Yeter Bogulacağım artik, bende INSANIM ...

Peki evlenince nerede yasayacaksiniz?

kismen haklisin o da olurda ayrilirsan ben ellimden geleni yaptim geriye baktigida pismanligin olmaz ki sen Sen olmakdan Vazgecmissin Onun Seni isteidigi gibi oluyorsun ne yazik ki.Seni oldugun gibi Seve Seve herseyinle kabul edebilmeli Seven insan
kendinden daha cok taviz verme birak o senin icin cabalasin sal ipini seni seviyorsa dönücektir ugrunada cabalamakdan teredüt etmicektir senin icin

bu kıskanclık değil hastalık !!
seven insan kıskanır derecesini aşmış

degisecegini sanmiyorum
ya böyle kabulleniceksin yada etmiyceksin
insan bir baskasi icin bi yere kadar degisir onun disinda özünde ayni kisidir
allah yardimcin olsun bunlara katlanmak kolay degil bugün teyzene gidemiyosun
kalmaya yarin annene gitmende suc olabilir

Çok garip..
Madem ayrılın dememizi istemiyorsunuz
o zaman şikayet de etmeyin!!
Bu durumda,hastalık boyutunda kıskanç bir insanın düzelme ihtimalinin
olduğunu hiç sanmıyorum ben.
Size mutluluklar..

İlk mesajla bu mesajı yazan kişinin aynı kişi olduğuna dair kaygılarım var.
Madem hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. Sizde biricik eş adayınızın size sokakta göreceğiniz ilk erkeğin kollarına kendinizi atabilecek bir kızmışsınız gibi davranmasına göz yumuverin..Hayatta ve evlilikte kabul edilecek ve edilmeyecek şeyler vardır. Kıskançlık ilişkiniz muzur bir dinamiği olmakla birlikte sizin gibi abartıldığında evliliğin katili olur.
Siz ne kadar görmezden gelseniz de nişanlınızın ne size ne kendisine güveni yok.
Cadaloz40, biri ona kaş göz etse hemen cıvır,birisi yüzüne gülse kendini o adamın kollarına atar diye düşünüyor içten içten..
Aaa nişanlımı tanımıyorsun diyorsan o zaman buraya bu konuyu açmayacaksın.ben nişanlını senin buraya yazdıklarından tanıyabilirim aksi mümkün değil.zaten nişanlında toplumda ender bulunan bir erkek türü değil böylesi çok.Bir iki kadınla konuşun karşınıza hayatı böyle bir erkek yüzünden zehir olmuş birine denk gelirsiniz.

Sizi el üstünde tutması seviyor gibi davranması da pek artı bir özellik değil.Eee sizin nişanlınız o müsadenizle el üstünde tutsun ilgilensin sizinle.. sizi döven söven bir adamla nişanlanacak değilsiniz ya..?

Bu forumda hayatına 30 erkek sokmadan da asgari düzeyde sağlıklı bir hayat yaşayacak bir erkeği seçen binlerce kadın var ben dahil.
şanslı mıyım ? hayır sadece öngörü yeteneğim var. hayatıma 30 erkek sokamam o yüzden ilk bulduğum ruh sağlığı olmayan adamla evlenmeliyim diye düşünmedim.hepsi bu..! Boşanmayı bu kadar hafife alamam demişsiniz ama büyük konuşuyorsnuz.Kıskançlık ayrılık sebebi olamaz boşanma sebebi olamaz diyorsunuz. Ama henüz evlenmediniz ki? Bunu nasıl bilebilirsiniz.. Evlilik nişanlı olmaya sevgili olmaya bırakın aynı evde yaşayan dost ilişkilerine bile benzemez. Kıskançlığın evlilikte nasıl olacağına dair neler biliyorsunuz? nişanlınız size bugün eve hangi eski alman erkek arkadaşını aldın ? diye sorduğu an anlayacaksınız şurada size ne anlatmak istediğimizi..

