Cok tsk ederim cnm sana, en azindan bana bi yol gösterdin bi akil verdin. Benim duymak istedigim sadece buna benzer seylerdi. Ayrilmak en kolay cözüm bunun farkindayim, ama birazda caba göstermek lazim. Bilmiyorum belkide ben yanlis düsünüyorum
Peki evlenince nerede yasayacaksiniz?
Arkadaslar hepinize yorumlariniz icin tsk ediyorum...
Aslinda söyle bi bakarsaniz hepiniz kendinize göre haklisiniz, herkesin kisiligi, terbiyesi, sabri..... farklidir. Dolayisiyla herkesin kabullenecegi yük de farklidir. Ama...
Unutmayalim ki biz insanlar ( bizde dahil tabii ki ) 4 4 lük degiliz. Hicbiriniz nisanlin sana bu olay disinda nasil davraniyor diye sormadiniz. Ben bilmiyormuyum ayrilmasini ? arkadaslar yanlis anlamayin ama bosanmak veya ayrilmak o kadar basit bisey degil.. Bugün zor günler geciriyorum belki ama bi o kadar da güzel günler yasatti bu adam bana. Yeri geliyo beni el üstünde tutuyo yeri geliyo beni bebegi gibi seviyo. Herkesin bi bozari vardir.Ve ben bu huyundan vazgecmesi icin bi cözüm ariyorum. Ben ayrilmayi veya bosanmayi bu kadar hafife almam, öyle olmus olsa, armutun sapi üzümün cöpü diyerekten hayatima 25-30 erkek sokmus olurdum. Bunu istemiyorum.
Sakin yanlis anlamayin hepinizin görüsne , düsüncesine saygim var, hepinizde haklisiniz. Sizlerinde dedigi gibi ask dedigin sevgi dedigin emek ister, ben elimden geleni yapmadan ayrilmak istemiyorum gecirdigimiz güzel günlerin hatrina.. Cok karisik ya belkide ben yanlis düsünüyorum, kör mü oldum caba
Aslinda bilmiyor, diyemiyorum cünkü. Ima ettigim zaman bile ben böyleyim diyo cikiyor isin icinden, cok sinirleniyor beni böye kabullenmen lazim gibicesinden laflar ediyor. Kavgadan, huzursuzluktan cok korkan be bas edemeyen bi insan oldugum icin herzaman kurallarina uymaya calistim. Ama hata yapmisim, tepeme cikiyor cünk artik. Nisanlanmadan öncede kiskancti, bastan söyledi zaten kiskanc bi insan oldugunu ama Nisandan sonra cileden cikti. Tamam cok güzel sahipleniyor ama bu kadar olmaz ki
İlk mesajla bu mesajı yazan kişinin aynı kişi olduğuna dair kaygılarım var.
Madem hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. Sizde biricik eş adayınızın size sokakta göreceğiniz ilk erkeğin kollarına kendinizi atabilecek bir kızmışsınız gibi davranmasına göz yumuverin..Hayatta ve evlilikte kabul edilecek ve edilmeyecek şeyler vardır. Kıskançlık ilişkiniz muzur bir dinamiği olmakla birlikte sizin gibi abartıldığında evliliğin katili olur.
Siz ne kadar görmezden gelseniz de nişanlınızın ne size ne kendisine güveni yok.
Cadaloz40, biri ona kaş göz etse hemen cıvır,birisi yüzüne gülse kendini o adamın kollarına atar diye düşünüyor içten içten..
Aaa nişanlımı tanımıyorsun diyorsan o zaman buraya bu konuyu açmayacaksın.ben nişanlını senin buraya yazdıklarından tanıyabilirim aksi mümkün değil.zaten nişanlında toplumda ender bulunan bir erkek türü değil böylesi çok.Bir iki kadınla konuşun karşınıza hayatı böyle bir erkek yüzünden zehir olmuş birine denk gelirsiniz.
Sizi el üstünde tutması seviyor gibi davranması da pek artı bir özellik değil.Eee sizin nişanlınız o müsadenizle el üstünde tutsun ilgilensin sizinle.. sizi döven söven bir adamla nişanlanacak değilsiniz ya..?
Bu forumda hayatına 30 erkek sokmadan da asgari düzeyde sağlıklı bir hayat yaşayacak bir erkeği seçen binlerce kadın var ben dahil.
