• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YETER ARTIKK :(

usagi91 usagi91 valla tükenmiyorlar gerçekten, ben konu sahibesine inandım bu yüzden, var böyle tipler, birkaç senelik evliydim, kızımda 1,5 yaş civarlarındaydı, sonbahardı üstümde dizlerimde bir yağmurluk tarzı üst, altımda kot pantolon, kızımın elini tutmuşum alışverişten geliyorum, bir araba takip etmeye başladı, acaba mı dedim birkaç dükkana girdim anlamak için, baktım gerçekten takip ediyor, plakayı aldım çaktırmadan, eşimde yakınlarda bir arkadaşının evinde, eve gitsem eve kadar takip edecek maksadı nedir belli değil, bende eşimin olduğu eve doğru yürüdüm, takibe devam tabii, çaktırmadan eşime işaret ettim, plakayı da verdim, eşim fırladı gitti, yakalayamadı gerçi ama peşine düşülmesi yetmiştir.
Çok mu güzeldim, çok mu cazibeliydim yooook sıradan çocuklu ev kadını modundaydım ama işte maalesef bazıları var ki edep haya kalmamış, kadın olsun nefes alsın yeter diyorlar, çocuklu kadınlara bile nefes aldırmıyorlar.
Işte öyleleri namus timsali dolaşıyor ortalıkta:kusmuk: eşine kızına göz açtırmaz aldığı nefesin hesabını sorar başka kadınlarada musallat olur ne korkmuşsundur kim bilir allah hiçbir hemcinsime yaşatmasın :dua: bu ülkenin hukuk sistemini sınıyor insan böyle şeyler okuyup görünce neden caydırıcı ceza verilmiyor bunlara? En Büyük KK cezaların hiçbir caydırıcılığı yok yaptıkları hep kâr kalıyor yanlarına bunların daha bir tanesine hakettiği cezayı verdiklerine şahit olmadım

usagi91 usagi91 valla tükenmiyorlar gerçekten, ben konu sahibesine inandım bu yüzden, var böyle tipler, birkaç senelik evliydim, kızımda 1,5 yaş civarlarındaydı, sonbahardı üstümde dizlerimde bir yağmurluk tarzı üst, altımda kot pantolon, kızımın elini tutmuşum alışverişten geliyorum, bir araba takip etmeye başladı, acaba mı dedim birkaç dükkana girdim anlamak için, baktım gerçekten takip ediyor, plakayı aldım çaktırmadan, eşimde yakınlarda bir arkadaşının evinde, eve gitsem eve kadar takip edecek maksadı nedir belli değil, bende eşimin olduğu eve doğru yürüdüm, takibe devam tabii, çaktırmadan eşime işaret ettim, plakayı da verdim, eşim fırladı gitti, yakalayamadı gerçi ama peşine düşülmesi yetmiştir.
Çok mu güzeldim, çok mu cazibeliydim yooook sıradan çocuklu ev kadını modundaydım ama işte maalesef bazıları var ki edep haya kalmamış, kadın olsun nefes alsın yeter diyorlar, çocuklu kadınlara bile nefes aldırmıyorlar.
Genç kızlara ne yapmazlar ki :KK62:
tesekkur ederim ablam bana inandigin icin. bende careyi yanima birini alarak bir yerlere gitmeyi dusunuorum baska turlu bas edecegimi dusunemiyorum..

en iyisi ifşa. gerekirse fotoğraf makinen açık gez. bişey olunca şipşak. sonra ver sosyal medyaya
Bence de bu En Büyük KKbunu yurt dışında bir kız yapmıştı adam müsvettesinin teki malum yerinin fotosunu kıza atmış kızda bunu internette yayınlanmıştı:KK76: insan içine çıkacak yüzü kalmamıştı ve bunu yapan da yine bir türk erkeği :bicak:

Işte öyleleri namus timsali dolaşıyor ortalıkta:kusmuk: eşine kızına göz açtırmaz aldığı nefesin hesabını sorar başka kadınlarada musallat olur ne korkmuşsundur kim bilir allah hiçbir hemcinsime yaşatmasın :dua: bu ülkenin hukuk sistemini sınıyor insan böyle şeyler okuyup görünce neden caydırıcı ceza verilmiyor bunlara? En Büyük KK cezaların hiçbir caydırıcılığı yok yaptıkları hep kâr kalıyor yanlarına bunların daha bir tanesine hakettiği cezayı verdiklerine şahit olmadım
Evet o zaman çok korkmuştum gerçekten, en çokta ona kızıyorum ya, eşlerine, kızlarına, kızkardeşlerine nefes aldırmıyor böyleleri, neden çünkü kendi yaptıklarını biliyorlar, herkesi de kendileri gibi sanıyorlar, eşime gittim ama nasıl gittim, betim benzim atmış eşim hemen anlamıştı birşey olduğunu, ya birde yaşadığın muhit erkekleri değil kadını suçlu gören yapıya sahip olunca korkuların çevre baskısıyla birleşiyor, ay gören duyan ne der diye de korkuyorsun, düşünsene birde eşin anlayışsızın teki olsa yandın gitti, sırf o çevrenin karakterini bildiğimizden eşimle karar verdik kızımız özgürce yaşasın diye çektik gittik, iyi ki böyle bir karar aldık diyoruz şimdi.

tesekkur ederim ablam bana inandigin icin. bende careyi yanima birini alarak bir yerlere gitmeyi dusunuorum baska turlu bas edecegimi dusunemiyorum..
Ne demek ablacım, bunlar yaşanmayan şeyler değil, keşke yaşanmasa ama maalesef bazı erkekler karşı cinsi taciz etmeyi, rahatsız etmeyi marifet sanıyor, kadınların çoğunun genel sorunu aslında:(

O semtten tasinmaktan baska cözum yok ne yazik ki. Buna benzer bir durum hic yasamadim. Buyudugum yerde herkes birbirini tanir gec saatlere kadar disarda kalirdik. Geldigimiz durum icler acisi.