siz sanıyorsunuz ki evleneceğiz ertesi gün bir mucize olacak nişanlınız artık evliyiz ben bu kadını rahat bırakayım onu tongaya düşürmek için planlar yapmayayım diyecek öyle mi? Peki..
Evlilik aşk ile yapılır ama başka şeylerle ayakta durur arkadaşım.Zaten zor bir müessese böyle kurgu kurabilen bir erkekle zehir zıkkım olur.Mucizelere inanıyorsanız evliliğinizde mutluluklar dilerim.
Siz ayrılınca bana biri bir hediye ödül vs vermiyor.Ayrılmayın erteleyin evliliğinizi,düzel beni korkutuyorsun yola diyin.. diyebilir misiniz? Asla diyemezsiniz.. ezile ezile o kadar incinmişsiniz ki bütün asabiyetinizi kıymetli nişanlınızın sizin sırf evlenmek için görmekten kaçındığınız yüzünü size sunanlara gösteriyorsunuz.

Sizin için yaklaşık 15 dk yazıyorum galiba,dilerim genç çiftleri ayrıma psikopatlığına yakalanmış bir manyak olduğuma dair inancınız ortadan kalkmıştır. benim derdim bir kadın daha gözgöre göre bir kuyuya atmasın kendisini,kendisine onuruna layık bir erkekle birleştirsin hayatını..
ve siz ne kadar aşağılık bulursanız bulun. benim için ne bileyim 5 erkekle flört etmiş en muhteşemiyle evlenmiş bir kadın bir erkeğin namusundan şüphe duyan bir erkekle evlenmesinden çok daha onurludur..

Son düzenleme:
evet arkadasin dedigi gibi bize dusen sadece "Allah yolunu acik etsin" demek

bu adami tanimiyoruz senide tanimiyoruz
o zaman sana soyle diyim ben
"demek sende kotu seyler yapiyorsunki adam sana guvenmiyor"

oyle degilse teyzene gitmene 3500km mesafede mudahale edecek kadar
carsiya kadar gitmene mudahale edecek kadar
arkadaslarinla gorusmeyi mudahale edecek kadar terbiyesizlesemez

heleki tanimiyor bile teyzeni ve arkadaslarini
heleki carsiya gitmeni engelliyor
peki baban engeliyormu?
o zaman neden calistiiryor seni?
calistirmasin para gondersin sana her ay
cikarci oldugunu ve kompleksli biri oldugunu dusunuyorum
ve sen babana soyle dedinmi hic "babacim benim deodorantim bitmis suyum bitmis gidip carsidan alabilirmiyim" diyede ona soruyorsun?
evet onu tanimiyoruz ama cahil oldugunu ve maco oldugunu ve arabeskci bir tip oldugunu anladik
cunku sen anlattin biz anladik..
sen kotu yerlerdemi yetistin sana sahip cikmadimi ailende o sana sahip cikiyor?
ve komik bir sekilde ustelik.. bu da baska mesele..

Canım bence sen biraz ipleri ele vermişsin. Onun kıskançlığını pekiştirmişsin gibime geldi. Kıskandıkça senin hoşuna gitmiş, senin hoşuna gitmesi onun da hoşuna gitmiş ve o da iyice çileden çıkmış. Bu yorumu da nerden yaptım. Sen ona ait olduğunu ıspatlamak için her nereye gidersen izin almışsın, belki de "kıskanmana gerek yok, sana aidim" düşüncesiyle bunu yapmamalıydın. Haber versen yeterliydi. Yorumların hepsini okuyamadım ama şimdi bakacağım.
Sana "ben böyleyim" diyorsa sen de kendini anlat ve "ben de böyleyim" de. Neden sadece sen onu kabulleniyorsun. O da seni kabullensin.

