Tamam "ayrılın!"demicem bu defa!
Peki verdiği emirleri reddedin madem,bakalım o zaman ne yapacak?
Köle olmak istemiyorsanız boyun eğmeyin!
aaaa ilk defa lale hanım "ayrılın,boşanın" dememiş,bir çözüm yolu bulmaya çalışmış.gelişme var.unutmayın ki siz ayrıldınız diye herkes de ayrılacak diye bir kural yok.insanlara en ufak problemde "ben çekmezdim ne duruyorsun haydi boşan"diyeceğinize hiç yorum yapmayın daha iyi zaten.boşanmak , herkesin aklına gelebilecek bir seçenektir.ama buraya bir hanım konu açıyorsa demek ki mücadeleyi,emek vermeyi,bir şeyleri düzeltmeyi istiyor.
annesinden ya da babasından ayrı,daha kötüsü üvey anne ya da babayla büyümek,parçalanmış aile çocuğu olmak o kadar kolay mı ki herkese boşanın deniyor.o kadar kolay eş boşayacak kişiler de mümkünse hiç evlenmesinler,insanların da hayatını karartmasınlar.
aaaa ilk defa lale hanım "ayrılın,boşanın" dememiş,bir çözüm yolu bulmaya çalışmış.gelişme var.unutmayın ki siz ayrıldınız diye herkes de ayrılacak diye bir kural yok.insanlara en ufak problemde "ben çekmezdim ne duruyorsun haydi boşan"diyeceğinize hiç yorum yapmayın daha iyi zaten.boşanmak , herkesin aklına gelebilecek bir seçenektir.ama buraya bir hanım konu açıyorsa demek ki mücadeleyi,emek vermeyi,bir şeyleri düzeltmeyi istiyor.
annesinden ya da babasından ayrı,daha kötüsü üvey anne ya da babayla büyümek,parçalanmış aile çocuğu olmak o kadar kolay mı ki herkese boşanın deniyor.o kadar kolay eş boşayacak kişiler de mümkünse hiç evlenmesinler,insanların da hayatını karartmasınlar.
İyi bari insanlar yorum yazarken sizden özel izin alsınlar.
Bence haddinizi bilin kimsenin yorumuna müdahele edemezsiniz.
O boşanın der beriki yapış ayrılma der..
Binlerce insan binlerce fikir..
Niye ayrıldı biliyor musun? Bilmiyorum Lalee yi tanıyor musun ? Tanımıyorsun..
Ne hakla ahkam kesiyorsunuz bu kadar rahat...?
İyi bari insanlar yorum yazarken sizden özel izin alsınlar.
Bence haddinizi bilin kimsenin yorumuna müdahele edemezsiniz.
O boşanın der beriki yapış ayrılma der..
Binlerce insan binlerce fikir..
Niye ayrıldı biliyor musun? Bilmiyorum Lalee yi tanıyor musun ? Tanımıyorsun..
Ne hakla ahkam kesiyorsunuz bu kadar rahat...?
Vay be!
Resmen insanların yorumlarına hakret edilmiş.
Boşan demedin yani geliştin.
Laale hanımı tanımam, arkadaşlığımız yok ama zannetmiyorum ki gelişmeye muhtaç olacak kadar geri olsun!
Ayıp ayıp.
Bir an düşündüm karışıp karışmasam mı diye ama dayanamadım yani.
Ben ne yazık ki haksızlığa saygısızlığa tahammül edemiyorum!
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyemiyorum!
Böyle huzur bozmaya ne gerek var.
Teşekkür ederim yanımda olduğunuz için..
Bence konuya dönelim..
Ne de olsa değişmeyecek hiç bir şey,boş yere uzamasın!
Ben bildiğimi yazmaya devam edicem..
He beğenen alır uygular beğenmeyen kendine yol çizer..
Lale elbette beğenir beğenmez herkesin insiyatifi.
Bende öyle yorumlar okuyorum ki Allah'ım bu kadınlarla aynı oksijenimi tüketiyorum diyorum içimden.
O kadar yani ama efendi gibi susup geçiyorum.
Sen nasıl böyle aptalca yorum yazarsın diye hesap mı sorayım ben de..?
Herkes haddini bilecek,burası kimsenin babasının malı değil
bir evlilik emin olun kolay bitmez kolay başlamadığı gibi karşınızdaki kişinin bence en damar yerine basmışsınız aynı durumda sizde olabilirdiniz sizde boşnmış biri olabilirdiniz aynı eleştiri size gelse ne tepki verirdiniz acaba...bir bayan olarak boşanmış bir bayana bu şekilde yaklaşmanız bence hoş değil heleki karşınızda hayatını bilmedğiniz biri varsa
Sağolun arkadaşım ama acımıyor inanın artık...
Kocamın hayatını kararttığıma gelince güleyim mi ağlayayım mı bilemedim...
Hep diyorum hayatımda artık en ufacık mutsuzluğa yer yok,eğer ki olmuyora koparırım ipleri..
Karşımdakine de aynısı söylerim..