Evet o zaman çok korkmuştum gerçekten, en çokta ona kızıyorum ya, eşlerine, kızlarına, kızkardeşlerine nefes aldırmıyor böyleleri, neden çünkü kendi yaptıklarını biliyorlar, herkesi de kendileri gibi sanıyorlar, eşime gittim ama nasıl gittim, betim benzim atmış eşim hemen anlamıştı birşey olduğunu, ya birde yaşadığın muhit erkekleri değil kadını suçlu gören yapıya sahip olunca korkuların çevre baskısıyla birleşiyor, ay gören duyan ne der diye de korkuyorsun, düşünsene birde eşin anlayışsızın teki olsa yandın gitti, sırf o çevrenin karakterini bildiğimizden eşimle karar verdik kızımız özgürce yaşasın diye çektik gittik, iyi ki böyle bir karar aldık diyoruz şimdi.
İyi ablam iyi ki gitmişsiniz hem sen rahat hem kızın enişte keşke yakalayabilseymiş bir temiz döverdi:sopa:ama öyleleri kötekle de iflah olmaz da hiç değilse hıncını alırdı erkeklerinin ne kadar rezil olduğunu bile bile birde faturayı kadınlara mı kesiyorlar ?allah bilir orası birde kocam yapmazcılarla doludur :kusmuk:

Ne demek ablacım, bunlar yaşanmayan şeyler değil, keşke yaşanmasa ama maalesef bazı erkekler karşı cinsi taciz etmeyi, rahatsız etmeyi marifet sanıyor, kadınların çoğunun genel sorunu aslında:KK43:
mune? sen artık yok musun memleketimde :(

Ne demek ablacım, bunlar yaşanmayan şeyler değil, keşke yaşanmasa ama maalesef bazı erkekler karşı cinsi taciz etmeyi, rahatsız etmeyi marifet sanıyor, kadınların çoğunun genel sorunu aslında:KK43:
televizyonda,internette bu gibi hatta daha ileri yasanan olaylari gordukce hatta bizzat bu tur tacizleri yasayinca psikolojim bozuluyor bu sayede yakinimdaki insanlara bile korkarak yaklasiyorum inanin :( :(

Ben 30 yaşındayım babam yaşında adamlar ya öküzun trene baktığı gibi bakarlar ya omuz carparlar yolda yada laf atarlar ki ben evliyim bir kızım var ....bir keresinde laf atan adama babam yaşındasın utanmiyonmu laf atmaya söyle karın kızın nerde geçiyorsa babamda onlara laf atsın demiştim adam orali bile olmadı insanda biraz utanma olur burnu yanar yok nerde ...Hülya Avşar'ın dediği gibi insanımız cinselliğe aç nabzı atsın yeter diyo

Abla sen kornayla taciz edene, sözlü taciz edene, küfürle mi cevap veriyordun?
Tek bir küfür Yok ki kadın bedeni üzerinden olmasın.
Şerefsiz, karısını satan
Pezevenk, kadın pazarlayan
...
....
....
Cinsiyetçi iki yüzlülük.
Bu yoldan gidersek, zoton çok güzel diyen kadın olursa dönüp teşekkür mü edelim?

Madem konu sahibi bunlara mağruz kalmak istemiyor, duymayacak, cevap vermeyecek.
Yalnizca bu durum için değil, her durum için iş, aile, arkadaş, vs alanında en büyük tepki, tepkisizlik.

Hiç birimiz mi görmedik bunları? Konu açıp Of bıktım dedik mi? Bu ayrıca ülkemize has değil.
Burda en azından korna, laf, Amerika'da zotoya kızarmış patates fırlatma yarışı var

Canim mahallemde tek basima dolasmaya ciktigim zaman hatta en son eve dogru gidiyorum biri korna caliyo oyle israrli caliyoki sandimki tanidik bi baktim 40 yas ustu bir adam gel yavrum biraz gezelim dedi ben şok bastim kufrude oyle gitti
Ne biçim bir yer orası. Çıkar telefonunu kayıt al sonra git polise şikayet et. Anlattığın şey hiç normal değil.

Canim mahallemde tek basima dolasmaya ciktigim zaman hatta en son eve dogru gidiyorum biri korna caliyo oyle israrli caliyoki sandimki tanidik bi baktim 40 yas ustu bir adam gel yavrum biraz gezelim dedi ben şok bastim kufrude oyle gitti
Insan yaşı ılerledıkce genclere bakar takılma yanı o erkeklerın sapıklıgı

Farklı farklı bir çok şehirde yaşadım. İkisi çok fenaydı. Hele biri kabus gibi. Gece vaktı hiç tedirgin olmadan çıkabildiğim yıllarca tek bir laf tek bir bakıştan rahatsiz olmadığım şehir de oldu. Daha hayatın başındasın. Kendine daha rahat yaşayabileceğin bir şehirde hayat kur.

Back
X