Sevgili cadaloz40,nişanlılık zaten eş adayını tanıma sürecidir.Emin değilsen,bu süreci mümkün olduğunca uzun tutmanı öneririm.Bundan sonraki ilk buluşmanız nikah için olacaksa bir daha düşün bence.Biraz birlikte zaman geçirin,yüzyüze görüşün.Bakalım birlikteyken oturmana,konuşmana,gülmene müdahale ediyor mu ? Aynı şehirde iken gittiğin yerlere karışıyor mu ?
İzin alma meselesi hoş değil.Kocan bile olsa bu derece kısıtlayamaz.Benim gezmek dediğim arkadaşlarla çıkıp geç vakit dönmek değil.Sen zaten en basiti alışverişten ve kuaförden bahsetmişsin.Öyle anlatmışsın ki,korkarım evlenirsen komşuna bile izinle gideceksin.Evli arkadaşlar sanmıyorum ki komşuya giderken eşlerini arasınlar.Veya alışverişe gidersin,yakın markette istediğini bulamazsın,uzaktakine gidersin.Senin anlattığın gibi bir adamsa,hani 5 dk. markete gidip dönecektin nerde kaldın,yalan söyledin diye olay çıkarır.Akşam üstü yemek yapacaksındır,yağ bitmiştir,bir koşu gidersin,ona da izin mi alacaksın ? Kuaföre değinmiyorum bile,ben sadece büyük değişiklik yapacaksam eşimin fikrini sorarım,şok olmasın diye.Bilmiyorum dışarıda yaptırıyor musun ama daha bunun manikürü var,ağdası var,herşey de eşe söylenmez ki.
Eşten izin almak değil,bazı durumlarda haber verilir.Hani uzak bir yere veya uzun sürecek bir ziyarete gidiyorsan,o zaten önceden bellidir,söylersin.Ama canın sıkılır,indirimlere bakayım dersin,kızarkadaşın yakınlara gelmiştir,çık bir kahve içelim der,bir sürü ihtimal var.Her çıkışta ikide bir işyerini aramak zaten doğru değil.
Şimdi önceleri tatlı gelir.Aman ne güzel benimle ilgileniyor,bana değer veriyor gibi düşünürsün.Ama aynı çatı altına girince çekilmez olur.İleride üzülmemek için,şimdiden kendi kurallarını yerleştirmeye çalış.

o kadar mantıklı ki söylediklerin. umarım konu sahibide aynı görüşle okur

Daha fazla söze gerek yok. Bütün diyeceklerimi agzimdan aldiniz ve yazdiniz sanki...

cadaloz40 kac yildir Almanya'da yasiyorsun?

++++ rep:13:süper yorum derinsscimmalesef kalkti repler

Son düzenleme:

bu bir kk klasiğidir zaten
konu sahibi bildiğini okur,erkeğini savunur,teşekkür eder ve vınn

birbirinizi 1e1 görüp birlikte yaşamaya tanımaya her yönü ile algılamaya anlamaya başladıgınızda bunların hepsinin gecmesi lazım. ayrıca bunlar onun seni kölelik veya köpek muamelesi yatırdıgı veya yaptıracagı anlamını cıkartman yanlış olur. neden? çünkü erkekler başka erkeklerin sana baktıklarında ne düşünecegini bilgidi için huzursuz olurlar. illa cinsel anlamda mı olcak bu bakışlar elbette hayır. ama erkeklerin kimi sadece bakar ve döner gider, kimi farklı düşünür, kimi ilgilenmez vs. vb. senin nışanlın evet kıskanç. evet abartıyor. evet seni deniyor. ama bunların hepsi yan yana geldiğinizde gececektir. gecmiyorsa bir süre daha devam eder. sonra muhakkak gecer.
heee hic gecmedi mi o zaman nişanlın eşin sorunlu demektir.

(benim eşimde senin ki gibiydi 2007 den beri evliyiz. ve gecen seneye kdar azcık da olsa ilk zamanlarda ki gibidi bu sene maşalaah düzeldik. hiç bir sorunumuz kalmadı )

bence evlenmeden önce en az 1 sene birliikte flort edin.tam anlamı ile tanıyın birbirinizi. hayatı yanlış verilmiş bir karar ile birbirinize zehir etmeyin. böyle bir şansınız yoksa. biriniz alttan alacak. diğerine sakince aklından gönlünden geceni tatlı tatlı anlatıp kendini izah edecek. erkekler cok karşılık veren, sen yaparsan bende yaparım diyen, misilleme yapmaya calışan kadına daha ezici davranırlar. bu yuzden dikkatli ol ve inan sana söylenip kızdıktan sonra kendi daha cok üzülüyodur
yapacagınız en güzel 2. şey seni seviyorum ama sen bana kızıyosun sürekli. neden bunu yapıyorsun canımsın gibi güzel laflar edip tatlı dille tabe erkegini yola getirmek olacaktır.
adam sanacak ki ben bu kızı yola getirdim. sende ona bakıp içinden sen öyle zannet diyeceksin ikinizde rahata ereceksiniz.

