• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv yeter artik

Ay en korktuğum şey işte kizim simdiden boyle az daha buyuse sinir krizleri gecirecek ve esimin buna tahammülün zerresi yok
Buyudugunde istemezler gor bak, ugrasamayacaklar çünkü..yapıp edecekler başına kalacak..malesef böyle..benimkilere zor geliyor ama kızım iniyor aşağı..ohh diyorum bende uğraşın şimdi..aşağıda bagrislari duyuluyor kızımın..çekiyorlardı simdi.. ikinciyi istemiyorlar ama hiç ben bırakıyorum isim olduğunda..onu simartacaklarini sanmam anladılar anyayi konyayi çünkü..

Buyudugunde istemezler gor bak, ugrasamayacaklar çünkü..yapıp edecekler başına kalacak..malesef böyle..benimkilere zor geliyor ama kızım iniyor aşağı..ohh diyorum bende uğraşın şimdi..aşağıda bagrislari duyuluyor kızımın..çekiyorlardı simdi.. ikinciyi istemiyorlar ama hiç ben bırakıyorum isim olduğunda..onu simartacaklarini sanmam anladılar anyayi konyayi çünkü..
Sanmiyorum elinden gelse kv eşimi kucağında taşır oyle bir insan usanmaz sikilmaz küçük çocuk gibi uğraşır durur

bu işi bir cinnet çözer tatlım
eşininin kv ve kp yanında öyle bir cinnet geçireceksin ki hepsinin nutku tutulacak. gör bakalım bidaha kapını çalıyormu

Bu insanları ya böyle kabul edeceksın ya da bosanacaksın.
Kendını bısey sanan kayınvalıdeye bır kac aksam cocugu yatıya verın gece uyanınca fılan ılgılensın sende kocanla keyfıne bak durumu kendı lehıne cevır

Dinsizin hakkından imansız gelir sizde yatıya bırakın hatta mümkünse tatile giderken birkaç günlüğüne bırakın bakın bakalım dönünce nasıl kaçacak delik arayacak

Hiçbirşey ruh sağlığınızdan, kızınızın ruh sağlığından terbiyesinden eğitiminden önemli olmamalı. Gösterin dişlerinizi! Çıkarın tırnaklarınızı!
Evlat için delirmeyeceksiniz de ne için delireceksiniz?
Koyun tepkinizi, çocuğunuzun tüm sorumluluğu size ait, onlar sevsinler yeter, kuralları siz belirleyin, küsüyor mu? Kümese girsin... Derler bizim burda.

Eşinizle ilişkinizde de sorunlar var yorumlardan anladığım kadarıyla.
Dünya geçici, şu kısacık ömürde kimsenin eziyetine katlanmayın. Nerde olmak istiyorsanız orda olun.
Kendime ve herkese tavsiyemdir, gözüm açıldı!

Back
X