alla alla hoşlanma napim :82:
bende sizlerin kendini erkeklere ezdirmenizden hoşlanmıyorum
yazık,çok yazık
aman erkekiniz kaçmasn,iyice öğrenn komutları
uzaktan kumandalıısınız yaa
lütfen saygılı olalım.kimsenin ezildiği falan yok.ben de ezilme olayından hoşlanmıyorum tabi ki.kastettiğim şey başkaydı.erkeğiniz kaçmasın falan ne biçim ithamlar onlar.hiç hoş değil...emin olun bu yapıya sahip olsaydın o şöyle,bu böyle yedi kocalı hürmüz misali olurduk.iyi valla sabah eşim biraz gergindi hemen avukata gidip boşanayım,erkek çok dimi... ama ben size yazık,çok yazık demiycem...ayıp diycem
ezezilmeden anladığınız ne merak ettm
konu sahibi nefes alsa sevgilisinden izin alıyor nerdeyse...
bu ezilmek değilde nedir
merak ediyorum anne babasına böyle sabreder miydi
haa böyle düşündüğüm için 7 kocalı hürmüz olabilirm yanihiç fena fikir değil
tek bi erkeğe köle olmaktansa:94:
hee sizin ayıplamanızda umrumda değil,belirteyimde...
anlatmak istediğim ilk zamanlar olur böyle şeyler,herkes hata yapar.kim mükemmel?demek istediğim aman ezil yine de sus değil.biraz anlayışla çözülebilir.hala kölelik olayı ya,hayretle okuyorum.ben de evlenmeden çok rahat hareket eden bir insandım evlendim köle olmadım emin olun.sadece eşimin bana yapmasını istemediğim şeyleri ben de ona yapmıyorum.izin istemiyorum ama haber verme olgunluğunda bulunuyorum.aileye de haber verirdik zamanında.bu asla kölelik değil.yani evlenin kafanıza göre gezin eğlenin buysa eğer sorun bu mümkün değil.evet konu sahibi arkadaşın nişanlısı biraz abartmış teyzeye gitmeye izin vermemeler falan ama dediğim gibi ezilip ezilmemek onun elinde....sizi ayıplamadım,söz olarak yazık çok üzücüydü.emin olun siz beni ayıplasanız benim umrumda olurdu.çünkü hemcinsimsiniz ve burda yeri geliyor beraber ağlayıp,beraber gülüyoruz.sizin başınıza üzücü birşey gelse buraya yazsanız,bana ne kadar kızarsanız kızın ben dayanamam yine size destek olmaya çalışırım.düşman değiliz ya çok şükür...
anlatmak istediğim ilk zamanlar olur böyle şeyler,herkes hata yapar.kim mükemmel?demek istediğim aman ezil yine de sus değil.biraz anlayışla çözülebilir.hala kölelik olayı ya,hayretle okuyorum.ben de evlenmeden çok rahat hareket eden bir insandım evlendim köle olmadım emin olun.sadece eşimin bana yapmasını istemediğim şeyleri ben de ona yapmıyorum.izin istemiyorum ama haber verme olgunluğunda bulunuyorum.aileye de haber verirdik zamanında.bu asla kölelik değil.yani evlenin kafanıza göre gezin eğlenin buysa eğer sorun bu mümkün değil.evet konu sahibi arkadaşın nişanlısı biraz abartmış teyzeye gitmeye izin vermemeler falan ama dediğim gibi ezilip ezilmemek onun elinde....sizi ayıplamadım,söz olarak yazık çok üzücüydü.emin olun siz beni ayıplasanız benim umrumda olurdu.çünkü hemcinsimsiniz ve burda yeri geliyor beraber ağlayıp,beraber gülüyoruz.sizin başınıza üzücü birşey gelse buraya yazsanız,bana ne kadar kızarsanız kızın ben dayanamam yine size destek olmaya çalışırım.düşman değiliz ya çok şükür...
mağara dönemi çoktan geçti homo erectus deiliz bizler homo sapiensiz.:) haa siz öyle bir evlilik seviosanız diyecek bişey yok elbette :) saçınızdan sürüsün dursun eşiniz :)
erkeğiniz size herşekilde mobbing yapsın ama siz erkeğimi seviyorum napsamda kocam o benim sövsün yiğidimm ayrılırsam bitap olurum ben diosunuz :) geyşa modülü :) iyiymiş :)
dünyanın her köşesinde kadın ve erkekler oldukça elbetteki böyle olacak marsta yaşamıyoruz kanımca :) ama siz iyi bir eş ve mükemmel kadınsınız erkeklere göre :)
Sevgiler
cok güzel yazmışsın canım hak veriyorum ve seni anlıyorum. bir ilişki karşılıklı yürek sevgi saygı ister herkesinde kabullenişi farklı eşlerimizin huyu suyu farklı ve evliliklerde kişiler bu huylar göre nabız ölçüp davranıyoruz. yeri geliyor sivri huyumuzu (erkek veya kadın) törpülüyoruz.