şanslı mıyım ? hayır sadece öngörü yeteneğim var. hayatıma 30 erkek sokamam o yüzden ilk bulduğum ruh sağlığı olmayan adamla evlenmeliyim diye düşünmedim.hepsi bu..! Boşanmayı bu kadar hafife alamam demişsiniz ama büyük konuşuyorsnuz.Kıskançlık ayrılık sebebi olamaz boşanma sebebi olamaz diyorsunuz. Ama henüz evlenmediniz ki? Bunu nasıl bilebilirsiniz.. Evlilik nişanlı olmaya sevgili olmaya bırakın aynı evde yaşayan dost ilişkilerine bile benzemez. Kıskançlığın evlilikte nasıl olacağına dair neler biliyorsunuz? nişanlınız size bugün eve hangi eski alman erkek arkadaşını aldın ? diye sorduğu an anlayacaksınız şurada size ne anlatmak istediğimizi..
siz sanıyorsunuz ki evleneceğiz ertesi gün bir mucize olacak nişanlınız artık evliyiz ben bu kadını rahat bırakayım onu tongaya düşürmek için planlar yapmayayım diyecek öyle mi? Peki..
Evlilik aşk ile yapılır ama başka şeylerle ayakta durur arkadaşım.Zaten zor bir müessese böyle kurgu kurabilen bir erkekle zehir zıkkım olur.Mucizelere inanıyorsanız evliliğinizde mutluluklar dilerim.
Siz ayrılınca bana biri bir hediye ödül vs vermiyor.Ayrılmayın erteleyin evliliğinizi,düzel beni korkutuyorsun yola diyin.. diyebilir misiniz? Asla diyemezsiniz.. ezile ezile o kadar incinmişsiniz ki bütün asabiyetinizi kıymetli nişanlınızın sizin sırf evlenmek için görmekten kaçındığınız yüzünü size sunanlara gösteriyorsunuz.
Sizin için yaklaşık 15 dk yazıyorum galiba,dilerim genç çiftleri ayrıma psikopatlığına yakalanmış bir manyak olduğuma dair inancınız ortadan kalkmıştır. benim derdim bir kadın daha gözgöre göre bir kuyuya atmasın kendisini,kendisine onuruna layık bir erkekle birleştirsin hayatını..
ve siz ne kadar aşağılık bulursanız bulun. benim için ne bileyim 5 erkekle flört etmiş en muhteşemiyle evlenmiş bir kadın bir erkeğin namusundan şüphe duyan bir erkekle evlenmesinden çok daha onurludur..
Madem hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. Sizde biricik eş adayınızın size sokakta göreceğiniz ilk erkeğin kollarına kendinizi atabilecek bir kızmışsınız gibi davranmasına göz yumuverin..Hayatta ve evlilikte kabul edilecek ve edilmeyecek şeyler vardır. Kıskançlık ilişkiniz muzur bir dinamiği olmakla birlikte sizin gibi abartıldığında evliliğin katili olur.
Siz ne kadar görmezden gelseniz de nişanlınızın ne size ne kendisine güveni yok.
Cadaloz40, biri ona kaş göz etse hemen cıvır,birisi yüzüne gülse kendini o adamın kollarına atar diye düşünüyor içten içten..
Aaa nişanlımı tanımıyorsun diyorsan o zaman buraya bu konuyu açmayacaksın.ben nişanlını senin buraya yazdıklarından tanıyabilirim aksi mümkün değil.zaten nişanlında toplumda ender bulunan bir erkek türü değil böylesi çok.Bir iki kadınla konuşun karşınıza hayatı böyle bir erkek yüzünden zehir olmuş birine denk gelirsiniz.
Sizi el üstünde tutması seviyor gibi davranması da pek artı bir özellik değil.Eee sizin nişanlınız o müsadenizle el üstünde tutsun ilgilensin sizinle.. sizi döven söven bir adamla nişanlanacak değilsiniz ya..?
Bu forumda hayatına 30 erkek sokmadan da asgari düzeyde sağlıklı bir hayat yaşayacak bir erkeği seçen binlerce kadın var ben dahil.
şanslı mıyım ? hayır sadece öngörü yeteneğim var. hayatıma 30 erkek sokamam o yüzden ilk bulduğum ruh sağlığı olmayan adamla evlenmeliyim diye düşünmedim.hepsi bu..! Boşanmayı bu kadar hafife alamam demişsiniz ama büyük konuşuyorsnuz.Kıskançlık ayrılık sebebi olamaz boşanma sebebi olamaz diyorsunuz. Ama henüz evlenmediniz ki? Bunu nasıl bilebilirsiniz.. Evlilik nişanlı olmaya sevgili olmaya bırakın aynı evde yaşayan dost ilişkilerine bile benzemez. Kıskançlığın evlilikte nasıl olacağına dair neler biliyorsunuz? nişanlınız size bugün eve hangi eski alman erkek arkadaşını aldın ? diye sorduğu an anlayacaksınız şurada size ne anlatmak istediğimizi..
siz sanıyorsunuz ki evleneceğiz ertesi gün bir mucize olacak nişanlınız artık evliyiz ben bu kadını rahat bırakayım onu tongaya düşürmek için planlar yapmayayım diyecek öyle mi? Peki..
