Yeter beee

sonsuzan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
92
20
3
33
Kocam benle konuşmuyo kendi suçlu ama kendi konuşmuyo eve gelmiyo napim demicem sadece konuşmuyosan konuşma çokta umrumda yeter be hem suçlu hem güçlü bendekide sabır ya herkesle konuşyo benle konuşmuyo beyefendi ne halt edersen et be her defasında yalvar alttan al nereye kadar !!

Kocam benle konuşmuyo kendi suçlu ama kendi konuşmuyo eve gelmiyo napim demicem sadece konuşmuyosan konuşma çokta umrumda yeter be hem suçlu hem güçlü bendekide sabır ya herkesle konuşyo benle konuşmuyo beyefendi ne halt edersen et be her defasında yalvar alttan al nereye kadar !!
Konuşana kadar sen de konuşma bence

Sanırım eşinize atacağınız mesajı buraya yazdınız.
Ayrıca konuya neden konuşmadığını eklerseniz insanlar en azından diyecek birşey bulurlar.
"Farzet ki O burayı okuyor" konusu var orayı da kullanabilirsiniz sadece yazmak istiyorsanız.

Laftan anlasa söylerim ztn anlamadım nedir bu ya bıktım tirplerinden benmi kadınım o mu anlamıyom artık küsen erekek mi olur ya he bide hem söz veriyo hem tutmuyo ben ona bunu söyleyincede küsüyo yuhh arkadaş ya

Gaza gelmemek mümkün değil konunuzda. Küsün siz de, tek kelime etmeyin artık.. Dönüp dolaşıp geleceği yer belli...

Şimdi hayatınızın merkezinden sessizce şöyle bir kenara çekin adamı bakalım... Çok peşinde dolanıp çok söylenmekten oluyor bunlar. Bir sürü laf ederseniz kaçıyorlar sırf dırdır çekmek zorlarına gittiğinden, o kadar dirayet olmuyor adamlarda. Sözünü tutmadıysa "Öyle mi, keyfin bilir," diyip sizin küsmeniz lazımdı. Şimdi de haksız olduğu halde o böyle çocuk gibi küsüyorsa aynen bunu yapabilirsiniz. Hemen her duruma uyarlanabilir de. Benim en çok kullandığım laftır bu "Keyfin bilir" gerçekten. Altında ne anlamlar gizlidir bilir karşıdaki, "Sen aynen keyfine göre davran, bir bakmışsın ben yokum, kendi kafana göre takıl şimdi bakalım, bugünün yarını var!" ve daha pek çok şey demenin kısa yoludur. Uzun versiyonu tavsiye etmem, sessizliğin ürkütücü yaptırımını kaybedersiniz o zaman. Doğru tonda söylenirse de etkisi paha biçilemezdir, tavsiye ederim :KK66:

Son düzenleme:
Gaza gelmemek mümkün değil konunuzda. Küsün siz de, tek kelime etmeyin artık.. Dönüp dolaşıp geleceği yer belli...

Şimdi hayatınızın merkezinden sessizce şöyle bir kenara çekin adamı bakalım... Çok peşinde dolanıp çok söylenmekten oluyor bunlar. Bir sürü laf ederseniz kaçıyorlar sırf dırdır çekmek zorlarına gittiğinden, o kadar dirayet olmuyor adamlarda. Sözünü tutmadıysa "Öyle mi, keyfin bilir," diyip sizin küsmeniz lazımdı. Şimdi de haksız olduğu halde o böyle çocuk gibi küsüyorsa aynen bunu yapabilirsiniz. Hemen her duruma uyarlanabilir de. Benim en çok kullandığım laftır bu "Keyfin bilir" gerçekten. Altında ne anlamlar gizlidir bilir karşıdaki, "Sen aynen keyfine göre davran, bir bakmışsın ben yokum, kendi kafana göre takıl şimdi bakalım, bugünün yarını var!" ve daha pek çok şey demenin kısa yoludur. Uzun versiyonu tavsiye etmem, sessizliğin ürkütücü yaptırımını kaybedersiniz o zaman. Doğru tonda söylenirse de etkisi paha biçilemezdir, tavsiye ederim :KK66:
İşte keşke sözünü tutmadığında sen bilirsin diyip çekilseydim ama bundan sonra böyle konuşmuyosa napim konuşmasın kaç defa güzellikle uzatmayalım bitti gtti dedim hala aynı napabilirim başka suçlu olduğu halde ben olgunluk yapıp düzeltmeye çalışyom o hiç oralı olmuyo madem öyle kendi bilir daha ne yapim ki

Söz veriyo tutmuyo niye böyle yapıyon diyince küsüyo napim yani küsüyosa ben küsmüyom o küsüyo daha 30 yaşına gelmişsn ben 24 yaşındayım az bişi olgunluk arkadaş ya

Birde kadınlara kezban trip atma derler falan ya böylelerini görünce gülesim geliyor .
Halep ordaysa arşın burda diyin sizde etkiye tepki yapın böylesi çekilmez.

İşte keşke sözünü tutmadığında sen bilirsin diyip çekilseydim ama bundan sonra böyle konuşmuyosa napim konuşmasın kaç defa güzellikle uzatmayalım bitti gtti dedim hala aynı napabilirim başka suçlu olduğu halde ben olgunluk yapıp düzeltmeye çalışyom o hiç oralı olmuyo madem öyle kendi bilir daha ne yapim ki
Aynen, tutumunuzu değiştirin. O zaman ortamda sessiz ve yoğunluğu kestirilemeyen bir gerginlik olduğundan, bir süre sonra etrafınızda dört dönmeye başlar. Açıkçası erkekler söylenen kadının ne dediğini bile duymuyor. Boşa gidiyor sözleriniz. Anında kapatıyorlar kendilerini. Ben de kadın olarak bir yanlış yapsam, karşımdaki söylense, azarlasa, kızsa, bağıra çağıra kavga etmek istemiyorsam, yılarım, kapatırım kendimi, elimden gelirse uzaklaşırım. Sakin zamanını beklerim bir hatam da varsa. Gerçekten de sinirliyken tartışmak çözüm getirmiyor.
Umarım hiç söylenmeden tavır koymayı başarırsınız. Sonuçta beyninizi okuması gereken bir durum yok, kabahatini çok da iyi biliyordur zaten, artık açıklamaya da ihtiyacınız yok. Konuşma, tartışma kısmını iki tarafın sakin olduğu zamanlara bırakın. Böylece söyledikleriniz boşa gitmez, boşa gitmeyince sinirlenmezsiniz zaten. Sinirliyken sinirinizi açıklamaya, taleplerinizi sunmaya çalışmayın, bir çözüme gidilemiyor. Bu çok kolay değil, insan her zaman yapamıyor, bazen kavga edip rahatlamak istiyor ama artık siz tartışacağınız kadar tartışmışsınız, biraz zorlayın kendinizi, bir deneyin derim sessizce tavır almayı. Büyük ihtimalle işe yarayacaktır.

Öyle yaptım baktım arayıp diyo canın ne istiyo ne alim sana ama onu bile tavırlı söylüyo arkadaş ne bu böle ya

Back
X