Bu dünyaya bir kere geliyoruz hiç kimsenin kahrını çekmek zorunda değiliz!
benim demek istediğim şu:kimse buraya "boşanın" kelimesini duymak için derdini yazmaz.bir çözüm yolu bulmaya çalıştığı için yazıyordur.boşanın demenin hiç bir anlamı yok bunu herkes akıl eder.boşanmak iyi ki var ama gerçekten gerekliyse.çok iyi biliyorsunuz ki bunları dayak yiyen,aldatılan vs..kadınlar için söylemiyorum. ama en ufak problem yaşayana da boşanın deniyor.sözüm bu durumlar için.hangimiz hiç sorun yaşamadık, yaşamıyoruz ya da eşlerimiz bizim için bazı şeylere katlanmıyorlar mı?
evlilik zor ,yeri geldiğinde sorunlar olur yeri geldiğinde mutluluk.%100 mutluluk diye bir şey yoktur,tıpkı hayatta olduğu gibi."evlilik;emek çaba yeri değildir,mutluluk aşk sevgi yeridir" denmiş.her ikisi de vardır evlilikde.
öyle düşünmek gerekir.evliliği sadece çiçek,böcek ,güneş,bulut zannedersek zaten en ufak sorunda kaçarız.e ne olacak bunun sonu başkasıya evleneceğiz e orada da sorunlar olmayacak mı illa ki olacak.o zaman ya ölene kadar evlenip evlenip boşanacağız,her evlilikte 1-2 sabi ortada ya da hep yalnız kalacağız.çünkü sorunsuz ilişki elbetteki olamaz.sorunlar çıkar,halledilir ve aile yeniden kenetlenir.
benim demek istediğim şu:kimse buraya "boşanın" kelimesini duymak için derdini yazmaz.bir çözüm yolu bulmaya çalıştığı için yazıyordur.boşanın demenin hiç bir anlamı yok bunu herkes akıl eder.boşanmak iyi ki var ama gerçekten gerekliyse.çok iyi biliyorsunuz ki bunları dayak yiyen,aldatılan vs..kadınlar için söylemiyorum. ama en ufak problem yaşayana da boşanın deniyor.sözüm bu durumlar için.hangimiz hiç sorun yaşamadık, yaşamıyoruz ya da eşlerimiz bizim için bazı şeylere katlanmıyorlar mı?
evlilik zor ,yeri geldiğinde sorunlar olur yeri geldiğinde mutluluk.%100 mutluluk diye bir şey yoktur,tıpkı hayatta olduğu gibi."evlilik;emek çaba yeri değildir,mutluluk aşk sevgi yeridir" denmiş.her ikisi de vardır evlilikde.
öyle düşünmek gerekir.evliliği sadece çiçek,böcek ,güneş,bulut zannedersek zaten en ufak sorunda kaçarız.e ne olacak bunun sonu başkasıya evleneceğiz e orada da sorunlar olmayacak mı illa ki olacak.o zaman ya ölene kadar evlenip evlenip boşanacağız,her evlilikte 1-2 sabi ortada ya da hep yalnız kalacağız.çünkü sorunsuz ilişki elbetteki olamaz.sorunlar çıkar,halledilir ve aile yeniden kenetlenir.
Hayir buralari hic bilmiyor, hic gelmedi hic görmedi daha. Kismetse temmuz gibi görecek almanyayi.
Acaba diyorum burayi türkiye gibi mi saniyor ? Ne yalan söyleyim ben bi kiz olarak türkiyede gezmeye korkuyorum, yazdan yaza gidiyorum ama o kadar igrenc anilarim varki..
Burda öyle degil, ciplak gezsen sokakda arkasini dönüpde bakan olmaz. Hic kimse asilmaz sulanmaz yani. Acaba diyorum buralari gözü görmedigi icin korkuyor mu ne yapiyor ?
yıkılıp dağılacak bir durum yok.arkadaş bu konuda hassas olsaydı zaten herkese "boşanın boşanın" demezdi.bu tavrı Türk toplumunun değer yargılarına ters düşüyor.yani biz en çok aile yapımızla beğenilen,övünen bir milletiz.bu kendisi için ne kadar değerlidir bilemem tabi.
buraya üzüntüsünü paylaşıp fikir almak isteyen ama karşılarında buz gibi "boşanın" cevabıyla karşılananlardır asıl yıkılıp ,üzülen.
evliliği bitirmeye değer sebepler de herkesçe bilinir zaten.birisi "yok kardeşim benim için farklı,eşim bana höt dese ben boşanırım" diyorsa e o kişi gerçekten evlenerek hayat karartıyordur.çünkü evlilik balım balım olamaz her dakika.bunu da herkes bilir.diğer türlüsü biraz beyaz atlı prens olayına benziyor.yani dört dörtlük kusursuz mükemmel eşi bulamayan her dakika çiçek böcek olamayan herkes boşansın o halde.
allah aşkına hangimizin garantisi var boşanmayacağız diye...hayat bizim hayatımız ve bu kısacık hayatta kimse kimseyi çekmek zorunda değil.tabi ki evlilik emek ister,fedakarlık ister.ama her zaman dediğim gibi çekilemeyecek durumdaysa sonlanması her iki tarafın yararınadır.hatta çocuk varsa kimi zaman çocuğun da yararına olabiliyor boşanmalar....ayrıca kimse de höt dedi diye eşinden boşanmaz.o höt denilen şey son damladır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?