Evlilik aşk ile yapılır ama başka şeylerle ayakta durur arkadaşım.Zaten zor bir müessese böyle kurgu kurabilen bir erkekle zehir zıkkım olur.Mucizelere inanıyorsanız evliliğinizde mutluluklar dilerim.
Siz ayrılınca bana biri bir hediye ödül vs vermiyor.Ayrılmayın erteleyin evliliğinizi,düzel beni korkutuyorsun yola diyin.. diyebilir misiniz? Asla diyemezsiniz.. ezile ezile o kadar incinmişsiniz ki bütün asabiyetinizi kıymetli nişanlınızın sizin sırf evlenmek için görmekten kaçındığınız yüzünü size sunanlara gösteriyorsunuz.
Sizin için yaklaşık 15 dk yazıyorum galiba,dilerim genç çiftleri ayrıma psikopatlığına yakalanmış bir manyak olduğuma dair inancınız ortadan kalkmıştır. benim derdim bir kadın daha gözgöre göre bir kuyuya atmasın kendisini,kendisine onuruna layık bir erkekle birleştirsin hayatını..
ve siz ne kadar aşağılık bulursanız bulun. benim için ne bileyim 5 erkekle flört etmiş en muhteşemiyle evlenmiş bir kadın bir erkeğin namusundan şüphe duyan bir erkekle evlenmesinden çok daha onurludur..
Eger bi insan benim nisanlim hakkinda arabeskcidir bilmem nedir diyerek onu kücümsüyorsa, onu taniyip tanimadigini sormak hakkimdir. Ne kadar kötü olursa olsun nisanlimdir canimdir. Onu yerden yere vurun diye acmadim ben bu konuyu. Yanlis anlasildim herhalde. Ben size gelin benim kararimi degistirin diye akil danismadim. Herkesin düsüncesine fikrine saygim sonsuz. Eger bu sorunu cözemezsek zaten sizin dediginiz gibi olacak, mecbur ayrilacam. Benim sizden akil istedigim konu: Bu kiskancligi, güvensizligi, hastaligi veya herneyse adi ,nasil yenebiliriz ? Ona bu durumdan rahatsiz oldugumu nasil anlatabilirim ? Belki benim rahatsiz oldugumun farkinda degil, ya ne bilim biraz caba biraz emek vermek istiyorum sadece. Öyle ,, Haydeeee bu hareketin hic hosuma gitmedi, hadi sen yoluna ben yoluma " gibicesinden düsünceler benim tarzim degil.
Hepinizden özür diliyorum sanirim yanlis anlasildim yorumlariniz icin tskler allah razi olsun
Merhabe arkadaslar, öncelikle hepinize tsk ediyorum iyiki varsiniz
Öncelikle kendimle ve durumumla ilgili biraz bilgi vereyim...
Ben yaklasik 8 aydir nisanliyim ve Yurtdisinda kaliorum ( o yüzden eksik türkcem icin simdiden özür dilerim ). Temmuzda dügünüm olacak insallah. Nisanlim Türkiyede bu arada. Buraya kadar hersey güzel
Simdide gelelim asil sorunumaaaa
Benim Nisanlim cok kiskanc kizlar, beni cok boguyor. Sesimi cikarmiyorum huzursuzluk ckmasin diye ama dayanamiyorum artik. Dün Annemlerle Teyzemlere gidip kalacaz dedim diye kiyametler koptu, vay efendim ben ne kadar düsüncesizmisim, evlenmek üzere olan insan baskalarinin evinde kalirmiymis. Baskasi dedigide Teyzem. Ben evlenmeye hazir degilmisim, onu kocam yerine koyamazmisim. Ne yani ona iyi bi es olmak icin kulluk, köpeklik mi yapmam lazim ?
Alisverise gitmek isterim izin isterim, Kuaföre gitmek isterim izin isterim, arkadaslarla bulusmayi hic dile getirmiyorum o kafadan yasak, yani anlayacaginiz ne yaparsam yapim izni olmadan adim atmiyorum.
