Yeter artik yeter!

Cok tesekkür ederim, cok tatlisiniz ama beraber yapiyorduk her seyi. Yemek yapiyorduk film bakiyorduk oyunlar oynuyorduk disari cikip yeni restoranlar deniyordul baska sehirlere gezmeye gidiyorduk. Tek basina yapin demeyin gercekten tadi olmuyor
Ben tek basına yapın demiyorum zaten. Bir yere kadar tek basına yapmak. Yalnız yasanmaz elbet biri olacak hayatınızda ama kafayı da eskilerle sartlandırmamak gerekiyor. Sevmek icin cok fazla zamanınız var . Tanıyın deli gibi insan tanıyın, tanısın kesfedin elbet iclerinden cıkacaktır.

Kac saattir yatiyorum, agliyorum.. Bosanmayi gördüm, siddeti gördüm, daha sonra birini sevdim onla da bitti. Yabanci ülkede tek basimayim. Dostum diyebilcegim hic kimse yok. Tüm arkadaslarim evli tüm zamanlarini aileleriyle geciriyorlar. Benim yasimdakilerin hepsi evli cocuklu benim iliskilerim ilk sorunda bozuluyor bitiyor. 33 yasindayim, karsima kimse cikmiyor tek basima bir yere gitmek istemiyorum zaten. Maddi durumum berbat, bosanmadan kalan borclar var ödeyemiyorm ailemede anlatmiyorum.. Nefes alamiyorm artik disari cikip herkesin esleriyle cocuklariyla güzel havada gezmesini görmek istemiyorum. Bu yasa geldim ne meslek ne is ne cocuk ne dost hic bir sey yok...
Anne babanız kardeşinz yokmu

Eğitiminiz nedir?neden iş bulamadınız? Önce bir maddi durumuzu yola koysak belki bir motivasyon olur
Ögretmendim Türkiyede, simdi diplomamin taninmasini yapiyorum bu ülkede. Üniversitede vermem gereken dersler var, diplomanin taninmasi icin. O da cok zorluyor beni. Devlet yardim ediyor ama cok düsük bir miktar. Ama okulum bitene kadar disimi sıkmaya calisiyorm. Borclarimi ödemek icin Türkiyeden kredi cekmeyi düsündüm dogru bir fikir mi bilemiyorum:(

Bence her şeyden önce güzel ve sağlam bir plan yap, önceliklerini belirle ve dik dur. Emin ol her şeyin üstesinden gelebilirsin kendine inan
Önceliklerim okulumu bitirmek ve ise girmek sonra bir aile kurmak. Ama dogru birini bulmak icin plan yeterli gelmiyor. Kendime sordugumda neler istiyorum diye, önce calismak sonra evlenip bir aileye sahip olmak.

Kac saattir yatiyorum, agliyorum.. Bosanmayi gördüm, siddeti gördüm, daha sonra birini sevdim onla da bitti. Yabanci ülkede tek basimayim. Dostum diyebilcegim hic kimse yok. Tüm arkadaslarim evli tüm zamanlarini aileleriyle geciriyorlar. Benim yasimdakilerin hepsi evli cocuklu benim iliskilerim ilk sorunda bozuluyor bitiyor. 33 yasindayim, karsima kimse cikmiyor tek basima bir yere gitmek istemiyorum zaten. Maddi durumum berbat, bosanmadan kalan borclar var ödeyemiyorm ailemede anlatmiyorum.. Nefes alamiyorm artik disari cikip herkesin esleriyle cocuklariyla güzel havada gezmesini görmek istemiyorum. Bu yasa geldim ne meslek ne is ne cocuk ne dost hic bir sey yok...
Etrafında kimsenin olmaması senden kaynaklı olabilir mi acaba herkes mi kötü?

33 yaşındasın ne bu karamsarlık?
Kendine gel
Borç ödenir bir şekilde
İşde bulursun
Mutluluğunu diğer insanlara yada bir erkeğe bağlarsan mutsuz olursun
34 yaşındayım bekarım çocuğum yok
Hiç böyle karamsar değilim
Yabancı bir ülkede yaşamak sorun değik
Türkiye de de olsan aynı olurdu
Hatta şanslı bile olabilirsin orda olduğun için

Kötüler diye etrafimda kimse yok demedimki. Karsima yeni tanisabilcegim insanlar cikmiyor. Herkesle de anlasamiyor insan.
Kimseyle anlasamamanizdan yola çıkarak soyledim. Yani sadece eş olarak değil arkadaş vs bunlarda icinde. Herkesle anlaşmak tabi mümkün değil bizimde eşlerimizle anlasamadigimiz şeyler oluyor ama atlatiyoruz bir şekilde. Yalnızlık Allah'a mahsus inşallah karşına çıkar gönlüne göre bir insan.