ben eşime bunu saygısızca ifade edersem o bunu düzeltmeye calışmayı bırak dinlemez bile. aynını bana yapsa bende dinlemem.kumandalı bir ilişkimiz de yok ama inan keşke olsaydıcok konuşan taraf kimse onun sesini kapatırdık malum bazen eşler kadın gibi çok konuşuyorlar
Merhabe arkadaslar, öncelikle hepinize tsk ediyorum iyiki varsiniz
Öncelikle kendimle ve durumumla ilgili biraz bilgi vereyim...
Ben yaklasik 8 aydir nisanliyim ve Yurtdisinda kaliorum ( o yüzden eksik türkcem icin simdiden özür dilerim ). Temmuzda dügünüm olacak insallah. Nisanlim Türkiyede bu arada. Buraya kadar hersey güzel
Simdide gelelim asil sorunumaaaa
Benim Nisanlim cok kiskanc kizlar, beni cok boguyor. Sesimi cikarmiyorum huzursuzluk ckmasin diye ama dayanamiyorum artik. Dün Annemlerle Teyzemlere gidip kalacaz dedim diye kiyametler koptu, vay efendim ben ne kadar düsüncesizmisim, evlenmek üzere olan insan baskalarinin evinde kalirmiymis. Baskasi dedigide Teyzem. Ben evlenmeye hazir degilmisim, onu kocam yerine koyamazmisim. Ne yani ona iyi bi es olmak icin kulluk, köpeklik mi yapmam lazim ?
Alisverise gitmek isterim izin isterim, Kuaföre gitmek isterim izin isterim, arkadaslarla bulusmayi hic dile getirmiyorum o kafadan yasak, yani anlayacaginiz ne yaparsam yapim izni olmadan adim atmiyorum.
Bence bunun adi artik Kiskanclik degil, basbaya Güvensizlik. Bazen beni oyuna getiriyor, beni sürekli deniyor agzimdan cikacak her lafa bakiyor. Ve ben ister istemez tuzaga düsüyorum. Ya bi insan evlenecegi insani sürekli deneme geregi duyarmi ya. Bu beni cok üzüyor, onu utandiracak, süphelendirecek hicbir sucum günahim olmadi ki, nasil olacak zaten evden ise isden eve. Bunu kendisi de biliyo. Konusmayi da denedim neden böyle yapiyorsun diye sordugumda hep Klasik cevabi aliyorum: ,, Ben sana gveniyorum ama disardaki insanlara güvenmiyorum. Ben yanina gelene kadar gezmeni istemiyorum ". Gezmeyi gectim, zaten gezmeyi seven bi insan degildim, ama en azindan carsiya ciikip ihtiyaclarimi karsilamak benim en dogal hakkim degilmi ? Dedigim dedikdir diyen bi insan her zaman üste cikmayi basariyor, ve ben artik o kadar yoruldum ki herseyine tamam diyorum susuyorum. Cok yipraniyorum ama belli etmiyorum. SONUC ? Kendi kendimi yiyorum...
Bunun disinda hicbir sorunumuz yok, o beni cok seviyor bende onu cok seviyorum bundan süphem yok. O yüzden senin yerinde olsam ayrilirdim demeyin. Bu sorunu nasil cözebilecegim hakkinda bi akil bi fikir verirseniz cok sevinirim. Simdiden herpinize tesekkr ediyorum ve gözlerinize, parmaklariniza saglik diyorum.
Nisanlın bariz ruh hastası.
piskopat ruhlu adam
Başına epey iş açmışsın bu ithal edilen damatlarla mutlu olanı görmedim duymadım, önünde çok üzülecek günlerin olacaktır, bunlarıda yazdığıma göre bildiklerim var ,senin hayat deneyim az ve yanılmapayın çok yüksek
aman sizde abartmayın
böğüren adamları seviyoruz biz .
ne varki azcık çemkirse .. sövse..
aşkın cilveleri bunlar
aman sizde abartmayın
aşkın cilveleri bunlar
aman sizde abartmayın
aşkın cilveleri bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?