aman sakın sen degil ben yaptım deme o zaman aşağılanmış hissedip daha ezici yıkıcı olurlar

kıskançlık cok lazım bir his degil. ben eşimi o da beni gerektigi kadar kıskanır. ama kıskçlık yüzünden bana azap cektiriyorsa bunun da düzeyi var. sapıklık seviyesinde ise elbette boşanmayı düşünürüm. ama ben ona yapıyorsam onunda buna hakkı dogar.
ben eşimi kıskanırım ama onun beni kıskandıgı kadar degil. onu araştırmam ne yaptıgını bilmem. aklıma kötü şey getirmem. heee oldu ki bir halt etti boşanmam.

bu kişilerin hayata bakışı. eger bu kız bunu kabul etmiş, o adamın hakimiyeti altına girmeyi tercih etmiş ve mutlu olacagına ( sorunları da çözülür inş. o zamana kadar ) inanıyorsa ve hatta mutluysa bu onun tercihi. bunu yargılmak yanlış yapıyorsun demek bizlere düşmez.
iyi veya kötü adamı, evliligi yürüten idare eden kadındır.
idare eden yazıyorum çünkü bir cok kadının idare etmekten cok uzak kalıp adamını bana sürekli evet diyecek moda sokma istegindedir. değiştirmek istiyosunuz erkekleri tamam yapabiliyorsanız yapın ama ben öyle değişen adama adam demem.
ben eşimi evliliğimiz güzel gecsin diye hep güzellikleri gösterip, güzel saf temiz düşüncelerinde olabilecegine inandırdım. yöntemimde tatlı dil oldu. bigundee demedim ki 'ben sana bunları böle anlattımda sen biraz daha iyi oldun, değiştin'. bu tavrımla onu değiştimiş olmadım. daha güzel bakabilecegini gösterdim ve bunun ona - ilişkimize faydalı birşey oldugunu gördü. haklısında demedi ben ne iyi adamım demeye başladı

ben artık bir şey demiyorum

kkda son zamanlarda kızların erkekler için açtığı konuları görüp şaşırıyorum.bende bayanım utanıyorum ciddiyim!

kendilerini nasılda metalaştırıyorlar

eski üyelerin neden gelmedğinide şimdi daha iyi anlıyorum

dertlere bak

Son düzenleme:

selam aslında haklısın bu konular tartışılacak şeyler degil. ee tüm dünya böle..bende asıl bebek isteyenler bölümdeyim. ama topicte demin kepenkler kapalıydı bir etrafa bakayım dedim burayı buldum
ama ben kızı destekledim çünkü eşi olacak adama ilişkisine sahip cıkıyor ve ilerdede sahip cıkıp evini eşini cok güzel idare edecektir.
eşi gercek bir psiko degilse tabe

aa kırmızı yeri belirtmişsin farkına varmamışım

neden tatlı dil kullanıyorum çünkü erkegimi seviyorum. neden tatlı dil kullanması lazım çünkü karşılıklı sevgi kolay bulunmaz. ilişkisine sevgisine sahip cıkıp daha iyi olabilmesi için ilişkisinin tatlı dilini kullaması lazım. tatlı dilini kullanması lazım çünkü yuvasını kurtarmak veya muhteşem bir yuva kurabilmesi için.
adam ne yapmalı biliyor musun? kadının bu yaptıklarını görüp bu kadın cok iyi neler ettim ne kadar üzdüm ama o beni seviyor sayıyor ve bende ona artık kötü davranmayayım demesi lazım.

din dil ırk gözetmeksizin bu dertler hep aynı. çözümü var mı? size göre yok?
bana göre var. yerinde kullanılan tatlı dil tek yöntemi. ama ne erkek nede kadın buna yanaşıyor. herkes de bencil olmuş.

kusura bakma arkadaşım ama ben bu yorumdan hiç hoşlanmadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…