Bence bunun adi artik Kiskanclik degil, basbaya Güvensizlik. Bazen beni oyuna getiriyor, beni sürekli deniyor agzimdan cikacak her lafa bakiyor. Ve ben ister istemez tuzaga düsüyorum. Ya bi insan evlenecegi insani sürekli deneme geregi duyarmi ya. Bu beni cok üzüyor, onu utandiracak, süphelendirecek hicbir sucum günahim olmadi ki, nasil olacak zaten evden ise isden eve. Bunu kendisi de biliyo. Konusmayi da denedim neden böyle yapiyorsun diye sordugumda hep Klasik cevabi aliyorum: ,, Ben sana gveniyorum ama disardaki insanlara güvenmiyorum. Ben yanina gelene kadar gezmeni istemiyorum ". Gezmeyi gectim, zaten gezmeyi seven bi insan degildim, ama en azindan carsiya ciikip ihtiyaclarimi karsilamak benim en dogal hakkim degilmi ? Dedigim dedikdir diyen bi insan her zaman üste cikmayi basariyor, ve ben artik o kadar yoruldum ki herseyine tamam diyorum susuyorum. Cok yipraniyorum ama belli etmiyorum. SONUC ? Kendi kendimi yiyorum...
Bunun disinda hicbir sorunumuz yok, o beni cok seviyor bende onu cok seviyorum bundan süphem yok. O yüzden senin yerinde olsam ayrilirdim demeyin. Bu sorunu nasil cözebilecegim hakkinda bi akil bi fikir verirseniz cok sevinirim. Simdiden herpinize tesekkr ediyorum ve gözlerinize, parmaklariniza saglik diyorum.
birbirinizi 1e1 görüp birlikte yaşamaya tanımaya her yönü ile algılamaya anlamaya başladıgınızda bunların hepsinin gecmesi lazım. ayrıca bunlar onun seni kölelik veya köpek muamelesi yatırdıgı veya yaptıracagı anlamını cıkartman yanlış olur. neden? çünkü erkekler başka erkeklerin sana baktıklarında ne düşünecegini bilgidi için huzursuz olurlar. illa cinsel anlamda mı olcak bu bakışlar elbette hayır. ama erkeklerin kimi sadece bakar ve döner gider, kimi farklı düşünür, kimi ilgilenmez vs. vb. senin nışanlın evet kıskanç. evet abartıyor. evet seni deniyor. ama bunların hepsi yan yana geldiğinizde gececektir. gecmiyorsa bir süre daha devam eder. sonra muhakkak gecer.
heee hic gecmedi mi o zaman nişanlın eşin sorunlu demektir.
(benim eşimde senin ki gibiydi 2007 den beri evliyiz. ve gecen seneye kdar azcık da olsa ilk zamanlarda ki gibidi bu sene maşalaah düzeldik. hiç bir sorunumuz kalmadı )
bence evlenmeden önce en az 1 sene birliikte flort edin.tam anlamı ile tanıyın birbirinizi. hayatı yanlış verilmiş bir karar ile birbirinize zehir etmeyin. böyle bir şansınız yoksa. biriniz alttan alacak. diğerine sakince aklından gönlünden geceni tatlı tatlı anlatıp kendini izah edecek. erkekler cok karşılık veren, sen yaparsan bende yaparım diyen, misilleme yapmaya calışan kadına daha ezici davranırlar. bu yuzden dikkatli olve inan sana söylenip kızdıktan sonra kendi daha cok üzülüyodur
yapacagınız en güzel 2. şey seni seviyorum ama sen bana kızıyosun sürekli.
neden bunu yapıyorsun canımsın gibi güzel laflar ediptatlı dille tabe erkegini yola getirmek olacaktır.adam sanacak ki ben bu kızı yola getirdim. sende ona bakıp içinden sen öyle zannet diyeceksin ikinizde rahata ereceksiniz.
aman sakın sen degil ben yaptım demeo zaman aşağılanmış hissedip daha ezici yıkıcı olurlar
ben artık bir şey demiyorum
kkda son zamanlarda kızların erkekler için açtığı konuları görüp şaşırıyorum.bende bayanım utanıyorum ciddiyim!
kendilerini nasılda metalaştırıyorlar
eski üyelerin neden gelmedğinide şimdi daha iyi anlıyorum
dertlere bak
ben artık bir şey demiyorum
kkda son zamanlarda kızların erkekler için açtığı konuları görüp şaşırıyorum.bende bayanım utanıyorum ciddiyim!
kendilerini nasılda metalaştırıyorlar
eski üyelerin neden gelmedğinide şimdi daha iyi anlıyorum
dertlere bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?