Yeter Bogulacağım artik, bende INSANIM ...

alla alla hoşlanma napim :82:
bende sizlerin kendini erkeklere ezdirmenizden hoşlanmıyorum
yazık,çok yazık
aman erkekiniz kaçmasn,iyice öğrenn komutları
uzaktan kumandalıısınız yaa

lütfen saygılı olalım.kimsenin ezildiği falan yok.ben de ezilme olayından hoşlanmıyorum tabi ki.kastettiğim şey başkaydı.erkeğiniz kaçmasın falan ne biçim ithamlar onlar.hiç hoş değil...emin olun bu yapıya sahip olsaydın o şöyle,bu böyle yedi kocalı hürmüz misali olurduk.iyi valla sabah eşim biraz gergindi hemen avukata gidip boşanayım,erkek çok dimi... ama ben size yazık,çok yazık demiycem...ayıp diycem

ezezilmeden anladığınız ne merak ettm
konu sahibi nefes alsa sevgilisinden izin alıyor nerdeyse...
bu ezilmek değilde nedir

merak ediyorum anne babasına böyle sabreder miydi

haa böyle düşündüğüm için 7 kocalı hürmüz olabilirm yani hiç fena fikir değil
tek bi erkeğe köle olmaktansa:94:

hee sizin ayıplamanızda umrumda değil,belirteyimde...

anlatmak istediğim ilk zamanlar olur böyle şeyler,herkes hata yapar.kim mükemmel?demek istediğim aman ezil yine de sus değil.biraz anlayışla çözülebilir.hala kölelik olayı ya,hayretle okuyorum.ben de evlenmeden çok rahat hareket eden bir insandım evlendim köle olmadım emin olun.sadece eşimin bana yapmasını istemediğim şeyleri ben de ona yapmıyorum.izin istemiyorum ama haber verme olgunluğunda bulunuyorum.aileye de haber verirdik zamanında.bu asla kölelik değil.yani evlenin kafanıza göre gezin eğlenin buysa eğer sorun bu mümkün değil.evet konu sahibi arkadaşın nişanlısı biraz abartmış teyzeye gitmeye izin vermemeler falan ama dediğim gibi ezilip ezilmemek onun elinde....sizi ayıplamadım,söz olarak yazık çok üzücüydü.emin olun siz beni ayıplasanız benim umrumda olurdu.çünkü hemcinsimsiniz ve burda yeri geliyor beraber ağlayıp,beraber gülüyoruz.sizin başınıza üzücü birşey gelse buraya yazsanız,bana ne kadar kızarsanız kızın ben dayanamam yine size destek olmaya çalışırım.düşman değiliz ya çok şükür...

Son düzenleme:
Birbirimizi düşüncelerimizden dolayı yargılamayalım ve konu dışı mesajlar yazmayalım lütfen,güzel paylaşımlar.

ben senin yerinde olsam takmazdim. bune yaa bizim analarimiz bizi böyle insanlarin emrinde olalim diye mi doguruyor?!?
böylelerini duydukca iyice feminist oluyorum

elbette düşman değiliz :13:

ben söyleyeceklerimi söyledm daha fazla uzatmak istemiyorum

sevgiler....

cok güzel yazmışsın canım hak veriyorum ve seni anlıyorum. bir ilişki karşılıklı yürek sevgi saygı ister herkesinde kabullenişi farklı eşlerimizin huyu suyu farklı ve evliliklerde kişiler bu huylar göre nabız ölçüp davranıyoruz. yeri geliyor sivri huyumuzu (erkek veya kadın) törpülüyoruz.
ben eşime bunu saygısızca ifade edersem o bunu düzeltmeye calışmayı bırak dinlemez bile. aynını bana yapsa bende dinlemem.kumandalı bir ilişkimiz de yok ama inan keşke olsaydı cok konuşan taraf kimse onun sesini kapatırdık malum bazen eşler kadın gibi çok konuşuyorlar

valla en son araştırmalara göre günümüzden bugune o zaman ki huy ve alışkanlıkların bugunde görüldüğü söylenir.gecmişe gidip bir bebegi bu zamana alsak burada ki hayata aynen uyum saglayıp büyüyüp mimar dokt. vs olabilcegi söyleniyor. fakat bu zamanda bir bebek o zamanda yaşayabilirmiş ama kimi sıkıntıları olumuş.
benim erkegim bögürür sever bende yerinde kızarım severim mutlu güzel dengeli bi evlilik. iki kişinin yapısına baglı olarak bunların hepsi bir tür iletişimdir.
ben halimden mutluyum aaman benim güzel anlayışlı erkegimm

Ben boyle bi iliskiyi bitirdim. Herkes evlenecegimizi dusunuyordu.ama ben bikmistim bakkala gittigimde haber vermedim diye gece hayatina cikarak cezalandiriyodu beni.duzelmesi icin 1 sene bekledim alttan aldim tepki gosterdim psikiloga gittik yok yani olmayinca olmuyo.pesimi de birakmadi tehtid ettik zor ayrildim.simdi aciyorum gecen zamana en guzel yillarimi bi piskopat icin feda ettim

Böyle hayat gecer mi ya?
İzine ne gerek var kocam olacak diye kölesi olacak degilim ben onun!
Ben yasayamazdım böyle biriyle valla.

canım çok teşekkür ederim.anlatmak istediğimi anladın....

ayrilma demeyin demissin. tamam o zaman ezdir kendini. konu falan da acma buraya. tek yolu var, ayrilcaksin bu adamdan, yoksa seni arkadasina selam verdin diye bicaklar atar. yurtdisinda yasiyosun ama lutfen bi gazete al ve 3.sayfa haberlerini oku. kadin cinayetlerini hep bu 'sevdigimden kiskaniyorum'cular isliyor.

piskopat ruhlu adam

Başına epey iş açmışsın bu ithal edilen damatlarla mutlu olanı görmedim duymadım, önünde çok üzülecek günlerin olacaktır, bunlarıda yazdığıma göre bildiklerim var ,senin hayat deneyim az ve yanılmapayın çok yüksek

Nisanlın bariz ruh hastası.

piskopat ruhlu adam

aman sizde abartmayın
böğüren adamları seviyoruz biz .
ne varki azcık çemkirse .. sövse..
aşkın cilveleri bunlar

aman sizde abartmayın
aşkın cilveleri bunlar

Hayalimdeki errrkekk!!

Konu sahibi arkadasim; Türkcem bozuk dedigine göre uzun zamandir yurt disinda yasiyorsun dogru muyum? Ona göre bir sey soracagim sana?

bu kadar kıskançlık normal olamaz bence. uzaktayken bu kadar kısıtlayan adam evlenince dünyayı zindan eder. çekerim diyosan sen bilirsin ama gözünün üstünde kaşın vare diye bi gün bi yumruk atarsa o zaman buralarda ağlarsın canım allah korusun.

aman sizde abartmayın
aşkın cilveleri bunlar

deveye cilve yap demişler, g.tüyle dağları devirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…