Merhabe arkadaslar, öncelikle hepinize tsk ediyorum iyiki varsiniz
Öncelikle kendimle ve durumumla ilgili biraz bilgi vereyim...
Ben yaklasik 8 aydir nisanliyim ve Yurtdisinda kaliorum ( o yüzden eksik türkcem icin simdiden özür dilerim ). Temmuzda dügünüm olacak insallah. Nisanlim Türkiyede bu arada. Buraya kadar hersey güzel
Simdide gelelim asil sorunumaaaa
Benim Nisanlim cok kiskanc kizlar, beni cok boguyor. Sesimi cikarmiyorum huzursuzluk ckmasin diye ama dayanamiyorum artik. Dün Annemlerle Teyzemlere gidip kalacaz dedim diye kiyametler koptu, vay efendim ben ne kadar düsüncesizmisim, evlenmek üzere olan insan baskalarinin evinde kalirmiymis. Baskasi dedigide Teyzem. Ben evlenmeye hazir degilmisim, onu kocam yerine koyamazmisim. Ne yani ona iyi bi es olmak icin kulluk, köpeklik mi yapmam lazim ?
Alisverise gitmek isterim izin isterim, Kuaföre gitmek isterim izin isterim, arkadaslarla bulusmayi hic dile getirmiyorum o kafadan yasak, yani anlayacaginiz ne yaparsam yapim izni olmadan adim atmiyorum.
Bence bunun adi artik Kiskanclik degil, basbaya Güvensizlik. Bazen beni oyuna getiriyor, beni sürekli deniyor agzimdan cikacak her lafa bakiyor. Ve ben ister istemez tuzaga düsüyorum. Ya bi insan evlenecegi insani sürekli deneme geregi duyarmi ya. Bu beni cok üzüyor, onu utandiracak, süphelendirecek hicbir sucum günahim olmadi ki, nasil olacak zaten evden ise isden eve. Bunu kendisi de biliyo. Konusmayi da denedim neden böyle yapiyorsun diye sordugumda hep Klasik cevabi aliyorum: ,, Ben sana gveniyorum ama disardaki insanlara güvenmiyorum. Ben yanina gelene kadar gezmeni istemiyorum ". Gezmeyi gectim, zaten gezmeyi seven bi insan degildim, ama en azindan carsiya ciikip ihtiyaclarimi karsilamak benim en dogal hakkim degilmi ? Dedigim dedikdir diyen bi insan her zaman üste cikmayi basariyor, ve ben artik o kadar yoruldum ki herseyine tamam diyorum susuyorum. Cok yipraniyorum ama belli etmiyorum. SONUC ? Kendi kendimi yiyorum...
Bunun disinda hicbir sorunumuz yok, o beni cok seviyor bende onu cok seviyorum bundan süphem yok. O yüzden senin yerinde olsam ayrilirdim demeyin. Bu sorunu nasil cözebilecegim hakkinda bi akil bi fikir verirseniz cok sevinirim. Simdiden herpinize tesekkr ediyorum ve gözlerinize, parmaklariniza saglik diyorum.
benim demek istediğim şu:kimse buraya "boşanın" kelimesini duymak için derdini yazmaz.bir çözüm yolu bulmaya çalıştığı için yazıyordur.boşanın demenin hiç bir anlamı yok bunu herkes akıl eder.boşanmak iyi ki var ama gerçekten gerekliyse.çok iyi biliyorsunuz ki bunları dayak yiyen,aldatılan vs..kadınlar için söylemiyorum. ama en ufak problem yaşayana da boşanın deniyor.sözüm bu durumlar için.hangimiz hiç sorun yaşamadık, yaşamıyoruz ya da eşlerimiz bizim için bazı şeylere katlanmıyorlar mı?
evlilik zor ,yeri geldiğinde sorunlar olur yeri geldiğinde mutluluk.%100 mutluluk diye bir şey yoktur,tıpkı hayatta olduğu gibi."evlilik;emek çaba yeri değildir,mutluluk aşk sevgi yeridir" denmiş.her ikisi de vardır evlilikde.
öyle düşünmek gerekir.evliliği sadece çiçek,böcek ,güneş,bulut zannedersek zaten en ufak sorunda kaçarız.e ne olacak bunun sonu başkasıya evleneceğiz e orada da sorunlar olmayacak mı illa ki olacak.o zaman ya ölene kadar evlenip evlenip boşanacağız,her evlilikte 1-2 sabi ortada ya da hep yalnız kalacağız.çünkü sorunsuz ilişki elbetteki olamaz.sorunlar çıkar,halledilir ve aile yeniden kenetlenir.