Kimseyle anlasamamanizdan yola çıkarak soyledim. Yani sadece eş olarak değil arkadaş vs bunlarda icinde. Herkesle anlaşmak tabi mümkün değil bizimde eşlerimizle anlasamadigimiz şeyler oluyor ama atlatiyoruz bir şekilde. Yalnızlık Allah'a mahsus inşallah karşına çıkar gönlüne göre bir insan.
Kimseyle anlasamadigim cümlemi tekrar yazarmisiniz? Arkadaslarimla iliskilerim hep devam ediyor onlarla sorun yok. Evli olduklari icin cok nadir görüsüyoruz. Kadin erkek iliskilerinde sorunlarim var. Benden kaynakli mi bilmiyorm, sizin esiniz siddet uygulayip ya da hakeret ettikten sonra mi orta yolu buluyorsunuz?

33 yaşındasın ne bu karamsarlık?
Kendine gel
Borç ödenir bir şekilde
İşde bulursun
Mutluluğunu diğer insanlara yada bir erkeğe bağlarsan mutsuz olursun
34 yaşındayım bekarım çocuğum yok
Hiç böyle karamsar değilim
Yabancı bir ülkede yaşamak sorun değik
Türkiye de de olsan aynı olurdu
Hatta şanslı bile olabilirsin orda olduğun için
Nasil kendime gelip, bu ruh halinden cikabilirim. O kadar kendime stres yaptim ki yattigim yerden kalkamiyorm bile vücudumda da heryer agriyor. Hepsi üst üste geldi. Ayrilik cok yeni, koronadan dolayi sosyal hayatim nerdeyse sifir bugün cok önemli bir sinavim vardi dün ders calisirken borcumla ilgili mektup geldi. O yüzden dün ders calisamadim dogru düzgün. Su an cok kötü bir dönem geciriyorum. Siz nasil geciriyorsunuz günlerinizi, nasil takmiyorsunuz?

Peki sen ne yapıyorsun ?
Bazı şeyler şans Bazı şeyler çaba
33 yaşındayım mesleğim yok demişsin bir meslek sahibi olmak için çabaladın mı , arkadaş dost edinmek için çeşitli aktivitelere katılabilirsin. Eş konusu için de nasipte varsa olur.

Borclari taksize baglatmaya calisiyorm. Dün bankada bir miktar parama el koymuslar üstüne tuz biber oldu her seyin. Uyku falan uyuyamiyorum bu sorunlari kaldiramiyorum tek basima.
Canım benim konum da seninkine yakın biraz boşanma süreci devam ediyor,evliyken kalan kredi borcu var ,yapilandirdim ama iyi kötü bi ise girmiştim onu da 2 aydır ücretsiz izne yolladılar ne zaman cagiracaklari belli degil🤔🙄öteletmistim krediyi ama gelecek ay başlıycak ne olacak bilmiyorum,eski eş kişisi de çulsuz dava çekişmeli ama bisey çıkacağını sanmıyorum,tek tesellim ailem arkamda ve onların yanindayim en azından manevî destekleri var,31 yaşındayım,benimde arkadaşlar filan evli ,çocuklu,anca tel de görüşüyoruz,hissettiklerinuzi anlayabiliyorum.
Nereye gideyim nerden baslayim? Eski esim bir tanidikta resmimi görüp begenmis öyle bulmustu beni. Erkek arkadasimla da bir arkadas toplantisinda tanismistik

Canım benim konum da seninkine yakın biraz boşanma süreci devam ediyor,evliyken kalan kredi borcu var ,yapilandirdim ama iyi kötü bi ise girmiştim onu da 2 aydır ücretsiz izne yolladılar ne zaman cagiracaklari belli degil🤔🙄öteletmistim krediyi ama gelecek ay başlıycak ne olacak bilmiyorum,eski eş kişisi de çulsuz dava çekişmeli ama bisey çıkacağını sanmıyorum,tek tesellim ailem arkamda ve onların yanindayim en azından manevî destekleri var,31 yaşındayım,benimde arkadaşlar filan evli ,çocuklu,anca tel de görüşüyoruz,hissettiklerinuzi anlayabiliyorum.
Eski eşimle tanışma şeklimiz de aynıymış bu arada

Back
X