- 12 Mayıs 2009
- 615
- 431
- 648
ben artık bir şey demiyorum
kkda son zamanlarda kızların erkekler için açtığı konuları görüp şaşırıyorum.bende bayanım utanıyorum ciddiyim!
kendilerini nasılda metalaştırıyorlar
eski üyelerin neden gelmedğinide şimdi daha iyi anlıyorum
dertlere bak
haklısın .. birde onca yazılanı gözardı edip en son cümleleri "ama ben onu çok seviyoruaaaaaam" olmuyor mu
burada kimse kimsenin ilişkisini bozma misyonunda değildir elbet.. derdi olanlar anlatır, yorum yapanlarda anlatılanları baz alarak yorumlarlar diğer kişiyi tanımadan.. birkaç tanede aynı dertle müzdarip olan abla, ay ne var canım kocan o senin yada sevgilin o senin severde döverde diye yorum yapar (kendi bırakamıyor ya ) ..
haklısın .. birde onca yazılanı gözardı edip en son cümleleri "ama ben onu çok seviyoruaaaaaam" olmuyor mu
burada kimse kimsenin ilişkisini bozma misyonunda değildir elbet.. derdi olanlar anlatır, yorum yapanlarda anlatılanları baz alarak yorumlarlar diğer kişiyi tanımadan.. birkaç tanede aynı dertle müzdarip olan abla, ay ne var canım kocan o senin yada sevgilin o senin severde döverde diye yorum yapar (kendi bırakamıyor ya ) ..
ben artık bir şey demiyorum
kkda son zamanlarda kızların erkekler için açtığı konuları görüp şaşırıyorum.bende bayanım utanıyorum ciddiyim!
kendilerini nasılda metalaştırıyorlar
eski üyelerin neden gelmedğinide şimdi daha iyi anlıyorum
dertlere bak
atalarımızdan gelen bir içgüdü... yapılacak bişey yok..
kadın doganın güclü erkegini görür ( kadın kendini koruyacak bakacak üremesine katkıda bulunacak diğer erkeklee göre kendine güclü geleni istermiş ) - erkek kadını görür kendine uygun, geniş, saglıklı dogurgan bir kadın ve sacından sürüyerek magarasına götürürmüş
şiiimmmddii hal böyleyken bende erkegimi her yönden seviyorsam sadece uygun şekilde anlatıldıgıda sorunlarımın halledilecegine inanıyorsam neden bırakayım..ve seviyorsam ayrıldıgımda daha cok üzüleceksem neden kendime eziyet edeyimvs. vb.
bu fikrimden ve bu huyumdan cok memnunum.
ya şu kadınlar da ayaklarının üstünde durur mevzusunu feministlik-miş gibi yapmıyor musunuz hastayım buna yyaa.. ne var eşin olacak adama 2 güzel söz söylemek kötü müdür? adamdan yaş gününde vb. bir gün için hediye tebrik bekleyebiliyorsun ? ama iş adama iyi davranmaya gelince yapamıyorsunuz? adam iki höt höt ettiğinde 'sürün,psiko, hayat benim karışamazsın, kadınım, güçlüyüm' diye kuduruyorsunuz
he bir bu kudurdugunuzda adam bögürtü cıktıgında aglıyorsunuz.. bana bagırdın sen kötüsüüünn :S adamı tahrik et bana bögür diye sonrada bana bögürdün :S bu kesinlikle dengesilik. 11 yaşında ki erkek yegeneme diyorum ' eger sevgilin eşin neyse sana bişey sordugunda tamam diyorsa ve sonra vay neden böle yaptın beni sevmiyorsun arkandan sacma sapan takip vs. ederde kudurursa hemen o kadını terk et. neden diyordengesi çünkü diyorum
anladı kereta ama anlattıgımısizi anlamak cok zor diyor hem evet diyorsunuz sonrada kızıyorsunuz. siz erkekleri maymun yapmak istiyorsunuz galiba dedi.
hakaret -saygı ve sevgi bittiyse- ciddi ruhsal veya fizikse şiddet varsa vb. o zaman elbette kimse durmazsın ayaklar popoya vura vura kaçın.
ufffff dunyanın her bir köşesinde mevzu aynı...erkekler öle kadınlar böle.. sıkıldım
siz bekarsınız değil mi? çok belli oluyor da....
neden ? bekara koca boşamak kolay diye dimi :) ah bu zihniyet ah ..
neden ? bekara koca boşamak kolay diye dimi :) ah bu zihniyet ah ..
atalarımızdan gelen bir içgüdü... yapılacak bişey yok..
