Yeter bu salaklığımdan çektiğim

Hanımlar selam.

Bdv bdv olalı böyle saçma bi istek olmamış olabilir. Şimdi ben aşırı salak bi kızım. Çoğu arkadaşım yakın çevrem iyi niyetli, saf diyor ama bence salak diyemedikleri için diyorlar bunu ahahahhah
Sorun şu ki, biri bana laf sokunca ya da iğneleyici konuşunca ya da fesat bir şeyler diyince ben bunu baya bildiğiniz düz anlıyorum. Birkaç örnek vereyim eski sevgilimin annesi ben çok da kısa olmayan elbise giyip yanlarına gidince eski sevgilime dönüp al açık birisini istiyordun al sana açık dedi gülerek. Ben şaka yapıyor sanıp gülmüştüm, arkadaşıma anlatınca o çok şaşırıp çok ayıp buldu mesela. Ya da iş yerinde üstüm benim iyiliğimi istiyor gibi görünüp bana iş yıkıyor bunu birileri demeden fark edemiyorum. En yakın arkadaşım sana olumluz bir olay anşatırken sen olaya o kadar polyanna bakıyorsun ki ben şüphe ediyorum diyor. Ya ben nasıl gözü açık biri olurum? Yeter artık bu salaklığım yüzünden kerizlendiğim. Bir de ben bi insanın hareketlerini sevmiyorsam istemsiz şekilde belli ederim, arkasınsam dedikodu yaptığım birinin yüzüne gülemem. (bunu ben doğruluk timsaliyim diye duyar kasmak içim demiyorum.) mesela iş yerimde biriyle ilgili konuşuyoruz, konuştuğumuz kızlar gidip o kişiyi pohpohlamaya devam ediyor ben uzak davranıyorum ve günün sonunda kötü olan ben olıyorum.

İroni filan yapmıyorum ya da onlar yanlış ben doğruluğun son kalesiyim diye yazmadım. Ben gerçekten merak ediyorum nasıl gözü açık olunur diye. (tecrübe diyeceksiniz biliyorum ama yeni mezun, tecrübesiz bi kız başladı o dahi cin gibi direkt anlıyor.)
Aaaa ben

Bence bir kaç kişiden sağlam kazık yemeniz gerekiyor sonrasında iyi niyetinizi kaybediyorsunuz bende böyle olmuştu. Aslında çok temiz birisiniz ama bu dünyada böyle tutunamazsınız

Genç arkadaşım size 9 Mizaç modelini araştırmanızı tavsiye etsem?
Web üzerinden testi yapıp mizaç tipinizi ve etkileyen kanatları tespit edin olur mu?

Yeri geliyor cok salak oluyorum yeri geliyor fena.. Karsımdakini sevince hiçbir söylediğini kötü algılayamıyorum ama bir sogudum mu vaayy aslında bu bana böyle şöyle yapmıs salak ben diyorum kendi kendime. Önemsemediğim insanlara zaten muhatap bile olmam

Bence güzel bir özellik ya . Uzun yaşarsın . Ciddi söylüyorum bak . Ne güzel ne milletin dediğini kafana takıcan , fesatlık yapıcan enerjini düşürcen. Valla mis gibi bir özelliğin var kıymetini bil derim. Tek sıkıntısı iş noktasında olabilir. Çünkü iş hayatında insanlar her zaman arkasını kollamak biraz gözü açık olmak zorundadır. Ki konunda da üstlerinden birinin seni kullanmaya çalıştığını farketmişsin . Bu kısmı halledebilirsen hayatta çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum ben .

Bir de anlamamak daha iyi. Herkesi iyi niyetli sanıp mutlu mutlu yaşıyorsun :)
Acı gerçekleri görüp mutsuz olmak daha mı iyi?
Bırak intikamını ilahi adalet alsın

Bence güzel bir özellik ya . Uzun yaşarsın . Ciddi söylüyorum bak . Ne güzel ne milletin dediğini kafana takıcan , fesatlık yapıcan enerjini düşürcen. Valla mis gibi bir özelliğin var kıymetini bil derim. Tek sıkıntısı iş noktasında olabilir. Çünkü iş hayatında insanlar her zaman arkasını kollamak biraz gözü açık olmak zorundadır. Ki konunda da üstlerinden birinin seni kullanmaya çalıştığını farketmişsin . Bu kısmı halledebilirsen hayatta çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum ben .

Ya o çok oluyor yapı olarak işten kaçan biri değilim ve iş öğretme ayağına baya çok kerizleniyorum. Bunu biliyorum dediğim her iş bana kaldığı için mala yatıyorum artok sjdmdk geçen mesela müdür yardımcısı bana bi iş verdi ama müdürün benim yaptığımdan haberi yok muhtemelen kendi yapmış gibi verecekti allahtan planını farkonda olmadan bozdum sudmdjjd

Bir de anlamamak daha iyi. Herkesi iyi niyetli sanıp mutlu mutlu yaşıyorsun :)
Acı gerçekleri görüp mutsuz olmak daha mı iyi?
Bırak intikamını ilahi adalet alsın

O an fark etmiyorum aradan baya zaman geçince çaak aklıma geliyor aaa aslında bana laf sokmuş diyorum o zaman kuruluyorum ve bu zamansız farkındalık davramışlarımı etkiliyor

Back
X