şahsen imkansız mesaj atayım arayayım lütfen bunu yapmayın defalarca bir de üstüne gitmeyin sizin için iyi geçmiş olabilir ama karşı taraf için kötü geçmiş demek ki size ghosting yapıyor. Siz kendinizi ne kadar severseniz önem verirseniz iyi başkasını yaptığı şeyler sizi bağlamaz. Soğuk yapıyorsa beğenmemiştir ya da başka kadınlar vardır. Sürekli oluyorsa belki çok darlayan bir karakteriniz var

Acaba fark etmeden çok mu mesaj atıyorsunuz? Yani ilk zamandan çok mu sıktınız? Yanlış anlamayın arkadaşlarımda da zaman zaman şahit olduğum bir durumdur bu onlarda fark etmezdi ama bi bakardım çocuğu hem aramış hem üst üste yazmış sonra bi daha aramış :D Onun dışında ki sebeplerde kendinizi suçlamayın görmezden gelindiğinizi hissettirenlerle zaten görüşmeyin. Erkeğin nazlısı hiç çekilmez.
Ben sürekli buluştuğumuz erkeklerden bir süre sonra görmezden gelinmeye başlıyorum. Cuma günü biriyle buluştum buluşmamız çok güzel geçti beni çok beğendim söyledi cumartesi pazar whatsapptan konuştuk ama bugün hiç yazmadı ben mesaj attım müsait olduğun zaman konuşalım mı diye hala bakmadı gördüysede yazmıyor kendimi aşırı ezik hissediyorum

Belki de sevildiğinizi telefon etkileşimi üzerinden ölçtüğünüz içindir bu durum.
Hiçbir flörtümde etkin tel kullanıcısı olmadım.
İşim gücüm arasında çoğu zaman elim değmedi ziv ziv mesaj trafiğine ama yüzyüzeyken hep daha sıcak ve paylaşımcıyımdır.

Back
X