kadın doganın güclü erkegini görür ( kadın kendini koruyacak bakacak üremesine katkıda bulunacak diğer erkeklee göre kendine güclü geleni istermiş ) - erkek kadını görür kendine uygun, geniş, saglıklı dogurgan bir kadın ve sacından sürüyerek magarasına götürürmüş
şiiimmmddii hal böyleyken bende erkegimi her yönden seviyorsam sadece uygun şekilde anlatıldıgıda sorunlarımın halledilecegine inanıyorsam neden bırakayım..ve seviyorsam ayrıldıgımda daha cok üzüleceksem neden kendime eziyet edeyimvs. vb.
bu fikrimden ve bu huyumdan cok memnunum.
ya şu kadınlar da ayaklarının üstünde durur mevzusunu feministlik-miş gibi yapmıyor musunuz hastayım buna yyaa.. ne var eşin olacak adama 2 güzel söz söylemek kötü müdür? adamdan yaş gününde vb. bir gün için hediye tebrik bekleyebiliyorsun ? ama iş adama iyi davranmaya gelince yapamıyorsunuz? adam iki höt höt ettiğinde 'sürün,psiko, hayat benim karışamazsın, kadınım, güçlüyüm' diye kuduruyorsunuz
he bir bu kudurdugunuzda adam bögürtü cıktıgında aglıyorsunuz.. bana bagırdın sen kötüsüüünn :S adamı tahrik et bana bögür diye sonrada bana bögürdün :S bu kesinlikle dengesilik. 11 yaşında ki erkek yegeneme diyorum ' eger sevgilin eşin neyse sana bişey sordugunda tamam diyorsa ve sonra vay neden böle yaptın beni sevmiyorsun arkandan sacma sapan takip vs. ederde kudurursa hemen o kadını terk et. neden diyordengesi çünkü diyorum
anladı kereta ama anlattıgımısizi anlamak cok zor diyor hem evet diyorsunuz sonrada kızıyorsunuz. siz erkekleri maymun yapmak istiyorsunuz galiba dedi.
hakaret -saygı ve sevgi bittiyse- ciddi ruhsal veya fizikse şiddet varsa vb. o zaman elbette kimse durmazsın ayaklar popoya vura vura kaçın.
ufffff dunyanın her bir köşesinde mevzu aynı...erkekler öle kadınlar böle.. sıkıldım
herşeyi zihniyete yüklüyorsunuz ama...sizin dediğiniz sabit fikirlilik.yalnız daha evlenmeden bu tür bir fikre bağlı kalmak çok üzücü sonuçlar ortaya çıkaracaktır...konu başka ve fikirler değişebilir.zihniyetse benim zihniyetim,ah demek kimseye düşmez.fikre saygı...
fikrinize saygı duyuyorum sizde benim medeni halime saygı duyun :)
bir fikre sahip olabilmek için , o fikri yaşıyor olmanız gerekmiyor. :)
insanın kişiliği neyse o dur. bekar yada evli..
benim nişanlım var.. hayatı özgür ruhlar gibi feministçe yaşamıyorum..
ona karşı sorumluyum ama kendime saygım var bir bayan olarak.. Ben bana saygı duyuyorsam herkes bana saygı duymak zorunda. buna tahammül edemem. ister evli olayım, ister nişanlı, isterse bekar..
Sevgiler
fazla uzatmıycam.çünkü yazdığınız tek bir cümle sizi açıkladı bana.medeni halinize saygı duyuyorum medeniyetsiz bir bayan olarak,ve haddim değil medeni bir bayana yazmak....
medeni hal ne demek?
pardon yanlış anlamışım...:utangaç: ama bu söz de çok ilginç.sanki ben evlilerle ya da bekarlarla görüşmem,saygı duymam demişim.bekarsınız diye sizi mi yadırgadım..sanki herkes evli doğuyor,siz yanlışlıkla bekar doğmuşsunuz...sadece anlatmak istediğim bekar olarak dışarıdan izlemek ayrı,ama evli olup bizzat evliliğin güzel taraflarını ya da zorluğunu görmek ayrı...
kusura bakma arkadaşım ama ben bu yorumdan hiç hoşlanmadım...
Cok yipraniyorum ama belli etmiyorum. SONUC ? Kendi kendimi yiyorum...
Bunun disinda hicbir sorunumuz yok, o beni cok seviyor bende onu cok seviyorum bundan süphem yok. O yüzden senin yerinde olsam ayrilirdim demeyin. Bu sorunu nasil cözebilecegim hakkinda bi akil bi fikir verirseniz cok sevinirim. Simdiden herpinize tesekkr ediyorum ve gözlerinize, parmaklariniza saglik diyorum.
bu arkadaşımızın yorumu. çok yıpranıyorum diyor.. evlenecek bu yıpranmış arkadaş... sinirleri yıpranmış bir kadın sizce ne kadar sağlıklı bir evlilik yapabilir? o kısıtlamalara bir gün "duuuuuuuuuur" dediğinde eşi o zaman o duuuuur u kabul edebilecekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?