tipik kk konusu. yeter artık bıktım temalı başlık, şikayet ve bıkkınlık dolu bir ilk mesaj, gelen yorumlar arasında muhtemelen reenkarne olan birisinin evvelden kuyruk acısı beslediği eski üyeye sataşması, yapılan yorumların çoğunun olumsuz olması ve nihayetinde konu sahibi tarafından beyan edilen muhteşem sevgi. seviyosan neyin şikayeti bu kadara kadar ben de onu anlamıyorum. 4 sayfa yazının bir ilkine bak bir sonuna, sanki başka kişiler yazıyor. hayır yani her olumsuz yorum yapıldığında konu sahibi bu kadar kolay fikir değiştiriyo ya, cidden sıkılıyorum konulardan artık. birisi de şikayetine devam etsin 4. sayfa olmasına rağmen. ya da ilk mesajında desin ki, ben buraya sizi ifrit etmek için yazıyorum haberiniz olsun, biraz sonra bu yerin dibine soktuğum adamın beni dünyalardan çok sevdiğini sölicem haberiniz olsun diye. ilk mesajlarda yazılanlar hep olağanüstü kötü şeyler oluyor, ya hastalık derecesinde kıskançlık, ya dayak ya aldatılma vs vs. ama sonrasında adamlar yine seviliyor. acaba diyorum anın kızgınlığıyla o ilk mesajlar bire bin katarak mı yazılıyor buraya? yoksa yani bu adamları niye seviyo bu kadınlar? bu kadar mazoşistin aynı memleketten çıkması normal mi? ben kimim nerdeyim, nerde bu devlet nerde pijamalarım? pijama demişken geç oldu yatiyim bari.
Evlende gör dünyanın kaç bucak olduğunu maşallah birde bulduğun erkek tipik arabesk türünden, artık sürekli o tür şarkılar dinlersin acını dindirmek için
Arkadaslar hepinize yorumlariniz icin tsk ediyorum...
Aslinda söyle bi bakarsaniz hepiniz kendinize göre haklisiniz, herkesin kisiligi, terbiyesi, sabri..... farklidir. Dolayisiyla herkesin kabullenecegi yük de farklidir. Ama...
Unutmayalim ki biz insanlar ( bizde dahil tabii ki ) 4 4 lük degiliz. Hicbiriniz nisanlin sana bu olay disinda nasil davraniyor diye sormadiniz. Ben bilmiyormuyum ayrilmasini ? arkadaslar yanlis anlamayin ama bosanmak veya ayrilmak o kadar basit bisey degil.. Bugün zor günler geciriyorum belki ama bi o kadar da güzel günler yasatti bu adam bana. Yeri geliyo beni el üstünde tutuyo yeri geliyo beni bebegi gibi seviyo. Herkesin bi bozari vardir.Ve ben bu huyundan vazgecmesi icin bi cözüm ariyorum. Ben ayrilmayi veya bosanmayi bu kadar hafife almam, öyle olmus olsa, armutun sapi üzümün cöpü diyerekten hayatima 25-30 erkek sokmus olurdum. Bunu istemiyorum.
Sakin yanlis anlamayin hepinizin görüsne , düsüncesine saygim var, hepinizde haklisiniz. Sizlerinde dedigi gibi ask dedigin sevgi dedigin emek ister, ben elimden geleni yapmadan ayrilmak istemiyorum gecirdigimiz güzel günlerin hatrina.. Cok karisik ya belkide ben yanlis düsünüyorum, kör mü oldum caba
bazı erkekler mükemmel sevgili fakat kötü kocadır bunuda unutma!Arkadaslar hepinize yorumlariniz icin tsk ediyorum...
Aslinda söyle bi bakarsaniz hepiniz kendinize göre haklisiniz, herkesin kisiligi, terbiyesi, sabri..... farklidir. Dolayisiyla herkesin kabullenecegi yük de farklidir. Ama...
Unutmayalim ki biz insanlar ( bizde dahil tabii ki ) 4 4 lük degiliz. Hicbiriniz nisanlin sana bu olay disinda nasil davraniyor diye sormadiniz. Ben bilmiyormuyum ayrilmasini ? arkadaslar yanlis anlamayin ama bosanmak veya ayrilmak o kadar basit bisey degil.. Bugün zor günler geciriyorum belki ama bi o kadar da güzel günler yasatti bu adam bana. Yeri geliyo beni el üstünde tutuyo yeri geliyo beni bebegi gibi seviyo. Herkesin bi bozari vardir.Ve ben bu huyundan vazgecmesi icin bi cözüm ariyorum. Ben ayrilmayi veya bosanmayi bu kadar hafife almam, öyle olmus olsa, armutun sapi üzümün cöpü diyerekten hayatima 25-30 erkek sokmus olurdum. Bunu istemiyorum.
Sakin yanlis anlamayin hepinizin görüsne , düsüncesine saygim var, hepinizde haklisiniz. Sizlerinde dedigi gibi ask dedigin sevgi dedigin emek ister, ben elimden geleni yapmadan ayrilmak istemiyorum gecirdigimiz güzel günlerin hatrina.. Cok karisik ya belkide ben yanlis düsünüyorum, kör mü oldum caba
benim eşimde aynen böyleydi nişanlılık döneminden hatta daha beterdi işten eve geldiğimde kardeşimle anneme onaylatıyordu ailece çok çektik yalnız ben değil birbirinize yakın olsaydınız bu kadar olmazdı çünkü bizde ayrı şehirlerdeydik merak etme evenince eser kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?