yeter artik

kova4

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
295
1
16
Kayseri
herkese iyi bayramlar ya arkadaslar size tek birsey soracagim bu kv nasil uzaklasdtirilir allahaskina bilen biri varsa söylesen mesafe koy diyeceksiniz yaptim yüzsüzlük yapip yine geliyor artik tahammülüm kalmadi aylarca konusmadim yok ayni tabii esimdede var benimki niyeyse kendi anne babasina gelince konusamaz kac defa gözümün önünde azarladilar artik birdefasinda dayanamayip karistim cükü kv esime küfür ediyordu benimki sanane o benim annemdeyince anladim dedim allahim beni kimlere düsürdün esim hep öyle bana gelince aslan kesilir vurur kirar ama onlara gelince kendini ile savunamaz ödü kouyor ya bir defasinda kv ariyr telefonda azarlayacak diye tel bana actirip arka odaya kacti düsünün artik kafayi yedim artik dayanamiyorum esimin hareketlerine kv gelice oda bunu iyi bildigi icin bir güzel kullaniyor kozlarini sürekli benimle bir cekisme yarsinda gecen gün ogluma yemek yapiyorum ordan diyorki ben olsam yapardim simdiye kadar bir konu gecti benim elimden hersey gelir vs ha bu arda tez canli birseyde degildir evini ikihaftada bir süpürür öylede beceriklidir nefret geldi yemin ederim bu kadindan kurtulamiyorum esimi cok yönlendiriyor koskoca admin pesinde dolasiyorum aklina girecek diye gecen gün yine benim ailemi kötülüyordu bende lafin üstüne geldim dedim ya agzini topla ne bicim konusuyorsun cünkü cok kötü konusuyordu gözüme bakarak yemin ediyorki beni yanlis anladin diye ya kulaklarimla duydum esime diyorumki kv yanindda birsey söyle diyorum esimde ya huzursuzluk cikmasin sus diyor kv gittikten sonra dedimki esime neden böyle yapiyorsun niye pasifsin diye benim üstüme yürüyor neymis tatsilik cikmayackmis susackmisim nolur yardim edin bu kadinla basedemiyorum

Yetistirme tarzi, kücük yastan beri her lafi yiyip susmayi ögrendiyse, esini senin degistirmen mümkün degil.
Ama esine üzüldügünü, onun psikolojik destek almasini istedigini söylüyebilirsin, farkina varmadan mutlaka oda yipraniyordur olaylardan.
Ailesinden habersiz bir kac kez terapiye gitse, kendi iyiligi icin? Sende gidebilirsin yaninda.
Senin zaten bir problemin yok, herkesin agzinin payini veriyorsun ama gözüne bakarak yalanlaniyorsa sözler pek fazla elinden birsey gelmez zaten. Belki kayinvalidene baska bir taktik uygulayabilirsin, bu zamana kadar denemedigin birsey?
Örnegin onu her firsatta övmek, simartmak gibi? Yari sakaylada olur "senin eline kimse su dökemez zaten anne" gibisine.

sagol canim cevabin icin cok söyledim esime ama diyorumya bana gelince aslan kesilr cok siddet görmüsümdür pskolojik bir ikidefada fiziksel kv gelince aslinda hic kimse takmaz daha dogrusu kimseyle anlasamaz kp susturmus ne derse agzina bakiyor kv sadece evdekilere horozlanir benim tek derdim cocuklarim cünkü esimiden ne görürlerse onu yapacaklar ve asla pasif cocuklar yetistirmek istemem simartmaya gelince hayatta yapmam benim ilk cocugumda daha eve geleli iki günlüktü oglum beraber kaliyorduk ozaman sabah uyandim dedimki oglumu yanimda yatirdim bugün baana nedei biliyormusun herkesin icinde ayy pis nefesinle cocugumu yanda yatirdin böylesi bir yaratiktan bahsediyorum

ne yazıkki eşin kendini ve seni böyle ezdirmeye devam ederse kurtulman zor....
eşini ikna etmelisin herşeyden önce....

Son düzenleme:

Aman tanrim o cocugu doguran kimmis bende kv beraber oturuyorum bizdede surtusmeler yasanir ama seninki felaket ben opup basimda gezdireyim o zaman esim bana ters bir kelime bile etse mahveder onu cok dikdatordur ama beni bi o kadarda korur esime bile laf soyletmez

yok ya esimle kac defa konustum kac defa anlattim tamam diyor haklisin diyor ama bu kadar mesala ben gidip gelmesem benimle beraber oda gidip gelmez ama kv sorsa niye noldu agzini acipta diyemez siz böyle böyle yaptiniz diye yani kendini ifade edemiyor fzla savunamiyor dediginiz gibi benim ona ihtiyacim yok savunurum kendimi ama olmuyor iste yemin ederim canimdan bezdirdiler beni cocuklr olmasa neyse

ne kadar sanslisiniz

öyle zaten esimede sorarsan kendini kimseye ezdirmez iyilikle konustum hatta kac defa blöf yaptimda dogru söyleyim böyle gitmez diye yok yok ayni sorsanda tas üstüne tas birakmaz esim diyorum ona eger suclu bensem banada söyle yada olardaysa yine ayni yeterki susma birsey olmamis gibi diye ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…